icon

Októbrové zlatíčka 2008. Pridajte sa

flow333
9. apr 2009

...tak a je to...

horalka777
8. okt 2009

No tak ak to mozem aj teraz, tak mi to ukazuje babu :D ...jedine zeby sme cakali druhu a neviem este o nicom 😅

alynka
8. okt 2009

horalka neviem či si to robila dvakrát po sebe, lebo ak to robíš len raz tak to je o prvom dieťati, ak hej tak sorry za ten komentár 😉

luciabah
8. okt 2009

bianca, ved prave, boli sme v lucenci a tam vetrisko orbovskyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy a ja mam prievan usi a malinka zapal. hneva ma to, lebo sice mala teplu ciapku ale nemali sme ist von.
no co uz.

a miery... 8500g... po tyzdnivej srajde super a 76 cm.

phoebe003
8. okt 2009

PROSÍM, PROSÍM, DEJTE NÁM HLAS http://www.pampers.cz/cz_CZ/klub_uzasnych/vote_...

evitkamalicka
8. okt 2009

phoe poslane 😉

mihanka
8. okt 2009

henri, som si myslela, ze si isla vonku... 😀 😀

obruckou sa moze nad lavym zapastim, ale tie pohyby nad dlanou netreba, len nechas visiet obrucku na retiazke alebo nitke nad zapastim a ked sa rozkyve je chlapec, ked rozkruuuzi, tak dievka... potom obrucku zastav, a skus znovu (to akoze druhe mimi), a potom znovu (akoze tretie)... a tak dalej... 😀 mne vyslo dievca chlapec a vyjde mi to uplne vzdy rovnako... aj muzovi to vyjde vzdy rovnako... robila som to mame, vyslo to... kadekomu, kto uz deti ma a vzdy to vyslo... 😉

alynka
8. okt 2009

mne to tiež vyšlo, celkovo dievča dievča chlapec dievča, trošku veľa, ale ja pochádzam z 5 detí, otcova sestra(moja krstná a suseda...všetko v jednom) má tiež 5 detí, čiže u nás je živo...Ale teraz sa na toľko necítim a neviem či niekedy budem...ale nič nie je nemožné

selina.liana
8. okt 2009

my máme gebuľljku 44cmm

selina.liana
8. okt 2009

mihus s obruškou to vyšlo aj mne mám mať 4 baby dve už mám tak uvidíme

matulik
8. okt 2009

....baby,a co robi obrucka,pri dvojcatkach? 😀 😀

luciabah
8. okt 2009

co je krajsie ako byt maminkou? 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😀

bibka333
8. okt 2009

veru Lucka 😀 🙂 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Matulik to ide postupne podla poradia 🙂

alynka
9. okt 2009

Dobré ránko skvelé maminky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

lubka78
9. okt 2009

dobre ranko 😉
nam to podla cinskeho vyslo 😉 ale az tak tomu neverim

lubka78
9. okt 2009

a dostala som sa aj k obrucke....mne to vychadza takto....dievca(aj ked neviem ako je to mozne), chlapec, chlapec, dievca, chlapec..... a dalej som uz radsej nepokracovala 😉

flow333
autor
9. okt 2009

Dobre ranko maminky, tak korpusy su uz v rure, marcipan nafarbeny, snad sa torta podari podla predstav... 😀 😀 😀 cakam kuriera s party balickom, snad dnes pride, bo potom si to mozu nechat..... 😠 takze dnes o 11.55 mame presne rok 😎 😎 😎 😎 😎 nasa krasomila najkrajsejsie...inak ani som vam nestihla napisat ze chodime, sama sa pustila a davaaaaaaaaaaaj.....takze uz sme aj my dvojnozec.. 😎 pisem malo, lebo nestiham, ale citam vas vecer statocne....pa zatim,m dnes este nakuknem 😉

este miery: 85cm, 10200g

lubka78
9. okt 2009

flow....tak krasomile prajeme len to najsamlepsejsie k rociku a nech sa torta vydari a oslava tiez 😉 a gratulujeme k chodeniu 🙂

s obruckou som si to urobila pre istotu este raz a uz to vyslo bez toho dievcata na zaciatku....tak to uz by mohlo byt 😉

alynka
9. okt 2009

flow...všetko najlepšie Sofinke, nech vám aj naďalej robí radosť....a poriadne miery máte, my také budeme mať asi na dva roky 😉 ...torta nech sa podarí a príjemnú oslavu 😵 😵 😵 😵

evitkamalicka
9. okt 2009

krasomilke vsetko najlepsie 😵

alynka
9. okt 2009

Včera večer som chcela na mm vyskúšať obrúčku, ale jemu sa to začalo kolísať akože chlapec, len som nemala veľa času lebo Viki už začala mrnčať a potom druhýkrat krúžiť akože dievča a to máme, takže neviem kde bude toho chlapca hľadať 😀 😀 😀 😀

bibka333
9. okt 2009

SOPHIE ELLIE VSETKO NAJLEPSIE K NARODENINKAM CMUK 🙂

mihanka
9. okt 2009

vsetko najlepsie Sophienke... nech si zdrava a stastna... 😵

drzim palce s party balickom aj tortou... tesime na foto... 🙂

horalka777
9. okt 2009

Sophie, bud v dalsom zivote stastna, zdrava a vsetkym okolo teba pre radost!!! 😵 😵 😵 Krasne narodeniny prajeme! Blanka ti momentalne podava macka, skoda ze to nevidis 😀

Ja na tu obrucku kaslem, pockam, az fakt budem tehu 😅 a potom sa aj tak necham prekvapit, ci vyjde, alebo nie 😉

flow333
autor
9. okt 2009

Dakujeme maminky, party balicek dorazil, korpus sa podaril, takze uz len zdobenie....cmuk

phoebe003
9. okt 2009

Dobré ránko mamky, tak s tím prstýnkem to já zkusím teda taky, jestli vyjde, nebo nevyjde :D

Sofince přejeme všeeeechno jen to nejlepší a nejkrásnější k prvnímu ročku a posíláme veeeeeelkou pusuuuuu a samozřejmě gratulujeme k dvojnožkování 🙂 😵

andre
9. okt 2009

tak už je medzi nami 😉 malá sophie, rok a 10 minutiek 🙂
prajeme krásne prvé narodeninky a všetučko najlepšie 😵 😵

simona161
9. okt 2009

ahojte, aj my prajeme Sophinke vseeetko najlepsie k 1. narodeninam a samozrejme aj k tomu, ze uz chodi, sikulka 😉

matulik
9. okt 2009

😵 aj od nas fffsetucko najlepsie malej oslavenkyni.... 😵

bibka...tak uz nabeton odstavene?aj tak kraaasne dlho ste potiahli.... 🙂

...ja sa idem liecit,nejaky bacilos na mna sadol.... 😠 hapciiiiiii 🙄

lilyk
9. okt 2009

Sophie prajeme vsetucko najlepsie k 1 rocku 🙂

mihanka
9. okt 2009

a dnes ma narodeniny aj Katka, tak vsetko naj... 😀