Novembrovky 2017
Ahojte asi vyzera to tak ze asi budeme mat baby..nevieme to naisto ale ms nam neprisla.. aj ked uz mame deticky--nesudte ma.. bolo to neplanovane ale ta myslienka mat dalsie..taksa uz nechranime. je Vas viac? pridajte sa k nam. cim viac mamiciek tym lepsie.
@tonjadabik2 dakujem 🙂 aj ty cakas? práveže nie, snažili sme sa od svadby od septembra a zadarilo sa az teraz, ked sme to najmenej čakali....už sme boli nešťastní s každou prichádzajucou ms a nakoniec takto 🙂
@katka6161 som stastna s tebou uzivaj si tehotensrltvo. Je to krasny cas. My sme chceli babo ale dosla ms dva mesiace meskala ale prisla..deticky uz mame takze..zatial nic..tesim sa z ostatnych mamiciek
Ahojte, tehuľky novembrovky! pridávam sa k vám , dnes som 6+0tt, v piatok som bola na gyn. a videla som našu malu bublinku, o tyzden stvrtok/piatok idem opat uz by malo byt vidiet srdiecko, drzte nam palce, nech vsetko dobre dopadne a hlavne nech je vidiet uz zdrave srdiecko, momentalne oddychujem lebo som dost nachladena, tak sa citim pod psa, ale ked si pomyslim na to male, tak sa neviem dooockat, je to nase prve vytuzene, na ktorom sme pracovali od juna 2016. ❤
@1kyra66 ahoj krasne napisane a dojemne.drzim ti palce uzivaj si to. davaj na na seba pozor a nedvihaj tazke veci. a uzivaj si kazdy pohyb ked sa to zacne hybat a kopkat.
Ahojte, aj ja sa k vam pridavam, dufam ze teraz to uz dotiahneme do šťastného konca. Pred rokom som totiž prekonala potrat v 20 tt. Už v predchádzajúcom tehotenstve som mala veľké problémy s prasknutou planičkou - veľké bolesti a slabosť, no tentokrát mám pocit že to je ešte horšie a to som ešte len v 7t+6d, čiže žiadne bruško. No nevzdávam sa, nejako to pretrpím, len nech to už tentokrát dobre dopadne. V piatok som bola u Dr, už krásne bilo srdiečko, tak sa teším.
Ahojte aj ja si prosim pridat do sukromnej 🙂 dakujem krasne
Ahojte😊 aj ja vas poprosim do sukromnej dakujem🤗
Ahojte, aj ja Vás poprosím pridať do súkromnej skupiny, ďakujem pekne 🙂
hallooo baby... ja som dnes 9+1 tt a zle mi je uz mesiac..je to moje druhe tehu...myslela som najskor, ze zle mi nebude, ale mylila som sa. bojim sa, ze to nebude mat konca :/ pri malej som vracala do 6 mesiaca a cele tehu som si naozaj vytrpela :/ teraz sa to opakuje :/ medzi detmi budem mat 2rocny rozdiel , co sme planovali a podarilo sa hned... malu sme robili rok
:/ je vam tiez niekomu taak zle :/ ???
@pampeliska11
ahoj! ja som 8+5 a od nejakého 7 tyzdna je mi ťažko, nechutenstvo, napína ma ale nevraciam. Nie každý deň mám zlý, raz lepšie, raz horšie... pozri môj lekár vraví, že čím ti je horšie tým zdravšie dieťatko budeš mat 🙂
@titianna ahoj, no sak ano.... tým ma aj moj lekar utesuje a s Viki mi slubil, ze po 3 mesiacoch to skonci a do 6 to bol horor :/ ty mas prve tehu ? ja som potom od 6 mala viki vsazenu v panvi, tak to nazval moj doktor, ked som mala strasne bolesti panvovej a lonovej kosti,,tak som niekedy ani nechodila a teraz ri druhom ma boli uz teraz, tak sa bojim ako to bude :/
noo, ja mam prve tehu, tiež som vypleskaná zo všetkého 😨 ale snažím sa to všetko brať tak, že bude tak, ako to má byť 🙂 je pravda, že mi je už menej zle... jak som sa prehupla do 9 tt sa to trošku zlepšilo.... aj som si naordinovala magne B6 a je to lepšie. Skús to, možno pomôže 🙂
@titianna jj to som brala pri prvom tehu a potom som prenasala 11 dni a mala vyvolavany porod a povedali mi, ze to to magnezium, tak to uz nechcem brat :D :D no mne nejak nic nepomaha lebo vsetko vygrcam.. ja som si tiez par dni myslela, ze to uz je ok a na dalsi den zas :/ a hlavne ta unava.. to je strasne
@pampeliska11
aha, vidíš, opýtam sa mojho lekára, vo štvrtok idem, tak som zvedavá, lebo v 6 plus 1tt este nebolo vidno srdiečko a cakáme do štvrtku 🙏
no to chápem, to aj ja, tá unava je masaker a to mi každý vraví, že to bude ešte horšie, takže, užívajme ako to je 😝
Teraz som kdesi čítala nejaká tehulka písala, že jej pomohlo nealko pivo 🙂
ano ano ... ja pivo teraz pijem kazdy den :D :D :D no ja som bola ani neviem.. 7+nieco a mali sme srdiecko.... a zas idem az za mesiac ale myslim, ze utz mi robit nebude.. moj gynekolog je taky iny :D moc to male nevidim na utz casto, ale tak je dobry.. inak mma taky pristroj na pocuvanie srdiecka od 12tt...som si kupila este pri malej a je to super, nez som citila pohyby, som kazdy den pocuvala srdiecko... a aj ked sa niektory den nehybala, tak aby som nebola v strese
@titianna .
@pampeliska11
aj moj lekár je stará škola 🙂 ani mi nedal fotku gestačného vaku, ako iným tehulkám dávajú fotky tak skoro... vraj mám počkať nech trosku vyrastie 🙂 a to isté s ultrazvukom- čím menej ´´šupania´´ do bábatka a žiarenia, tým lepšie 🙂
a osvedčil sa Ti ten prístroj na počuvanie srdiečka? ja som prvý krát tehotná a som náchylná kúpiť všetko :D
@titianna ja som bola s nim velmi spokojna.. vola sa to angel sounds nechala som si ho aj pre druhe dietatko a potom ho uz predam, kedze dalsie neplanujeme :D ale kupis pouzity tak aj za 20e ... a pre mna super mat istotu, ze je vsetko ok.... samozrejme ne kazdy den, ale ked nekopla cely den alebo tak som sa bala..
Ahojte, aj ja mám termín v novembri 🙂
@katarina6 toto je forum - verejne, ktore vidia vsetci uzivatelia MK. Bola vytvorena otazka / diskusia a postupne sa tu prispievalo. Ak si zadas termin porodu na tvoj profil, automaticky Ta zaradi do skupiny Novembrovky2017 a tu vidia iba tehulky, ktore maju zadane v profile kedy cakaju babatko. Potom je tu sukromna skupina Novembrovcatka2017 a tam Ta pridaju napr. moderatorky, ak ich o to poziadas 😉 @matenka
Bambule zase sme sa rozhodli ze ze bude asi babo..teda manzel sa rozhodol..taze Vam drzim palce..Vitajte
Aj ja mam termin v novembri, presnejsie 28.11. Ale cakam dvojicky, co sme sa dozvedeli az v 20.tt. Takze zrejme porodim skor ako na termin 🙂
Ahojte je tu buduca mamicka co ma termin v okolo 20 novembra a je z Topolcian
baby mame pozitivny testiiik 😀
@katka6161 prosím a aku ste mali hodnotu

@katka6161 jeej Katka bitaj medzi nami.to som raa ze si tehotna juchuuu to sa podarilo hned na prvykrat?