icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

sunnessie
15. feb 2010

Ahojte, pridavam sa k vam oktobrovkam 🙂 U doktora som este nebola, ale asi pojdem tento tyzden.
A zatial to nikto okrem manzela (a vas) nevie. Ale mamina sa ma stale pyta ci uz som dostal a tak. Uz neviem co jej mam povedat, resp. napisat. Chceme jej to oznamit ale osobne, nie cez mail 🙂

rosannar
15. feb 2010

sun...vitaj....

jankaa15
15. feb 2010

sunn ahoj

manee
15. feb 2010

janka, v 5tt mi robil krvne testy na potvrdenie tehu. v 6 tt mi robil sono, vzdy zalezi od kvality sonografu, kedy je schopny zobrazit akciu srdiecka, mne este nebolo vidno, ale to je normalne. teraz pojdem az v marci a kukneme ci bije. Uz sa tesim. inak tehu knizka sa dava koncom prveho trimestra, zalezi od lekara, niektory da omnoho skor, iny ju drzi u seba aj do 15tt.....
Sun vitaj a vytesuj sa s nami....

miroslava2207
15. feb 2010

Sun ahoj, vitaj 🙂

jankaa15
15. feb 2010

menee, tak ja som zvedava čo povie mne,,,vôbec si to neviem predstaviť ale tešim sa už dúfam, že nebude sklamanie 😢

spiruanka
15. feb 2010

baby,
tak ja idem tento tyzden na sono uz po treti krat.prvy krat som isla hned ako som z testov zistila ze som tehu,to pani dr. este nic nevidela iba ,ze mam väcsiu sliznicu to som bola v 4 tt,druhy krat som bola min.tyzden v 5tt tak po dlhom hladani nasla vacok ktory vsak este nic neukazal a ani sa nedalo babo zmerat.a tento tyzden idem vo stvrtok tak dufamze uz konecne budem nieco vidiet lebo som vazne uz nedockava 😅

emily327
15. feb 2010

spiruanka, hm no ja som ete nemala ani prve sono ☹

Mne je od vcera dost zle na zaludku, tak ma lekar na tyzden vypisal. Tak som doma, som hrozne unavena a je mi dost chladno, dufam,ze nebudem chora, lebo len pred tyzdnom som sa ako tak zbavila anginy ☹

Mate aj vy taketo problemy so zaludkom? A ak ano, pomaha vam nieco???

sunnessie
15. feb 2010

emily mne zatial pomohlo ked som si lahla, ale nebolo mi velmi zle.

Chcem sa vas spytat ci vam doktor robil aj vnutorne sono. pocula som, ze by sa to v prvych tyzdnoch nemalo, ale neviem ci je to pravda.

lenkasop
15. feb 2010

Ďakujem za privítanie 🙂

Aj ja mám ísť k lekárovi v marci (5.3),tak uvidíme. Inak som stále unavená, zle mi nie je 🙂 dúfam,že ani tak skoro nebude, aj keď pri malej mi bolo, hlavne ráno - vygrcala som sa a bolo všetko OK
Na monitore videl 4mm ( 6tt), ale aj keď som si myslela, že som v 5tt,tak snáď videl dobre 🙂))

ikon
15. feb 2010

ahojte, všetko dobre dopadlo, srdiečko už krásne bilo a máme 3 mm 😅

ikon
15. feb 2010

rosanar a prečo ti svieti 8 tt? 😕

ikon
15. feb 2010

ja mám ísť na kontrolné sono až o mesiac, už budeme všetko merať, či je všetko ako má byť....a ozaj ...bolo tam len jedno....keď som sa spýtala, či je tam len jedno, doktor povedal, že zatiaľ áno, ale to by už asi videl aj druhé, keby tam bolo...ja som podľa ms len 5-5 tt a srdiečko už bilo , ale podľa oplodnenia by som už mala byť na konci 7 tt

ikon
15. feb 2010

emily mne je zle non-stop a to doslova, minulu noc som nespala, lebo mi bolo na grc...no bola som príliš lenivá zdvihnúť zadok a ísť niečo zjesť...to je jediné, čo mi pomôže, aj keď nemám na nič chuť len na ovocie, vždy mi to na chvíľu pomôže, ale aspoň som ešte nevracala...pri Adamkovi mi bolo zle len 1-krát...dúfam, že to bude baba 😀

ikon
15. feb 2010

sunnessie - mne robil 2-krát vnútromaternicové sono a to som vysoko-riziková, ako mi aj dnes prízvukoval...kexík nám nezakázal, ale odkedy som zistila, že som tehu, sme nič s mužom radšej neskúšali, obaja sa bojíme a chceme počkať aspoň do 12 tt....dúfam, že to vydržíme a že to bude mať zmysel...

ikon
15. feb 2010

tak som si pokecala....

matamisi
15. feb 2010

ahojte... 😵 uz nas tu je dobre vela... 😵 kazdy den niekdo pribudne... 😵 pekne 😵 ja idem o tyzden v utorok na druhu kontrolu ku doktorovi... 🙂 uz sa neviem dockat.... 😀 dufam ze bude vsetko v poriadku... 😉
mne nebyva vobec zle,len som strasne unavena vecer o 21.00 zalahnem a spim az do 7.00 to sa mi pred tehotenstvom nikdy nestalo 😀 a doktor nam kexik zakazal 😎 sice neviem preco... 😕

ikon
15. feb 2010

matamisi vážne vám to zakázal? a dokedy ? akože nevieš prečo? to len tak? mne povedal, že veď fungovať predsa musíme, ale ja to teda riskovať asi nejdem...

matamisi
15. feb 2010

nam povedal ze to nemozme robit, ani sportovat,ale preco a dokedy to nepovedal... 😒 ,ale mne to vobec nevadi a manzel si musi zviknut.... 😀 aj tak som kazdy vecer taka unavena,ze ked on pride s roboty tak ja davno uz spim.... 😎

mimkaa10
15. feb 2010

ahojte ja som z októbroviek 2009 .. mi normálne slzičky vybehli, ako rýchlo to ušlo..
prajem vám všetkým len to najlepšie, aby ste prežili budúce mesiace v najlepšej pohode a krásne a zdravé bábatká 😵 🙂

manee
15. feb 2010

matamisi, ikon, aj vy ste rizikove? Tak vitajte v klube. Mne ťuťu muťu nezakazal, ale ja sa akosi podvedome drzim spat, narozdiel od mm, tomu chuti ako nikdy 😀
matamisi zajtra drzim palcoke

matamisi
15. feb 2010

ja som na rizikovom neni teda aspon o tom neviem,len nam to zakazal...a doktorovi idem az o tyzden v utorok....uz sa neviem dockat... 🙂
aj mojmu manzelovi chuti ale ja nepovolim... 😎

ikon
15. feb 2010

moj mm sa zase boji viac ako ja....

emily327
15. feb 2010

ani my nesexikujeme, mame strach, neradi by sme nieco pokazili, ked sa nam to na prvy krat tak pekne podarilo 🙂 Ale lekar nam nic nezakazal.....

vejinka
15. feb 2010

ahojte babenky..ani mi sa o nic nepokusame...ale tie sny co mam v poslednej dobe su brutal sexisticky a zakazdym s inym chlapom...hruza 😅

pernicek
15. feb 2010

Ahojte babulky.....asi budem tiez patrit medzi vas 🙂

lenkasop
15. feb 2010

Ahojte
pernicek vitaj 🙂

Ikon .....takto je super, mne doktor povedal že mám prísť v marci. Kedy je už vidno srdiečko????

veronica1
15. feb 2010

Naozaj sa nam to tu krasne rozrasta...
My s manz. sa vobec neobmedzujeme, lekar mi nic nepovedal a tak to bolo aj pri prvom. Az do posledneho mesiacia sme fungovali normalne.
ikon- ja som si myslela, ze ked mi je stale tak zle, tak to bude chalan, lebo pri dcerke mi zle vobec nebyvalo, no a ty si pisala zasa naopak.

manee
15. feb 2010

veron, ono je to asi u kazdej zeny a pri kazdom dietati individualne. Zle je takmer vsetkym bez ohladu na pohlavie. Ja som mala teraz tyzden pokoj a je tu druha vlna rannych celodennych nevolnosti. Ale ako mi povedal jeden lekar, nevolnost je len pozitivnym dokazom zdravej tehotnosti 😀 😀 😀 no negrckaj po takomto vyroru s radostou 😝 😝 😝

nsoci
15. feb 2010

Fuha ze bez sexu?
Tak to by mi skusil niekto zakazat 😀