ahojte... 🙂
chorobky nech su coskoro zdravucke... kiahne nech prejdu a odidu aj s teplotami... |-|
dnes ma 9 mesiacikov Ela od luciekubisty a Karolinka od katkaza... gratulujeme... x-)
zajtra ma 9 mesiacikov nas nas nas Henry zubadlovy s ATPCEFTCTA, nech je teda zdravucky... x-) tiez Yasminka, nech je zdrava a vsetko naj k 9 mesiacikom a aj mala Amy od viki... 😉 😉
ja frcim dnes na svadbu a spat ku nasim, tam zostavam do zajtra... krasny vikend... 😉
chorobky nech su coskoro zdravucke... kiahne nech prejdu a odidu aj s teplotami... |-|
dnes ma 9 mesiacikov Ela od luciekubisty a Karolinka od katkaza... gratulujeme... x-)
zajtra ma 9 mesiacikov nas nas nas Henry zubadlovy s ATPCEFTCTA, nech je teda zdravucky... x-) tiez Yasminka, nech je zdrava a vsetko naj k 9 mesiacikom a aj mala Amy od viki... 😉 😉
ja frcim dnes na svadbu a spat ku nasim, tam zostavam do zajtra... krasny vikend... 😉
cus decka nestiham citat lebo balime a ficime dnes na vychod.Zatial sa len povalujeme lebo sa nam vobec nechce ale za chvilku zacnem nervacit
vs.oslavencom z celeho srdiecka gratulujeme a prajeme len to naj
katarinkad pozerala som fotecky a normalne mi spadla sanka ked som videla ten bazen pre Vas i maleho.Kde ste ho zohnalik???je neskutocny.Normalne slintam.Strasne by sa nam taky hodil domov na zahradu.
vs.oslavencom z celeho srdiecka gratulujeme a prajeme len to naj
katarinkad pozerala som fotecky a normalne mi spadla sanka ked som videla ten bazen pre Vas i maleho.Kde ste ho zohnalik???je neskutocny.Normalne slintam.Strasne by sa nam taky hodil domov na zahradu.
😃 😃 😃 😃 ja som sa tiez divila, ze co to tu mihanka vypisuje 😃 som isla kuknut na mobil, ze aky datum je dnes, preistotu 😃
jo a jinak jsem pěkně vytočená před týdnem jsem tady http://www.miminka-deti.cz/?525,babypoint-jolly objednávala autosedačku přímo tuhle a zaškratla jsem,že jí chci mít doma do 24 hodin a ty šmějdi mi jí ještě neposlali,tak jsem tam psala,nejdříve v klidu,jako kdy to pošlou a oni že tenhle týden a dnes je pátek a sedačka tu není,tak jsem jim už nas...ě psal,že pokud mi jí nehodlají poslat,tak chci okamžitě vrátit peníze a pokud se tak nestane,tak to budu řešit jinou cestou,než psaím emailů,tak jsem zvědavá,jestli mi pošlou peníze,nebo sedačku,každopádně už tady vícekrát nic neobědnám a doporučuju vám, aby jste tam taky nic neobědnávaly...
ahojte mamky
co to citam..mathy je chorucky? |-| prajeme skore uzdravenie
katerinka..prosim,kde ste kupili ten krasny bazen? hod nejaky link na neho.. velmi sa mi paci x-)
mamky..poradte mi..ideme o tyzden na dovcu do chorvatska..a neviem,ci mam malemu davat aj tam vigantol,ked budeme na slniecku,aj ked timi bude v tieni...
a gratulujeme henrymu
co to citam..mathy je chorucky? |-| prajeme skore uzdravenie
katerinka..prosim,kde ste kupili ten krasny bazen? hod nejaky link na neho.. velmi sa mi paci x-)
mamky..poradte mi..ideme o tyzden na dovcu do chorvatska..a neviem,ci mam malemu davat aj tam vigantol,ked budeme na slniecku,aj ked timi bude v tieni...
a gratulujeme henrymu
simi mozno oni aj naraz vyliezli len to tak nebolo vidno a myslela som si ze je to jeden a teraz ked povyrastli tak je to lepsie vidiet.Inak uz sa jej beleju aj horne dvojky tak som zvedava.
tak decka a teraz uz fakt off,vypnut vodu a vsetky spotrebice a sup do sauny do auticka a hor sa na vychod
tak decka a teraz uz fakt off,vypnut vodu a vsetky spotrebice a sup do sauny do auticka a hor sa na vychod
Andre ked dorazite, okamzite podaj hlasenie... 😢 😢 😢 snad je Maty OK.... 😢 😢 😢 posielame pusinky
princatku vsetko naj naj k 9 mesiacikommmm.....
maminky nase deticky uz maju tolko kolko boli v brusku 😃
lubi, chorvatsko??? uzite si....my ideme 15ho na tyzden do alp🙂 trosku od mora...no neni som happy ale manzel chce ist na ladovec 😃 😃 😃
princatku vsetko naj naj k 9 mesiacikommmm.....
maminky nase deticky uz maju tolko kolko boli v brusku 😃
lubi, chorvatsko??? uzite si....my ideme 15ho na tyzden do alp🙂 trosku od mora...no neni som happy ale manzel chce ist na ladovec 😃 😃 😃
ahoj kocky. pardon ze vam sem leziem. ale mam babatko narodene tiez v oktobri a uz si neviem rady
Hugo krasne lezie po 4roch, stavia sa k nabytku a uz ho aj obchadza ale ani za boha si nechce sam sadnut ]-( som niekde citala v nejakej mudrej knizke ze skor ako sa babo samo posadi tak to rodicia nemaju skusat. ale mne je ho chudaja luto.
a ked je v kociku tak sa dviha o madlo a sedi ale ma chrbatik taku gulicku. je to normalne? aleob mam plasit ze preco sedi tak "krivo"
diky moc za radu
a este raz sry
Hugo krasne lezie po 4roch, stavia sa k nabytku a uz ho aj obchadza ale ani za boha si nechce sam sadnut ]-( som niekde citala v nejakej mudrej knizke ze skor ako sa babo samo posadi tak to rodicia nemaju skusat. ale mne je ho chudaja luto.
a ked je v kociku tak sa dviha o madlo a sedi ale ma chrbatik taku gulicku. je to normalne? aleob mam plasit ze preco sedi tak "krivo"
diky moc za radu
a este raz sry
evicka, a on sa ti neposadi sam ked lezie po styroch? lebo moj, ked je na brusku, zdvihne sa na styri a sadne si ... sadne si aj z chrbatika, ale najskor si sadol tak, ze som ho nechala lezat na chrbatiku, on sa pretocil na brusko, zdvihol na styri a posadil ... a takisto ked stoji, tak si urobi pauzu, sadne na zadok, zase sa postavi a pokracuje a takto ... ja nemozem porovnavat, mam iba jeho, ale u nas to bolo tak, ze vlastne zacal so vsetkym naraz, posadil sa zo styroch, zacal liezt aj stavat sa a chodit okolo nabytku ...
evicka, aj Alex spociatku padal na chrbat, az neskor si sadol ... potom sa napriklad pustil jednou rukou a skrcil pre hracku a pokracoval ... jasne, ze nie vsetko v jednom dni ... ale tak nejak naraz zacal so vsetkym, myslim, ze jeden den sa dal na styri a posadil, potom sa dal na kolienka a o dva dni sa postavil uplne ... samozrejme s oporou, nie v priestore, to nevie doteraz ... ja fakt neviem, on ked zacal liezt, tak preliezol kusok a sadol si, tak ja som myslela, ze to tak vsetci 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
koniec tapety, idem varit malemu polievocku