Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@slady
@ninison nechapem ako vam deti mozu spat po 10 minut? chapem 30 lebo my niekedy mavame posledny spano tolko, ale 10? 🙂 Mne dnes moja na obed dala iba hodku a potom som si ju dala do velkej postele a dla prso tak akoSlady pise s prsom v zuboch dalsiu hodku..nejak si to stale takto zacala kuskovat neviem preco......ten obedny
@slady to vazne? a to preco, jak naco, zaco? ja som o nej fakt nevedela, iba tolko, ze som chodila k mamickam, co maju chodit v novembri a aj ked som porodila v oktobri, niektore ste mi boli zname tym, ze so si vas citavala dalej, tak som si jedneho dna precitala, ze sa vytvorila zo starej skupinky nova 🙂)) tak som vliezla. a to Konos nepostrehol? ci, to je nejaka statistika toho, ze na kazdy mesiac musi byt kolonecka vytvorena adminom? A mne bolo nejak divne ze iba tolko zien porodilo vtedy ked my a chce sa rozpravat 🙂)))))))))))))
a co ti ja viem ako to, ja som tiez nevedela 🙂
kokoooooos nekukate spravy ? co som vcera pisala o tom babatku, co splachla zenska v cine do hajzla, tak vraj sa prihlasila, ze mala bolesti, ze sla na zachod a ze jej ''vypadol'' do zachodu a kedze bol cely od krvi , tak ho splachla, lebo ho chcela umyt ! pomoooooooooc tak to uz co su za haluzeeeeeee 🙂
@ivinka77 preboha jeziskunakrizku vies si predstavit ze to mysli vazne a ze ho fakt chcela umyt? 1. aka musi byt tupa a 2. ako strasne hrozne sa musela citit ked zistila ze ho fakt splachla??? ako, ja fakt verim ze takito retardovani ludia existuju, lebo ved keby ho chcela splachnut tak sa k nemu asi nehlasi...
daka nuda je tu dneska, co vsetky cvicite?
baby prosím vás myslíte si, že môžem dať malému fenistil? objavila som malému suché červené fľaky, presne ako má staršia ona má atop. ekzém a on má na rukách presne to isté a myslím si, že ho to svrbí... v návode je napísané že pre deti do jedného roka je to len na odporúčanie lekára, ale prídem k lekárovi a on mi povie že na svrbenie mám dať fenistil, nie je to to isté? hm?
@tinasc ja netusim, ale moja kamaratka ma novebrove babatinko a dava fenistilked jej idu zubky.....
Ja som o tej skupine nevedela. fakt. treba tam poziadat partnerstvo, ci len tak tam vliezt?som zvedava 😝
@ivinka77 ty si mi poslala skypecko?
@slady pocuj to je kravina ze nevedela, iba jej cvaklo ze jej na tu vrazdu pridu a babo zachrania, tak vymyslela kulehu , ale dost zlu........a nezmizla som len som sa venovala dcerke 🙂 uz je treti den taka umraucana len ju nosit a nosit a dnes ani do obchodu nechcela ist v manduce hadzala sa jak besny havo, neviem co jej je...ona je inokedy taka mila a usmievava
@nikiniki vies co? zora mi uz druhy den urobila take, ze ju vecer o siedmej dam spat a o dvadsat minut sa zobudi jak z denneho spanku a bundosi do desiatej, na prasky! nic nestiham, vsetko som si pred tym porobila vecer a teraz prd.
fenistil sa dava aj na sopliky takym malinkym, podla mna mozes dat. Zorke sa teraz vyhadzalo na hrudi, take male cervene pupaciky, a po kupani sa jej znasobili a vytvorili take suche loziska, Wilko mal tiez suche cervene fliacky - mal to z bystrickej hnusnej vody, zabral excipial mastny krem, a zorka ma podla mna tiez nieco podobne, len to trochu inak vyzera, nema to kde kade po tele ale len na hrudi, no natieram jej to biodermou momentalne, lebo cajovnik s kokosakom nezaberal, naopak este sa jej to rozcertilo, uvidim ci zaberie.

hi! baby aha co som nasla: https://www.modrykonik.sk/skupina/155/