Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
manee tak to ti patri zasluzena poklona 😉 😉 😉
so srdiečka ti gratulujem a prajem všetko nech ide bez problemov ale to samozrejme každej tehulke 🙂
ja už sa tak neviem dočkať,,,stale pozeram vecičky,kočiky a všetko možne
kočky mám doma myš, pomóc 😅 🤐 😀 dotiahla som už aj mačku dnu, v tom momente myš stíchla, ale tá naša potvora miesto toho aby ju hľadala mi tu pradie a hrá sa s Majkom. no nadarmo ju živím?! 🙄 😀
amadora, dnes mas skvely den 😀. Problem bude asi v tom, ze ti tu tvoju macku ziviš! Keby bola hladná, mys by stichla naveky 😀
no veď, potvora lenivá, asi zoberiem dáku tuláčku z ulice a tá mi ju vďačne chytí 😀 ešte aj muž si zo mňa srandu robí a napísal mi sms že čo nové v zákope 😀
😀 😀 😀 chlap srandista, ten moj ma prave chcel vymenit aj s babatkom za fotku na titulke novin (srandista) 😀
chlapi majú zvláštny zmysel pre humor 😀 😀 😀
maju, ale dolezite je, že nas ľúbia!!!!!!!
ahojky,tak sa pridavam.......este nie je nic iste.k dokimu idem az o 10 dni, ale 2 testy boli pozitivne. Citim sa dobre,troska unava,ale pri synovi,ktory prave zacal chodit uz celkom sam,nemam cas na to mysliet. Velmi sa tesim na babatko .... 🙂
ahojte, gratulujem vsetkym oktobrovym tehulkam a vitam vas v tejto temicke medzi nami 🙂
Ja som dnes prvy krat zvracala. Ale poviem vam,ze sa mi aj ulavilo. Som hrozne unavena a ten zaludok ma dost trapi fnuk. Aj vy mate problem co papat? Ja na nic nemam chut :-/ Vobec mi nic nejde na chut, dufam,ze to fakt po tom 3 mesiaci prejde.
ahojte babenky tak aj my sme sa konecne dockali po 18 tich mesiacoch snazenia co som vobec necakala,ze to bude az tak dlho trvat kedze prve prislo hned na prvy sup 😅 zatial som len veelmi unavena,bolia ma prsia a kvalitne mi rastu 😀 ,zle mi zatial nie je a v co dufam,ze ani nebude.nechcem zazit to co pri prvom tehu ked som bola 3 mesiace len na mineralke a lezala stale v posteli 😝
Jankaa15 no ako som to povedala mame. my sme im vraveli, že ideme snažiť, takže som jej iba ukázala test a bolo 🙂
ja som ešte nezvracala - klop klop - ale dnes ráno mi bolo trošku zle 😒 uvidím ako to bude pokračovať 😅
spiruanka blahoželám 😉
Ahojte,
tak aj ja sa k vám pomaličky pridávam.
Podľa doktora som v 6tt, ale podľa netu som bola v 5tt, v piatok som bola u doktora a videl asi 4mm prcka 🙂,
zle mi zatiaľ nie je.
Zadarilo sa nám doslova na prvý šup
😀 😀
Opäť mám ísť k nemu 5.3 tak uvidíme, či postupujeme daľej.
Gratulujem Vám všetkým a dúfam, že všetko prežijeme v pohode.
ahojte....ja som tu už dávno nebola... 😉 ...vo štvrtok idem k lekárovi, neviem, či sa mám tešiť alebo sa báť 😖
vitam vsetky nove oktobrovky, pekne sa nam to tu rozrasta 🙂
rosannar, nemas sa coho bat, jasne, ze sa teš, babo citi tvoju naladu, tak nech sa tesi aj ono! 😀 , drzim ti palce, nech vsetko dobre dopadne...
mirka dakujem 🙂 aj mne je asi niekedy trosicku zle,ale to asi preto ze stale sa sledujem a niekedy si aj vsugerujem tocenie hlavy a trosku sa mi aj pootaca zaludok 😀 ale ved nejako to vsetky prezijeme hlavne ten porod 🤐 😅
rosannar tak drzim palce nech je vsetko oukej 😉 neboj urcite to dopadne veelmi dobre 🙂
manee...ja viem, že sa nemám čoho báť, ale ked čítam na fóre, čo sa komu stalo, tak ma niekedy prepadne depresia, ale potom to aj prejde...
spiruanka....dakujem....dúfam, že všetko prebehne ako má 😉
rosannar ja mam presne take pocity, niekedz rozmyslam ze ci bude vsetko ok, co ak sa nieco stane a pod.....tie temy, ktore tu rozeberaju tie "zle" a problemove veci ani radsej necitam, nazatazujem si tym zbytocne hlavku....myslim ze v kazdej z nas je trosku strachu ze co bude, aj ked verime v to najlepsie....vlastne kym mi lekar nepotvrdi bijuce srdiecko a neda knizku ani sme to nikomu nehovorili okrem rodicov......
renik...no to máte dobre že ste to nikomu nepovedali....my sme to povedali tiež len rodičom ale oni to za nás vytrúbili skoro každému 😀
nie tak my sme ich upozornili, ze je to straasne malicke a cerstve, ale ze sa tesime, a chceme sa o radost podelit ale to je vsetko, nepotrebujem aby mi zacali babky zvlacat "vybavicku" uz od teraz domov....a mamky to pochopili samozrejme.....
lenkasop blahoželám a vitaj 🙂
baby ja mám tiež strach ako každá, tam ma pichne, sem zabolí a už rozmýšľam a hľadám sem alebo na googli čo by to mohlo byť 😠 už aby sme boli aspoň v polovičke 🙂
renika...akože moje starké to ešte nevedia, aspon dúfam, okrem rodičov a svorkrovcov to vedia ešte moja a mužíkova sestra, moje 2 sesternice, jednej to povedala mamina, lebo to nevydržala a druhej sestra lebo jej volala a dozvedela sa že tá moja sesternica je tehotná a sestra hned, že budeme dve kočíkať 😀 tak sa preriekla...a ešte to vedia v mojej práci, a u maminy v robote, lebo tam ma niektoré jej kolegyne poznajú... 😀
ja budem spokojna resp. spokojnejsia,ked budem v 13tt :D a potom ked budu testy a potom ked zase nieco...no asi sa to bude posuvat a uplne sa strachu nazbavime 😝
renik...no strachu sa nezbavíš nikdy...lebo už vieš, že sa máš o koho báť a to je tzv. láska 😀 ...
no ja idem zajtra 1krat k dokimu drze prsty vseeetky,,,mam take cudne pocity,,,dufam ze vse bude ok 😖
rosannar, tak to mas pravdu!
janka neboj, vsetko dopadne dobre, ja ked som videla na obrazovke malu skvrnu, viac mi nebolo treba, teraz netrpezlivo pocitam dni, kedy pojdem zase (az o tri tyzdne) aby som videla aj srdiecko, to uz budem pokojnejsia
manee a co ti robila/robil neviem co mas,,,a kedy davaju tehu knizku?
manee...dakujem..ale je to pravda, lebo už aj ja sa teraz rozprávam s malým v brušku a hladkám si bruško a drahý si niekedy tak lahne ku mne že ho začne bozkávať 😀
dievcata, ja idem na kontrolne sono v stredu.. ine nerobim, len sa pozorujem, ci mam priznaky, ci to nebude nieco zle... skrna bola, ale srdiecko nikdy a to som bola uz v 6tt. uvedomujem si, aka som nervozna, ale to uz tak asi bude furt.. aj ked sa male narodi, tak budeme len trpnut, ci sa nieco nestane a vsetko je ako ma... 😒

jankaa tak ja musim mat radost tisicnasobnu, my sme tehu po styroch rokoch snazilkovania 😀