Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Vidim,ze vsetky krasne oddychujete, ja som pustila pracku, mala spinka, mm upratal cely byt na kompletku, ja som nic neurobila, tak sa citim divne, ale on je zlaticko,ze ty si oddychni, ze mas dost roboty cely tyzden s malou a domacnost 🙂 Ja som ozehlila, upiekla kolacik, uvarila obedik. Mm ide na futbal a k nam pride svokor pozriet malu. Co porabate vy?
@vejinka oddychuj ked mozes? A inak ste uz zdravi?
uff ake tazke slovo som vypotila 😀
no maly raz spi raz nespi..teraz som ho ulozila zasa ale hnieti sa takze predpokladam ze do pol hodiny je hore..ak nie skor..no idem sa aspom vyklatit..(vykakat). 😀 😀 😀
ani som nestihla vykonat potrebu a uz pocujem z izby rev...a teraz mi vilko sedi na kolenach spokojny ze nespi..slak ma trafi 😖
hlavne ze ine potreby vykonavam 😀
ahojte baby..mam otazku..mala mi uz pomaly vyrastla z overalu a kedze sa blizi jar, tak neviem ci jej mam kupit dalsi overal alebo uz vetrovku a nohavice..ako to riesite vy? a davate uz detom topanocky? my este nie, ale ked jej kupim nohavice, tak jej asi bude treba dat nieco na nozky.. 😕
@emily327 ahoj moja! som nasratá lebo mm nevie kam má ísť ja mu poviem na Haanovej a on počuje Halova... 🙄 a keď som mu povedala že som nasratá že ma nepočúva tak ešte mi odpovedal nasrato že on chudáčik je zase najväčší debil! chápeš takže zase som ja na vine... 😢 strašne ma to sere nemusel chodiť nikam a aj tak to dosral !
@aduska82
@mona777
@vejinka no kukala som to video a teda bučala som ale na tajnáša v kúpelke... 😉 je to krásne !
@midu105 no neviem lebo nebolo konkretizované na aký vek to je ... 😒
@mona777 hihi mám len s mi ich sem nejak nechce dávať skôr nie je čas a ak je čas inak ho využívam 😉 si zlatá ďakujem 😉 🙂
@jana_toky myslíš tie ružové papučky? ona ich nemá na bosej nohe ale na ponožkách alebo pančuchách a linola fet nám moc nepomohla ale dik 😉
, je to uz pozostatok z tych flakov. ----tomuto som moc nepochopila ako si to myslela
Ahojte
@emiliy327 kasli na susedy 😎 😎 Ty kocikovat musis 😀
@yvett14 aj ja revem pre kazdu somarinu, aj ked je to uz lepsie asi tak 1-2 mesiace, ale aj tak je to este dost 😝 . A najhorsie je to, ked mi mama s dacim pomoze, tak mi je luto 😢 a sama nechapem, preco 😕
@vejinka som sa zasmiala ako si to napisala ze si zobrala rodinu pod pazuchu (nespotenu) 😀 😀 . Aj ja sa tesim na to, ked dam Sebastiana do sportoveho kociku, ked bude kukuckovat okolo 🙂 🙂 . Jaaaj a este: vsetko nanlepsie k narodeninam
ahojte, ja len na skok, chcem sa vas spytat na jednu vec - asi nam idu zuby, uz asi dve hodky mrcime, a teraz uz len placeme. Usudzujeme preto, ze ma navrete aj horne aj dolne jednotky. POsledne dni mal aj hlieny a obcas kaslal (asi sa ich snazil vykaslat). Teraz otazka je - mam mut dat calgel? Je tam napisane ze az od 5 mesiacov a ja mam pred liekmi respekt, tak sa bojim. Zase ale ked vidite babaatko trpiet, clovek je nalomeny pomoct mu ulavit.
Alternativa B je, ze je to nejaka choroba, manzo ma anginu a je na ATB, ale toto si nepripustam. Zajtra by sme skocili k lekarke pre pokoj v dusi, ale teba neviem ci dat ten Calgel alebo nie. Prosim poradte. Dakujem.

@me podobne moja 🙂 my sme tiez mala dedina a uz sa neviem dockat, ked sa otepli,ze aspon cez vikend pojdeme s mm kocikovat inde ako po dedine, lebo to uz poznam po slepiacky 😀
jaj no tak nasa vanicka je velka, ma tam este dost miesta aj ked je tam v overale, fusaku a este ma aj deku pod sebou dokonca 2 😀 hlavne nech je uz teplo.... Dnes sme ani von nesli, zda sa mi ze je velmi chladno a hlavne veterno.....
@vejinka jej tak vsetko najlepsie 😉 cmuk jej som rada,ze som ti poradila, dufam,ze dobre, ze teplomer bude ok 😉 A hlavne ho fakt mozes vratit ked nebude. Len tam hned vymen baterku 😉 Ja meriam na cielku resp. po celej hlavicke.... sem tam je to nesedi to meranie ale odchylka nie je velka 😉 Daj potom vediet, ci si spokojna cmuk
Inak dobre si urobila,ze si zobrala deti aj muza pod nespotenu pazuchu a urobila si si vylet do NAY 😀
@ziza55 dakujem moja cmuk 😉 No je pravda,ze aj ja mam sem tam dni,ze chcem byt sama. Ja som sa zmenila dost v Irsku, ked som sa velmi sklamala v ludoch, zavist robi svoje a teraz som viac uzavreta ako otvorena ludom. Ale samozrejme,ze rada pokecam 😉 Ale odtial potial.... Je super,ze sme tu taka super partia bab,ze si takto rozumieme 😉 Tesim sa aj na stretko s nasimi ratolestami 🙂