icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
23. feb 2011

@jana_toky ja neprikrmujem 😉

mona777
23. feb 2011

@ziza55 jasné že to zvládneš - ja som študovala VS popri zamestaní a so mnou boli spolužiačky ktoré mali 2-3 deti takže to zmáknes - a každá škola na vyšše sú peniazky na vyšše - pamataj a vzdelanie ti nikto nezoberie - je to tvoj bonus 🙂

mona777
23. feb 2011

@malemimi tak to je další sposob - ako vyčistiť skvrnu - ale aj tak sa bojím davať babatku také silné prášky

malemimi
23. feb 2011

@mona777 no veˇnajprv daj vaniš a oper a potom to ešte raz oper v tom detskom
😉

mona777
23. feb 2011

@snowella z mimiazaru mam vela kolačikov a jeden famozny - moja teta ho robila na svadbu tak vraj bol najlepší koláč na svadbe a fakt je úzasný len trocha zložitejší ale vysledok je super

mona777
23. feb 2011

@malemimi vyskusam

majka1981
23. feb 2011

@yvett14 ja pouzivam tie vlhcene utierky len ked sme dade prec, aj to sa da inak vyriesit, zatial na to nereaguje, tak ich pouzivam. A vela vzduchu, aby sa ritka vyvetrala 😉
@mircova hroza, aky den si mala. Ja som sa tohto bala, ked sme sli ockovat, ale na stastie sme to zvladli v pohode. Ta doktorka je trosku cudna, ale Ty koj nadalej ked nie je hladny... Aj moj syn si pyta vela krat po 1,5 - 2 hodinach, to je v pohode, nase deturence rastu a potrebuju mliecko 😉
@jana_toky, nie neprikrmujeme vsetky - ja na priklad nie, ja planujem len od 1.5. to bude mat 30.4. 6 mesiacov, do vtedy chcem kojit bez prikrmu ak to tak vydrzi...

jammka
23. feb 2011

@mona777 ja pouzivam ariel na skvrny, ako si pisala, ze ho mas a som spokojna, vsetko vyperie pekne. je to ten isty efekt ako s vanishom, takze podla mna ho nemusis kupovat ak mas tento.

mona777
23. feb 2011

@jammka tiez si myslim, len su dost agresivne tak sa bojim, ale ked to pouzivate tak snad to bude ok

nivejka
23. feb 2011

@mircova ...gratulujeme k Mirkovi k 4.mesiačikom....
ja som len tak skúsila dať malej 200ml ako od oka a ona mi to stiahne úplne celé a to minule som kojila 2x po sebe a do pol hodky mi stiahla túto mega dávku a na moje čudovanie to zostalo všetko v brušku--nič nevyvrátila,ale za to odkvacla ako kvetinka 😀

jammka
23. feb 2011

@mona777 ked sa to potom poriadne preperie, tak si myslim, ze je to uplne bezpecne aj pre babo 😉

nivejka
23. feb 2011

@mona777 ...pekná profilová fotečka...to ako Dávidko je taká šikula,že už ti stojí za chrbtom??? 😀 😀

nivejka
23. feb 2011

@hirunka ..zlatíčko samozrejme aj my gratulujeme našej Alessii k 5.mesiačikom--fakt to letí.... 🙂

jammka
23. feb 2011

my sa najnovsie pokusame posuvat sa na brusku dopredu, je to akysi pokus o lezenie 🙂 nohy by uz aj isli, sem tam sa jej aj podari odrazit sa spickami a ritkou hore, ale ruky este akosi nestihaju, takze sa len tak elegantne šucha tvarickou vpred 😀

mona777
23. feb 2011

@nivejka som drzala fotak pred sebou 😀 ale noo - my na tajnáša už chodíme - ked nas nikto nevidí 😅 😀

malemimi
23. feb 2011

@mona777 pekná foto 😀
@jammka hihi no šikulka 😀 😉

boli sme vonku a zdá sa mi že včera bolo zimšie ale vietor bol taký nárazový dnes...

malemimi
23. feb 2011

@nivejka haha ty si zlatá ale vyzerá to ako by sa jej držal a buď sedeli alebo stáli 😀 😀 😀 dobrá foto@mona777

hirunka
23. feb 2011

@nivejka dakujeme moja

mona777
23. feb 2011

@hirunka vswtko najlepsie prajeme Alessii

hirunka
23. feb 2011

@mona777 dakujeme

emily327
23. feb 2011

Ahojte, tak sme doma z ockovania. Bola som s malou este von, lebo zaspinkala, tak je asi lepsie, ked to prespinka. Hoci by som jej mala davat obkladiky ,no ale budem ju budit? Takze dopadli sme tak,ze mame 6900g a 65cm ( ale do tabulky to uz zapisem,ze 5.mesiac, ved buduci tyzden uz mame 5.mesiacov) tak nam bude 4.mesiac v tabulke chybat ☹ Ockovanie prebehlo ok, az na to,ze som jej ja musela nad kolienkom drzat nozicku z coho som nemala dobry pocit, ach jaj chudatko male plackala velmi.Mala som problem ju utisit, take hrosie slzy jej tiekli ☹ Ale potom zaspinkala a zatial spinka, necham ju nech haja, uvidime vecer. Uz mam nachystany teplomer, budem merat. Pytala som sa aj na prikrmovanie, lekar povedal,ze najskor za 2.tyzdne ak uz chcem zacat. No ja som mu povedala,ze zacnem az od ukonceneho 6.mesiaca a on suhlasil,ze Sonicka pribera pekne a ze jej staci mliecko, tak ale potom,ze mam zacat zeleninovou polievockou. No nepytala som sa konkretne co tym myslel, tak to zatial neriesim. Ale ja urcite zacnem mkrvickou a postupne budem pridavat dalsie druhy zeleniny, ovocie az neskor. Pytala som sa,ze ci je ok,ze mala cumle ten maly dudel od 0-3m a povedal.ze su deti co ho cmulaju a maju uz viac ako rok,ze to vobec nevadi. Tak jej ho nebudem menit za vacsi, iba kupim novy, lebo tieto uz ma dost dlho. Buduci tyzden v stredu mam doniest malej moc, sacky budu v piatok,ze si pre ne mam prist. Takze tolko od nas 😉 Idem vas docitat a odpisat cmuk

emily327
23. feb 2011

sonicka mi spinka od 11:00 a papkala naposledy o 9:00. Dufam,ze ked sa zobudi bude v poriadku, normalne mam strach ☹

tanija133
23. feb 2011

@nivejka Jasne , robila som si srandu..Konecne je uz manzel v praci a mozeme tu vsetko riesit.... 😉

tanija133
23. feb 2011

@malemimi Ja som bola dnes vonku a bola poriadna kosa, dala som si iba jedno kolecko okolo Strkovca namiesto troch.....Ty si bola nakoniec?

emily327
23. feb 2011

@mysenac zlatinko v pohode, nemusis posielat. Ja si kupim v lekarni. Zbytocne s tym budes mat len starosti.Ale ty ak chces, tak ja ti poslem ten moj vacsi. Mam doma 4ks a asi ich ani nebudem potrebovat ☹ Ale dakujem pekne 😉

tanija133
23. feb 2011

@jana_toky Neprikrmujeme vsetko co si, ked kojis zatial netreba, naco si pridavat starosti. Ja zacnem az ukonc. 6 mesiaca. Ale mam dost mliecka a moj pribera az moc.... 😉

jana_toky
23. feb 2011

@mircova
gratulujem Mirkovi k 4 mesiacikom. Ockovanie ste zvladli super, snad o tyzden budeme uz aj mi ockovat.

tanija133
23. feb 2011

@yvett14 Jooooj, to je hruza, take ste chore, sup do postielky obidve a liecit sa.... 😉

jana_toky
23. feb 2011

my sme sa tiez vratili prave z prechadzky, brrrrrrrrrrrrrrrrr. Inak vcera sme boli vonku u koznej rano na osmu, to bola kosa. Uz nech je aspon jar. Tesim, tesim na leto 😀

emily327
23. feb 2011

ja mam taky strach co bude ked sa zobudi ☹ Nedavala som jej ziadne obkladiky, lebo od poradne spinka. Dufam,ze nebude mat teplotku.... ach jaj uz nech toto mame za sebou a potom hor sa do prikrmovania a zubkov 😀 Stale je nieco.,ze?