Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@me mamina, davaj pozor na Samka.... 😉 Moj Misko sa este nepretaca, ani nahodou, asi ta vaha ho nepusti, ale uz sa taha strasne do sedu, dokaze sa z lehatka odlepit aj tak 10 cm zdvihnut, tiez uz budem musiet viac zbystrit, ked nachvilku odbehnem.... ☹ No uz to zacina, budeme ich musiet uz mat stale na ociach....
...vcera sme sa prvykrat pretocili na brusko 🙂
baby neviete nejaký dobrý recept na miešané nápoje - alko aj nealko. kde bude sirup MONIN - grenadina alebo Monin-jahoda a biely rum?
Ahojte...tak maly zase chrci...ja to nechapem...uz bol klud a zase to zacalo...som z toho nanervy...neviem co to moze byt ☹
@cukruska1920 a to je aké chrčanie?
@malemimi ako keby mal nieco v hrdle a nevie si odkaslat... aj z nosom robi nieco ako keby mal plny ale nic tam nema
@cukruska1920 a povedala si to pediatričke?
@malemimi vraj to moze byt nejaka prepazka v nose ci co a ze to musi dozriet a ze to prejde... ako to mi ani tak nevadi ako to chrcanie
@cukruska1920 hmm a dokedy by to malo trvať ?
@malemimi dobra otazka...vraj v polroku to prejde...ako nijak ho to neobmedzuje v nicom len mne to vadi
@cukruska1920 aha čiže len chrapčí a nič mu inak nieje , nedýcha sa mu zle a tak?
@malemimi nie vobec... len niekedy zakrochka ako prasiatko ale pri papani ani nijak ho to neobmedzuje ..tak neviem co s tym...asi treba len cakat kym to fakt prejde
@cukruska1920 hmm no keď pôjdeš pedi tak jej povedz a nech sa na to ešte raz radšej kukne...
@malemimi hej urcite hej...sak chodime aj na plucne kvoli tomu ockovaniu este zas mu z toho vytlacali hnis tak sa ho opytam
ahojte my ideme zajtra na ockovanie mam dost blbe pocity..nemala som vcera pozerat to o tom ockovani 😔
@cukruska1920 aha hej hej tak daj vedieť potom...
@vejinka ahojky! no aj ja som to kukala ...ani neviem čo na to povedať asi že nemyslieť na to alebo sa snažiť na to nemyslieť
a budeme držať palčeky
@mona777 moja ja pozmám len - modrý bols,pomaranč.dzús, lad, citrom
- malibu, mlieko, lad
- sanguik, minerálka, mandarínky/jahoda,ananas/, citron, lad
- becherovka, tonik, citron, lad
- campari,džus,citron,lad
- modry bols, grep.džus,gin,citron,lad / toto išlo na dračku v Diamante/
- modry bols,tonic, vodka, lad, citron
- šampanské a citronová zmrzlina
- šampanské, modrý bols
- šampanské, ananás
- šampanské, vodka