icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
25. feb 2011

@vejinka a ktory si mala? ten cokoladovy ci vanilkovy? Mne ten vanilkovy nechuti :-/

ziza55
25. feb 2011

baby kolko mate este v tej lasticke vigantolu?lebo ja vzdy kvapnem do pusy malemu ako sa mi podari ..
@tanija133 no riadny bucko misko 🙂 a skojenim v pohode?my sa trapime...sa zlosti niekedy..som na nervy.asi mu netecie dobre..uz rozmyslam ze zacnem odstriekavat a davat mu z flasky...uz sa tesim na prikrmy 😉 ze aspon sa nebude nervacit furt na cickoch..chi

ziza55
25. feb 2011

@mona777 fiha monika...ty si aka cukrarka...vyzera mnam ten kolacik..a co myslis ktory je lepsi tento alebo ten salco?

ziza55
25. feb 2011

@vejinka jeeejda to vazne?ten novy teplomer meria nahovno??

vejinka
25. feb 2011

@emily327 vanilkovy som z neho grcala

vejinka
25. feb 2011

@ziza55 vyzera to tak 🙄

tanija133
25. feb 2011

@ziza55 Ja mam Vigantolu tak este jednu stvrtu flasky, tiez som mala obdobie , kedy som na to dlabala, ale teraz som si zvykla vzdy po kupani , ked ho mastim tak mu davam aj kvapky....Ja s kojenim v pohode,sem tam sa jeduje, ale to si chce vtedy odgrgnut, inac sosa s apetitom....a tuez sa mi zd aze uz nemam dudy take naliate, ale jeho vaha hovoti za vsetko...Bohvie, cim to je u Patka, v akej polohe kojis? Neviem , z flasky by ti zas avypil ovela viac, lebo to zasa ide bezproblemovo.... ☹ Skusas aj obidva prsniky?

tanija133
25. feb 2011

@vejinka Mozno na tom teplomeri skus vymenit baterku ☹

emily327
25. feb 2011

@tanija133 ano ano ten chipolino 😉 Len neviem ci som kupila dobre fnuk ach jaj zase mam z toho akurat tak nervy fnuk

emily327
25. feb 2011

@tanija133 ano ano pisala som to uz davnejsie babam,ze ked kupuju digitalny teplomer treba mat doma v zasobe nahradne baterky 😉

vejinka
25. feb 2011

@tanija133 je tam nova...pisala som tej zenskej ale neodisala

ziza55
25. feb 2011

@tanija133 jasne davam obidva cicky ..a ked sa jeduje tak si myslim ze mu netecie..ale ked stlacim..tak mi vzdy strieka mlieko..tak ja neviem co spekuluje..ked som bola tie dva dni v skole a papal z flasky tak bol ako med...vsetko popapal..a bol dobrucky...ale ked papa z cickov..tak je nepokojny...juuj no ved uvidime ako bude dalej 😒

ziza55
25. feb 2011

@vejinka to je v riti..nakopat ju do riti je malo 😒 ..ale je mozne ze ta baterka tak bola dlho a je stara..skus dat novu

vejinka
25. feb 2011

ono to funguje tam nebude problem...vsetko ide ale na prd 😠

tanija133
25. feb 2011

@ziza55 ty si mamina , ty ho poznas najlepsie, iba ty to vies posudit, mozno mu to naozaj vyhovuje z flase... ☹

vejinka
25. feb 2011

najviac ma sere ze uz bola na mmb a neozvala sa a napisala som jej toto: Dobrý deň,

tovar bol dnes doručený, avšak nespĺňa moje očakávania. Teplomer je v poľskom jazyku - hovorí teplotu po poľsky a aj návod na použitie je len v polštine a podľa zákona je povinnosť priložiť k tovaru návod v slovenčine. O týchto skutočnostiach nie je v inzeráte ani zmienka. Chýba taktiež doklad o predaji (faktúra), ako aj dodací alebo záručný list, nakoľko je tovar predávaný ako nový.
Žiadam Vás o vysvetlenie a rýchle vyriešenie problému.
S pozdravom
vejkalm

tanija133
25. feb 2011

@emily327to mas z druhej ruky, alebo novy? AK je novy, tak ho skus vratit.. Neboj, nebude to az take zle, ved ma vsetky veci,ktore si od kocarika chcela, a Sonicka nikdy nebude obrovska, aby sa tam nezmestila.

emily327
25. feb 2011

@vejinka zlatinko ak si nevymenila ty za novu baterku, tak ono to funguje ale ukazuje bludy lebo baterka je slaba 😉 to je problem digi teplomerov. Ja mam doma 3 baterky nahradne, vzdy po ockovani som vymenila aby mi neukazovalo bludy 😉

vejinka
25. feb 2011

@emily327 ja jej ten teplomer asi vratim ide mi na nervy ta polstina 😔

emily327
25. feb 2011

@vejinka fuuha no tak to je nejake divne,ze to mas v polstine a nemas k tomu fakturu hm no preto ja som kupovala sice drahsie ale z obchodu kde som bola fyzicky. Ja som predtym jeden tiez vratila ukazoval somariny a aj po vymene baterky a vymenili mi bez udania dovodu. A s tymto som spokojna 😉

vejinka
25. feb 2011

@emily327 ok idem vymenit baterky

emily327
25. feb 2011

@tanija133 nie je z druhej ruky ale pouzivany iba 3 mesiace, takze fakt vyzera ako novy. No dufam,ze to bude ok. Ja som hrozna velmi som sa tesila na ten kociarik a teraz ked ho mam doma, tak som si nie ista, ci som dobre urobila,ze som ho kupila. Penazi nie je nazvys a preto dufam,ze posluzi. Dakujem pekne 😉 cmuk

vejinka
25. feb 2011

mame aj merac ale ukazuje ze su nabite

emily327
25. feb 2011

@vejinka no ale vratila by som jej ale s tym,ze ti ona vrati peniaze, pockaj na odpoved, lebo ak jej ho posles a ona ti peniaze nevrati, tak budes aj bez teplomera a aj bez penazi ☹

vejinka
25. feb 2011

@emily327 neboj sa tolko rozumu zasa mam 😉

emily327
25. feb 2011

@vejinka to mas na ake baterky? ja mam iba na jednu taku ako ide do tej digi vahy osobnej 😉 taku ako do hodiniek iba vo vacsom prevedeni 😉 No ak neukazuje ani po vymene dobre, tak to treba vratit, len vies ako to je, ak by to bolo z obchodu, tak do 7.dni mozes vratit bez udania dovodu a takto hm neviem ako to je. Pockaj co ti odpise a uvidis. drzim palce, lebo to nie su male peniaze ....

tanija133
25. feb 2011

@emily327 Ale ,uzijes si ho.... 🙂 Ale chapem ta, ja tiez vzdy spekulujem, ked nieco kupim , rozmyslam ci je to fakt dobre.... 😉 A akej farby je?

tanija133
25. feb 2011

@vejinka Vrat ho a kup si rychlobezku a bude pokoj, Povedz ze je nefunkcny a nedoveryhodny... 😉

ziza55
25. feb 2011

baby jedna kocka tu na mk predava usny teplomer..ze ho so mnou vymeni za nejake veci co mam v bazariku..tak aspon by som sa nejakych haraburd zbaviila...ze ho kupila pred polrokom

vejinka
25. feb 2011

@emily327 ide ma slak trafit pockam co odpise...
@tanija133 heh ja chcem usnyyyyyyyyyyyyyy 😀