•
9. jún 2009simi,horalka..ake mate podlahy - koberce,ci plavajucu,dlazbu ci lynoleum? ako casto sa vam dari vysavat alebo zmyvat podlahu? ja mam pocit,ze timi zbiera vsetku spinu a najviac chlpy z bruna ]-(
0
ahoj maminky, tak vy ste na nas nezabudli? dakujeme za gratulacie....v Beecku sa jej paci, len k fotockam som sa nedostala, snad dnes a pridam, cvicit ideme vo stvrtok prvy krat, tak som zvedava a verim ze to pomoze, tlaci sa nam prvy zub, pravy dolny 😃 a stvornozkujeme, valame sudy, len nesedime, ale zato sa postavila pri gauci 😃 😃 😃 a este hovorime...mamamamamama, babababababa, tatatatatata, abu abu, hejhej, no no...hamahama 😃 😃 😃
lubi, tomu sa asi nevyhneme. My mame drevene parkety kombinovane s dlazbou, ale nech cistim ako cistim, Blankine dlane su stale vzorkovnicou smetiii. Ona ich asi tvori, alebo co =-) Ozaj a u nas objavila najprv slovo havo, az potom tata. Ale inak sme takova normalni rodinka 😃
flow, gratulejsn malej aj odo mna 😉
no vidis, sikovnica sikovna je to.
Dokelu, uz aj ja by som mala pridat nejake fotos...
no vidis, sikovnica sikovna je to.
Dokelu, uz aj ja by som mala pridat nejake fotos...
prave som ich pozerala, ako najnovsi album x-) Parada, vidim, ze ste mali stastie aj na striekajuci gejzir 😉
Ahaaaa... ja som tam kedysi bola este v casoch, ked nebolo nic na nete, ale mali sme stastie, do 5 minut po nasom prichode zacal chrlit 🙂
ahojte 😉
lubik...no my este nepapame masko, iba zeleninku a ovocie...no raz mal masko a dnes bude mat zltok 😉 ale z mliecka nedostava tolko zeleza, preto je potrebne to masko davat 😉
vy ste boli v Herlanoch x-) a mali ste stastie na gejzir....ja som z Herlian a teraz sa tam chystame na vikend, lebo sestra ma promocie 😉 x-)
lubik...no my este nepapame masko, iba zeleninku a ovocie...no raz mal masko a dnes bude mat zltok 😉 ale z mliecka nedostava tolko zeleza, preto je potrebne to masko davat 😉
vy ste boli v Herlanoch x-) a mali ste stastie na gejzir....ja som z Herlian a teraz sa tam chystame na vikend, lebo sestra ma promocie 😉 x-)
flow, ze mazzel 😃
lubka, jeej, ty si z Herlian? No ale ked som tam bola, to si este mozno ani na svete nebola :-N
lubka, jeej, ty si z Herlian? No ale ked som tam bola, to si este mozno ani na svete nebola :-N
Horalka - ach jaj tie ženské problémy, aj mne veľmi rýchlo rastie výstelka maternice, pred tehu a tesne pred ms bola vždy veeeľmi veeeľmi vysoká (aj keď vysoká má v tom čase byť a nikto tomu nevenoval pozornosť). Idem volať na gyndu, musím na kontrolu po 1/2 rok.
Smardik - mrzí ma, že 1 babulko sa neudržalo 😞 , no nezúfaj, je ešte šanca, že to 2. to zvládne. Dávaj na seba pozor a neprepínaj sily. Budem ti držať palce a nezabudni na fotočku 😉
Mihanka - nech kontrol ana FRO dobre dopadne, veď Simonka robí všetko to, čo má 🙂
Chorým detičkám veľa sila na uzdravenie a oslávancem dodatočne gratulujem x-)
Smardik - mrzí ma, že 1 babulko sa neudržalo 😞 , no nezúfaj, je ešte šanca, že to 2. to zvládne. Dávaj na seba pozor a neprepínaj sily. Budem ti držať palce a nezabudni na fotočku 😉
Mihanka - nech kontrol ana FRO dobre dopadne, veď Simonka robí všetko to, čo má 🙂
Chorým detičkám veľa sila na uzdravenie a oslávancem dodatočne gratulujem x-)
Bavili ste sa o rozprávaní, tak nám zatiaľ najlepšie ide "hammm, hammm" a to nielen vtedy, keď chce Simonka papať, ale hocikedy :-N
Lubik, masko by detičky mali papať, kvoli železu, aj kvoli bielkovinám, takže smelo do toho 😉
A zajtra máme poradňu po 3 mesiacoch, tak som okrem iného zvedavá, koľko Simi váži.
Lubik, masko by detičky mali papať, kvoli železu, aj kvoli bielkovinám, takže smelo do toho 😉
A zajtra máme poradňu po 3 mesiacoch, tak som okrem iného zvedavá, koľko Simi váži.
kokso, nikto 😃
aj ja čumím jak puk... kde to viazne ?? 😉
no ale stíham aspoň nevestu našu, a že gratulejšn pre krasomilu x-) x-)
nebolo času na koňa, pllllno ľudí furt a nestíhačka ani pc zapnúť... no ale polepšíme hádam
aktuálny stav je u nás nemenný, nelozíme, len ležíme na brušku... ostatné ani nepíšem, bo všetko by začínalo "ne" ... max. môžem dodať 2 zúúúbky spodné máme, a začali sme spať na pravoboku s nohami vystrčenými cez tyčky :-p
aj ja čumím jak puk... kde to viazne ?? 😉
no ale stíham aspoň nevestu našu, a že gratulejšn pre krasomilu x-) x-)
nebolo času na koňa, pllllno ľudí furt a nestíhačka ani pc zapnúť... no ale polepšíme hádam
aktuálny stav je u nás nemenný, nelozíme, len ležíme na brušku... ostatné ani nepíšem, bo všetko by začínalo "ne" ... max. môžem dodať 2 zúúúbky spodné máme, a začali sme spať na pravoboku s nohami vystrčenými cez tyčky :-p
ahojte KRASOMILKE všetko naj nech mminke robi len radost 🙂
Mihanka dufam ze kontrola ok 🙂
Horalka supar ze si zase tu a ze je vsetko ako ma byt
Baby dnes sme sa stretli nečakane 5 bab čo sme spolu lezkali v nemocke ked sme cakali nase babiky pouhovarali sme sa a bolo super 🙂
pridala som fotohttp://www.modrykonik.sk/album/view.php?vIm...
Mihanka dufam ze kontrola ok 🙂
Horalka supar ze si zase tu a ze je vsetko ako ma byt
Baby dnes sme sa stretli nečakane 5 bab čo sme spolu lezkali v nemocke ked sme cakali nase babiky pouhovarali sme sa a bolo super 🙂
pridala som fotohttp://www.modrykonik.sk/album/view.php?vIm...
bibi ta prva v tych pupavach je krasna x-) A plavanie uprimne zavidim... Snad uz aj ja budem moct teraz do bazena :-x
kokso Andre, Mathew bude jasny intelektual 😉 Mozno by stalo za uvahu - zalozit s Blankou firmu: Mathew premysli, Blanka vybeha 😃 No idealna kombinacia, lebo nasa zasa myslenie zda sa podcenuje a ide do vsetkeho po hlave :-N
kokso Andre, Mathew bude jasny intelektual 😉 Mozno by stalo za uvahu - zalozit s Blankou firmu: Mathew premysli, Blanka vybeha 😃 No idealna kombinacia, lebo nasa zasa myslenie zda sa podcenuje a ide do vsetkeho po hlave :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli