icon

Novozámčanky II

lucik77
8. jún 2008

Ahojte všetky!
dúfam, že sa v tak peknom množstve 😀 budeme stretávať aj naďalej v pokračovaní Novozámčaniek II, lebo admini všetky témy nad 10000 uzamykajú.

Tak vitajte!!!

katika1
3. aug 2009

čaute čaute
eri tie fotky sú super 😀 hlavne tú bozkávaciu chcem 😀 aký sú tam bohovský 😀
včera sme došli z Lc.. teraz budem asi mesiac upratovať 🙄 😖

serafinka1
3. aug 2009

Ahojte, tak sme späť z dovolenky. Bolo dobre, ale aj stačilo.

Ericica torta bola tak brutálne dobrá, že sa hneď celá zjedla, nezostal ani kúsok, všetci ju veľmi chválili, vrelá vďaka.

ema.nz
3. aug 2009

serafinka:kde ste boli???a erika robi brutalne torty 😵 😵 su naaaadherne a vellllmi dobreeeee 😝 😵 😵 hned by som si nejaku dala 😉

ericica
4. aug 2009

🙂 🙂 🙂 ema seraf diky 😉
baby idete na porcinkulu???ja som z malu poblaznila ze ideme na kolotoce ,tak len dufam ze dakde budu....mozme si aj niekde na kavicku sadnut co vy na to???

ericica
4. aug 2009

seraf IP.... 😵

deina
4. aug 2009

Erika, budu, tam pri Grande. 😉 Uz to tam rozkladaju.

ericica
4. aug 2009

deiny diky moc 😵 aj pred chvilou som videla ist kolotocarske auto smerom na NZ tak uz sa veeeeeeeelmi tesime...

serafinka1
4. aug 2009

Ericica veď čoskoro budú v Tvrdoš.hody, tam sa povozí dosť. Budeme tam aj my. Na porcinkulu asi nejdeme, máme nabitý víkend, no uvidíme.

Ema boli sme na Makarskej v Chorvátsku. Fotky sú na FB, sem sa mi už nechce dávať. 😕

ema.nz
4. aug 2009

eri:kolotoce su uz tu 😉 mozes si prichystat eurace 😝 😀 😀 inak kolko teraz stoji jedna jazda na kolotoci 😕 😕

seraf:my tento rok nejdeme nikde ale na rok to choravtsko isti 🙂 dufam,ze sa uz s malou bude dat niekam ist 😝

sasulec
4. aug 2009

ahooj keby tu bola Lucka co ma DIANKU A PATRIKA ,to som ja Simona slohli mi mt,nemam na teba kontakt..ozvi sa prosim ☹ ☹ ☹

ericica
4. aug 2009

seraf ved ja viem ale my vyuzyvame bsetku prilezitost co sa nam naskytne ....mala je do kolotocov paf 😀
inac mame cely den nenormalne pocasie uz aj ja sa bojim co ma burka nikdy nevedela vytocit....pred chvilkou padal taky ladovec ze som myslela ze nam predravi terasu 😖 😖 😖
a aj teraz ked kuknem von oknom tak take blesky slahaju ze az 😕
seraf idem kuknut fotky na fb...

serafinka1
4. aug 2009

Ema: ešte v septembri sme chceli ísť do Chorvátska, no po tom, čo sa tam teraz deje, pôjdeme asi na 99% do Čiernej hory. Počuli sme o tom samé dobré reči, tak sme zvedaví, aké to tam je.

No tá búrka bola fakt riadna, my sme boli práve na ceste z NZ do Tvrdošoviec, dorazili sme a taký ľadovec začal padať, museli sme to celé prečkať, aby sme prišli domov.

deina
5. aug 2009

Ja som este kolotoce s Miskom neskusala - neviem, ci by obsedel, skor nie - alebo tam mozem vyliezt s nim? 😅

Dnes este asi budu burky, citim klby. 😒

Seraf, je to v Chorvatsku zle? To kvoli tomu futbalu?

serafinka1
5. aug 2009

Deina, no my sme odišli práve v ten deň keď sa to stalo, takže z vlastných skúseností neviem, ale z tv a z počutia som už počula všeličo, tak načo riskovať.

catrin23
5. aug 2009

ahojte...
seraf, mate krasne fotky, a darinka je hotova kocanda, velmi je zlata...

eri my asi pojdeme na porcinkulu kuknut, uvidim, a aj na kolotoce urcite 🙂

monica25
5. aug 2009

cavte 🙂
deina-da sa ist na kolotoc aj s malym aspon my sme boli par krat na detskej manezi a mozes sa knemu postavit .....rolimu sa moc kolotoce nepacia......
ema-jedna jazda no min.rok to bolo okolo 30 sk...,teraz to bude urcite drahsie...
a my tiez asi nepojdeme na porcinkulu...mozno pia.ale skor nie ako ano....

deina
5. aug 2009

Jaaj, ved my ideme na svadbu v sobotu, aj som zabudla, takze kolotoce nebudu. Idem si dnes kupit nieco do vlasov, aj ked este neviem, co s vlasmi, nejako vypnut + nejaky kvet alebo celenka, bohvie. V tomto teple mam hrozne vlasy, rano vyzehlim (kebyze nie, tak sa ma zlaknete, zacali sa divne vlnit - divne, nie pekne) a na obed by som mohla opat, kebyze sa mi chce. 😝 Tak asi vyzehlit, natuzit, vypnut a tak nejako...

ema.nz
5. aug 2009

ahojte 😉

seraf:fotky neviem pozriet lebo nie som na fb 😒 a do chorvatska by som sa nebala ist 😉 aj ked boli tie "nepokoje" s madarmi tak to ani zdaleka nebolo take ako to vykreslovali v telke,sme prave vtedy boli v madarsku a klasika 3/4 obchodu slovaci 😀 😀

moni:ty brdo tak to je uz riadna palka 😲 a jedna jazda ucite nestaci 😅

deina:ta obdivujem,ze kazde rano si zehlis vlasy 😝 ja som si naposledy zehlila pred rokom ked sme isli na svadbu 😀 😀 a ani namalovana som odvtedy nebola...nejako nestiham 😝 😅

deina
5. aug 2009

Ema, musim, neda sa inak. 😝 Ale uz to viem dost rychlo... skoda, ze nemam novsiu zehlicku, aj tato je sice dobra (remington), ale sestra ma uplne suprovu, raz prejdes a hotovo, ma to aj hrebienok. A som asi dost hrozna v tom, ze bez make upu by som ani smeti nesla vyniest. 😀

monica25
5. aug 2009

ema-hej je to dost drahe....radsej im za tie prachy kupim nieco uzitocnejsie...al pojdeme niekam ....
nexcem ich "naucit" na kolotoce.....som "rada "ze sa tam ani rolimu nepacilo.... 😅

catrin23
5. aug 2009

...bratska laska 🙂)) .... zlati su moni 🙂

lubkanz
5. aug 2009

Ahojte zienky,

ak by ste mali zaujem o stavebne sporenie pre vase babatka, som vam k dispozicii 😉

durkakika
5. aug 2009

cAaaafte baby 🙂
Tak sa k vam pridavam 🙂 Nove Zamky, `18tt 🙂 MuDr. Lang + MuDr.Havlas
Jaaaaaj a tesiiiiiiiiiiiiiiiim sa veeeelmo uz 🙂

ema.nz
5. aug 2009

durkakika:tak to ti verim,ze sa na babo veeeeeeeeelmi tesis 😉

eri:nestretli sme sa dnes 2x???lebo sa mi tak zdalo,ze ma niekto dnes ohlasoval ema...ale ja na to nereagujem lebo som erika 😝 😀 😀 ake tusim si to bola ty...teda myslim kvoli autu 😉

moni:ti mali su na zozratie 😵 to su tvoji 😕 😕

uz stavaju stanky na namesti,aspon raz sa mozeme kulturne vyzit 😀 😀 😀

ema.nz
5. aug 2009

deina:a to s tym makeupom a smetami poznam aj ja 😀 😀 ale ako mi pribudaju roky a hlavne kila tak uz mi je to jedno 😖 😠

monica25
5. aug 2009

ema-hej moji anjelikovia 😀

ema.nz
5. aug 2009

moni:zlati su 😵 😵 a inak preco maju dve mena 😕 sa vam to pacilo?alebo ste sa nevedeli rozhodnut 😉

ema.nz
5. aug 2009

baby ja som taka krava:som si dnes nasla 2 zmeskane hovory 02 32 66 13 45 tak som tam volala,ze asi sa mi chceli dovolat z BA,ze uz je kocik hotovy a sa mi ozvali po anglicky,tak som to hned zrusila a teraz davali v spravach,ze to je prezvanaci podvod a ze ked zavolas spat,ze to moze stat aj niekolko 10tok eur 😲 ☹ 😢 😠 ]-

monica25
5. aug 2009

ema-diky 🙂

roland ma 2 mena koli tomu ,ze rolandov otec zomrel ked bol maly a na jeho pamiatku nexcela som rudolfa ta k sme ho dali ako stredne..
a daniel ma preto aby som nemusela pocuvat otazku preco on ma 2 mena a ja nie....
😀 a k danielovi sa mi hodil alan...tak preto alan a inac roland xcel alana len mne sa to meno nepacilo tak aj z toho dovodu je jeho stredne meno alan....

ema-a to co stym volanim 😲 som o tom nepocula.....