icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
15. feb 2011

@vejinka zlatko neuveris, ale prve na co som si dnes rano spomenula si bola ty, som ti hned chcela napisat, ako dopadla vasa romanticka noc so sexi pradielkom 🙂 ale vidim,ze dopadla dobre 😀 no ja pannou zostanem asi uz navzdy ☹ Nevadi, nejako mi to nechyba co je divne....
Hlavne,ze ste si to uzili a zabavili ste sa 😉

tanija133
15. feb 2011

@vejinka Tak to ste oslavili Valentina ako sa patri... 😉 😀Blahozelam, uz si zasa zena!!!!!

tanija133
15. feb 2011

@jammka Ja som mala po ockovani Paralen sirup, Nurofen sirup a Nurofen cipky. A vraj je dobry aj Panadol sirup. U nas zabral sirup, cipky mi hned vyprdol a to som skusala 3 krat. A studene obklady na nozicky davaj.... 😉 Drzte sa!!!!

emily327
15. feb 2011

Babulky. mozu sa plesnive syry a bryndza ked zena koji? V tehu sa nemohli jest, tak ma napadlo,ze ja ich vobec nejem, ci mozem... Vdaka

Aku ste mali noc? Nivejka nic si z toho nerob, ani my nespime, ja som do toho chora, unavena a vycerpana a malinka chuda sa v noci dusi. lebo nemoze dychat cez tie sopliky, tak sme od 4-tej hore ☹ Ach jaj, u nas tiez nehrozi prespana cela noc ☹ Buduci tyzden v stredu ideme na 2 davku ockovania ale rozhodla som sa,ze malu teraz nedam zaockovat, stale ma soplik a bude ok najskor tak v nedelu a to je kratko na to aby som ju hned dala zaockovat. Poucila som sa pri prvom ockovani. Mala mini soplik, skoro ziaden a po ockovani sa jej spustila neskutocna nadcha a mali sme to 10 dni a velmi zle ☹ Tak sa dohodnem s pediatrom,ze pridem o tyzden neskor, ked uz bude mala uplne v poriadku.
@jammka tak ako uz baby pisali, hlavne studene obkladiky na miesto kde bol vpich 😉 tak casto ako sa len bude dat 😉 a neboj zvysena teplotka do 37,5 je ok 😉 Je dobre aby si telicko vytvorilo protilatky... drzte sa cmuk ak by nieco sme tu 😉

me
15. feb 2011

@vejinka aj ja som na teba ráno myslela, či si už "PO", sranda, dobre som sa zasmiala, ale aspoň máš po tom,aj chudák mm, i keď teraz ti nedá pokoj stále 😀 😀 😀

me
15. feb 2011

@emily327 - zlato to som ani netušila, že to nemôžem jesť 😀 😅

jammka
15. feb 2011

@emily327
@tanija133 diky kocky, a tie studene obklady maju byt suche, ci mokre? alebo je to jedno?

jana_toky
15. feb 2011

ahojte kocky,
tak vcera sme boli na kontrole u koznej. Dostali sme antibiotika v masticke, ale uz sa ta kozicka konecne lepsi Adamkovi a o tyzden kontrola, ak to bude ok, tak budeme moct ockovat.

A moje prso je bez bolesti, teda ked neratam bradavky, lebo jak sa jedoval stale, tak mi ich pekne pozuzlal. A este k tomu mi raz aj krv tiekla ☹ . Auuu.
Stale sa jedujeme na lavej strane ☹ ☹ ☹ , ale snazim sa, aby aj odtial papal. Vysledky cytologie z mliecka budu az vo stvrtok.

A v pondelok sa nam konecne podarilo odobrat moc a zaniest lekarke. Sacik zlyhal, vobec tam nebolo nacurane a plienka mokra. A to som si davala bacha, aby som to dobre nalepila o 4:30 ☹ . Ale 15 min. a skumavka bola plna. Takze sa nam to po dvoch tyzdnoch podarilo 😀

jana_toky
15. feb 2011

baby, maly si rano odgrcol a bola tam nieco take hnede trochu. ☹ . Co to moze byt???

Inak uz 4 dni nekakame ☹ . Predtym kazdy den.

jana_toky
15. feb 2011

mikinka Longsdale 😀

zebricka23
15. feb 2011

@jana_toky ahoj,omylom som klikla na tuto temu miesto svojej..a vidim tvoj prispevok....
nemas rozkusanu bradavku???lebo moja mala take vygrcia ked mi ju rozkuse a tym padam spapa aj trochu krvi, a tu nestravenu krv vygrcne...potom to je vidiet aj v stolici, ked ma aj cierne kusky 🙂
ale neviem ci je to aj vas pripad....len u nas to tak je 🙂

jana_toky
15. feb 2011

@zebricka23
ahoj. Dik za odpoved. Ano, som pisala, ze mi ju rozkusala a tiez mi tiekla krv, tak je to tiez mozno ono. A nekakame uz 4 den, tak v stolici neviem 😒 .
A je to ok, ta krv? ☹ Nie je to nebezpecne, alebo tak daco? Dik

tanija133
15. feb 2011

@jammka JA som davala mokre, vatovy tampon na odlicovanie som namocila v studenej vode a prilozila na miesto vpichu....Mne pediatricka kazala davat sirup az nad teplotu 38, 0 c. 😉

jana_toky
15. feb 2011

@tanija133
cav Tani, tak ako ste dopadli s odoberanim mocu, podarilo sa? 😀

zebricka23
15. feb 2011

@jana_toky mne dr. povedala ze je to OK...mala som to aj pri starsom synovi, a to mi teda stale krvacala...vraj ked to vyvratia,tak ich to netrapi....a zervraj aj ked nie, tak to mini mnozstvo neskodi.....ja som pri synovi bojovala s tym 6 mesiacov....a je zdravy...takze neboj bude to v poriadku 🙂

jana_toky
15. feb 2011

@zebricka23 Dakujem 🙂

tanija133
15. feb 2011

@jana_toky Tak super ,ze Adamkova kozicka je uz lepsia,a aj tvoje prso 😉 To hnede co moze byt netusim. Ja som dnes rano KONECNE odobrala moc a potom som zistila ze dnes je tam lekarka az od 13, 30. 😀 Tak zajtra druhy pokus... 😉 Sa mi to podarilo na prvy pokus celkom. Som zvedava ako to bude zajtra...

emily327
15. feb 2011

@me hm no ja som pocas tehu nejedla. Tak som chcela vediet,ze ci sa moze ked kojim... musim to niekde zistit, ale asi mozem 😉

@jana_toky super, som rada,ze sa vam to lepsi cmuk 😉 Neviem co to moze byt ale tusim uz to tu niekto pisal,ze sa mu to stalo tusim malemimi, to bude zgrcnute mliecko 😉 ak by to bolo casto, tak sa na to opytaj lekara 😉
aky fesak v tej mikine 🙂

@jammka ja som prikladala lad zabaleny do bavlnenej plienocky, ale len na chvilku, lebo je to prilis ladove. Ale tak ako baby pisu, staci aj namoceny vatovy tampon do vody, mne sa lad osvedcil hlavne preto,ze ta oblast na nozicke zostala dlho studena, nemusela som malu stale rozbalovat a davat obkladik 😉 Drzte sa.

malemimi
15. feb 2011

@nivejka haha no pkne ...mne zase spala do 4 rána od kúpania čiže 10hodín a to sa možno zobudila vďaka Ali lebo začala pískať s hračkou 😀 😀 😀

malemimi
15. feb 2011

@emily327 ja ich jem a bryndzové halušky sme mali už Xkrát 😀 😀
@jana_toky no nám dala tiež niečo iné ale aj salycil opäť a dnes to pôjde vyzdvihnúť mm...
super že sa vám to lepší....inak s týmto sa môžme trápiť do 1,5 roka 😒 ale dúfam že nie...

mona777
15. feb 2011

@jana_toky to je z tvojho prsa asi - mala si ten zápal však? tak to vyvracal od z mliečka - ak nemaš ragady tak je to z vnútra

mona777
15. feb 2011

@jana_toky aha teraz som si prečítala -takže maš ragady -tak potom je to z nich - ale neboj to je OK

malemimi
15. feb 2011

inak to som vám chcela vždy povedať....moja malá ale neviem od kedy pri kúpaní ( teda presne pri obliekaní) neplače buď vôbec alebo si len krááátko pomrnká keď jej idú dupačky cez hlavu 😀 a aj sa smejeme no a včera spustila brutálny rehot škoda že som tam nemala mobil by som ju nahrala haha 😀 😀

ziza55
15. feb 2011

@emily327 ja som plesnive syry jedla aj pocas tehu a jem ich aj teraz...maly je uplne ok a prespi skoro celu noc..raz sa budi iba

ziza55
15. feb 2011

@nivejka jaaaaaj moja...toto je asi prve a posledne dite 😀

nivejka
15. feb 2011

@malemimi .....Sofinka je dobručké bábatko---to sa aj na nej hned vidí--no o a tá moja je čertica malá--len špekuluje 🙂
nezačala si sa spolu smiať so Sofi,lebo mňa takto Lili vždy rozosmeje,ale je to niečo jedične nádherné ako sa tie naše detičky smejú 🙂

nivejka
15. feb 2011

@ziza55 ....no neverím tomu,že je to tvoje posledné díte--nebudeš sa vedieť zastaviť 😀

emily327
15. feb 2011

@ziza55 hm no vidis to 😀 a ja milujem plesnive syry a odopierala som si ich vlastne uz 14 mesiacov som ziaden nejedla 😀 Tak dakujem, uz ich zacnem jest 😉 A to mas dobre,ze sa pri malom dobre v noci vyspis 😉 Este planujete nejake dietatko?

emily327
15. feb 2011

Tak som do nasej oktobrovej tabulky pridala JAMMKU 🙂 tak vitaj so Stelinkou medzi nami 🙂 vid moj fotoblog

ziza55
15. feb 2011

@nivejka no vazne moja..ved uz teraz mam pocit ze ma ten porod riadne zhumploval 😠 ..hruuuza