icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

slady
29. máj 2013

hi! baby aha co som nasla: https://www.modrykonik.sk/skupina/155/

nikiniki
29. máj 2013

@slady
@ninison nechapem ako vam deti mozu spat po 10 minut? chapem 30 lebo my niekedy mavame posledny spano tolko, ale 10? 🙂 Mne dnes moja na obed dala iba hodku a potom som si ju dala do velkej postele a dla prso tak akoSlady pise s prsom v zuboch dalsiu hodku..nejak si to stale takto zacala kuskovat neviem preco......ten obedny

nikiniki
29. máj 2013

@slady pockaj mi chces povedat ze sam Konos vytvoril skupinu, novembroviek rovnakeho roku, ktora ma vyse 700 clenov a nevedia oni o nas a my sme nevedeli o nich? tak?????????????

slady
29. máj 2013

@nikiniki tak 😀

nikiniki
29. máj 2013

@slady to vazne? a to preco, jak naco, zaco? ja som o nej fakt nevedela, iba tolko, ze som chodila k mamickam, co maju chodit v novembri a aj ked som porodila v oktobri, niektore ste mi boli zname tym, ze so si vas citavala dalej, tak som si jedneho dna precitala, ze sa vytvorila zo starej skupinky nova 🙂)) tak som vliezla. a to Konos nepostrehol? ci, to je nejaka statistika toho, ze na kazdy mesiac musi byt kolonecka vytvorena adminom? A mne bolo nejak divne ze iba tolko zien porodilo vtedy ked my a chce sa rozpravat 🙂)))))))))))))

slady
29. máj 2013

a co ti ja viem ako to, ja som tiez nevedela 🙂

slady
29. máj 2013

@nikiniki nika!!! sak mi nerob soky, sak ja zijem v mojom svete bez telky, takato konfrontacia s realitou ma moze trvalo poskodit!

mirkov
29. máj 2013

@nikiniki
@slady najlepsie je, ze som sa v tej skupine nasla, aj ked si nepamatam, ze by som sa tam hlasila... 😲, no moc sa mi to nepaci teda...

doming
29. máj 2013

@nikiniki ďakujeeeme kráasne a vy už máte koľko zúbkov? 🙂))

slady
29. máj 2013

@mirkov ja tiez. od 12. 11.?

ivinka77
29. máj 2013

kokoooooos nekukate spravy ? co som vcera pisala o tom babatku, co splachla zenska v cine do hajzla, tak vraj sa prihlasila, ze mala bolesti, ze sla na zachod a ze jej ''vypadol'' do zachodu a kedze bol cely od krvi , tak ho splachla, lebo ho chcela umyt ! pomoooooooooc tak to uz co su za haluzeeeeeee 🙂

ivinka77
29. máj 2013

@mirkov
@slady aj ja...to co je za halucinacie ??? 🙂

slady
29. máj 2013

@ivinka77 preboha jeziskunakrizku vies si predstavit ze to mysli vazne a ze ho fakt chcela umyt? 1. aka musi byt tupa a 2. ako strasne hrozne sa musela citit ked zistila ze ho fakt splachla??? ako, ja fakt verim ze takito retardovani ludia existuju, lebo ved keby ho chcela splachnut tak sa k nemu asi nehlasi...

slady
29. máj 2013

@ivinka77 podla mna niekto vytvoril skupinu 12.11. este na starom fore ked sme boli a automaticky nas tam vsetky co boli v diskusii nasupoval.

tinasc
29. máj 2013

@nikiniki ja som do tých originál výživových prestala zavárať už, lebo mi nechytali, teda nevcucli, teda nemohla som to odložiť, lebo by sa mi to pokazilo... takže originál zaváracie poháre, tie menšie a originál viečka... iba tak...

tinasc
29. máj 2013

@nikiniki v tejto skupine som sa našla ja automaticky, takže tam asi patríme odkedy sme dali do pasu že sa nám v novembri narodili decká... inak čudujem sa toľko mamičiek z novembra a tu sme len taká malá hŕstka... kde sú všetky?

tinasc
29. máj 2013

@slady to si našla až teraaaaaz? tú skupinu? 🙂
baby to asi nás zaradili automaticky do tejto skupiny, sú vytvorené takéto skupiny... takže ak máme v pase, že máme novembrové decká, tak sme tam... aspoň si to myslím... 🙂 ja o tejto skupine viem už dávno aj ich čítam aj prispievam 🙂

slady
29. máj 2013

@tinasc hej, az teraz 🙂

slady
29. máj 2013

daka nuda je tu dneska, co vsetky cvicite?

tinasc
29. máj 2013

baby prosím vás myslíte si, že môžem dať malému fenistil? objavila som malému suché červené fľaky, presne ako má staršia ona má atop. ekzém a on má na rukách presne to isté a myslím si, že ho to svrbí... v návode je napísané že pre deti do jedného roka je to len na odporúčanie lekára, ale prídem k lekárovi a on mi povie že na svrbenie mám dať fenistil, nie je to to isté? hm?

nikiniki
29. máj 2013

@tinasc ja netusim, ale moja kamaratka ma novebrove babatinko a dava fenistilked jej idu zubky.....

Ja som o tej skupine nevedela. fakt. treba tam poziadat partnerstvo, ci len tak tam vliezt?som zvedava 😝

@ivinka77 ty si mi poslala skypecko?

@slady pocuj to je kravina ze nevedela, iba jej cvaklo ze jej na tu vrazdu pridu a babo zachrania, tak vymyslela kulehu , ale dost zlu........a nezmizla som len som sa venovala dcerke 🙂 uz je treti den taka umraucana len ju nosit a nosit a dnes ani do obchodu nechcela ist v manduce hadzala sa jak besny havo, neviem co jej je...ona je inokedy taka mila a usmievava

slady
29. máj 2013

@nikiniki vies co? zora mi uz druhy den urobila take, ze ju vecer o siedmej dam spat a o dvadsat minut sa zobudi jak z denneho spanku a bundosi do desiatej, na prasky! nic nestiham, vsetko som si pred tym porobila vecer a teraz prd.
fenistil sa dava aj na sopliky takym malinkym, podla mna mozes dat. Zorke sa teraz vyhadzalo na hrudi, take male cervene pupaciky, a po kupani sa jej znasobili a vytvorili take suche loziska, Wilko mal tiez suche cervene fliacky - mal to z bystrickej hnusnej vody, zabral excipial mastny krem, a zorka ma podla mna tiez nieco podobne, len to trochu inak vyzera, nema to kde kade po tele ale len na hrudi, no natieram jej to biodermou momentalne, lebo cajovnik s kokosakom nezaberal, naopak este sa jej to rozcertilo, uvidim ci zaberie.

tinasc
29. máj 2013

@nikiniki dík tak mu dám 5 kvapiek hádam sa mu nič nestane...
ja som nemusela žiadať o pridanie do skupiny, automaticky som bola tam, pozri do svojho fotoblogu tam by malo byť do ktorých skupín patríš, ty budeš zrejme patriť do októbroviek 2012 keďže sa malinká narodila 31.10. 😉

tinasc
29. máj 2013

@slady ja sa bojím, že mám doma ďalšieho atopika, na zbláznenie je to... idem pozrieť presne koľko kvapiek sa môže dať a dám mu, lebo je nejaký nervózny keď sa mu toho dotknem... uff niekedy by bolo lepšie, keby vedeli tie decká hovoriť 🙂

slady
29. máj 2013

@tinasc ja som citkala ze atopicky exem je maskovana alergia na nejaku zlozku potravy, a ak vysadis mliecne alebo lepok alebo daco take co robi problem tak by sa to malo zlepsit, vacsinou je to mlieko a mliecne vyrobky...

mata884
29. máj 2013

@tinasc neboj...nic sa nestane... fenistil davam aj ja OD KEDY SME BOLI V NEMOCNICI. a maju podozrenie, ze bude alergik, tak mame davat teraz, ked vsetko kvitne. 3x denne 5 kvapiek.

tinasc
29. máj 2013

@slady staršej robili testy na alergiu ale nič jej nezistili, trochu sa ten atop. zmiernil, ale teraz začína byť teplo tak sa jej to znovu ukazuje...

tinasc
29. máj 2013

@mata884 ja som dala 8 zajtra dám 5 😉

nikiniki
29. máj 2013

@tinasc Neboj 🙂)))to bude dobre a nemas ziadneho dalsieho atopika nestresuj 🙂))))))))))

@slady fuuuuuu, do 22.00? a je v posteli ulozena a aj tak nezaspi? ja si to neviem ani predstavit ja mam tieto vecery iba pre seba, maam a relaxujem fakt, ak by som nemala vecery pre seba sa odstrelim.....