Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
a našla som toto :
ak dieťatko dlhodobo málo spí, stane sa chronicky unaveným. telo v takomto stave začne bojovat s únavou zvýšenou aktivitou a výsledok?Na prekvapenie-ťažkosti zaspať a spať dostatočne dlho.Možno ste to ako unavená matka často okúsili na sebe.Zdalo by sa, že sak dieťa cez deň menej spí, bude lepšie spať v noci.Opak je však pravdou .k sa dobre vyspí cez deň, bude o to pokojnejšie a dlhšie (áno, dobre čítate,aj dlhšie) spať v noci. Nie je to logické, ale je to biologické
a tie zúbky že vraj je dobrý čajovníkový olej ale neviem či tak skoro alebo až od 6mes ale musí byť kvalitný , teda nie nejaký lacný tie kvalitné si držia ceny a potierajú sa ďasienka každé tri dni len ...tie gély že v nich je veľa chemikálií
@me
@mona777
@majka1981
Dakujem za odpovede. Tak teraz uz zaspinkal, myslim ze od total vycerpania z toho ako plakal. Nakoniec bez toho calgelu sme to zvladli. Vzdy to bolo tak, ze si hovorim, ak este hodinu bude plakat, natrem mu to. Potom sa na chvilku utisil a potom zase plakal. Ale neviem teda ci zuby - lebo nehryzol. Vlastne mal stale otvorene ustocka, lebo plakal - a ani na moj prst nezareagoval ked som mu dala na dasienko. Hlieny desne, aj sme trosku odsali, ale moc neslo. Tak budem kvapkat aspon Libenar nech mu to uvolnuje a nech to aspon steka. Teraz ale dycha cisto. Zajtra k doktorke ideme na isto. Uz som zvazovala aj pohotovost. Keby mi plakal dlhsie, tak ideme. No ale noc je dlha, tak uvidime ako to pojde, este stale sa nam moze stat, ze aj tam vybehneme. Jaj a ohybal sa od bolesti do luku, co ma uz total matie, lebo to mam spojene s tym ze to ked boli brusko. No ale nas brusko nebolelo od jeho troch tyzdnov, tak uz fakt neviem...
jááj a dočítala som sa že mimi po narodení...
...videnie však ešte nie je prispôsobené a dieťa vidí veci opačne(,,dole hlavou ,,) a až postupom času sa mozog učí otáčať veci a predmety , ktoré dieža vidí.
@malemimi
myslíš tie ružové papučky? ona ich nemá na bosej nohe ale na ponožkách alebo pančuchách a linola fet nám moc nepomohla ale dik
, je to uz pozostatok z tych flakov. ----tomuto som moc nepochopila ako si to myslela
Teraz sme sa asi fakt nepochopili. Posledny prispevok si pisala, ze ma take pupaciky? Alebo som to ja narychlo precitala? 😅 Nam take vyrazocky zostali po cervernych fliacikoch na pokozke. Ked mu mizol fliacik, tak zostali len nake vyrazocky a tie potom zmizli s tou linolou fett.
Alebo ty si pisala o papuckach a ja o pupacikoch? 😀 😀 😀
Ahojky dievčence, tak som sa vrátila z oslavy a ten karamelový koláč, no, ráno som ho pokrájala a on bol stuhnutý ale len tam na strede a okolo polechu kde sa krém zlial tam to bolo riedke a až sa mi to lialo ked som obkrojky dala susede. tak segra ho pochválila. ja som niesla na oslavu kolač a venceky a doniesla som si polovicu punčovej torty ktorá bola ako futbalové ihrisko s loptou velke 50x30 cm
@mircova ja mám tento recept--- 3,75 dcl vody, 15 dkg palmarin 30dkg hrubá muka ,štipka soli a 6 vajec najprv dáš zohriať vodu do vriacej vody ide palmarin a sol, ked je rozpustený dám muku a miešam kým sa cesto neodliepa od hrnca, potom odstavím a pri miešani nechám trošku vychladnut a po jednom vajci prikladám do cesta, potom do vrecka a robim venčeky. ak máš problem že to je huste velmi tak sa može dať teplá voda trochu ale ja som nedávala nikdy. a pečiem tak od oka do zlatova, ešte za horuca to potom prekrajujem. a krém robim 3 zlaté klasy do litra mlieka, 6 polievkových lyžíckryšt.cukru a jeden palmarin, ak sa ti to zrazí tak nad paru a miešať. to je všetko. ja zvyknem robit aj také banániky z cesta a karamelový puding, aj to je dobré. cmuk
baby, používate niektorá už plienky č. 4, lebo mi máme trojky tie sú do 9 kg, máme niečo cez 7 kg, ale pri každom prebalovaní má otlačené na stehienkach červené pásy od tých gumičiek, nechápem to, ja nechcem ešte kupovať väčšie ani neviem od koľko kg sú
@adrika202 ja len ci to nevadi dietatku na chrbatik,ze to nema uplne rovne ako vo vanicke... Boze ja mam stale starosti, len aby malej bolo pohodlne ;-/
@sofia2008 fakt? no tak som rada,ze to nie iba Sonicka je taka. Clovek aby mal svatu trpezlivost 😀 ale ja svoju trenujem na Sonicke 🙂 A dari sa, co je super.
@ziza55 no ja preto s malou nikam nechodim :-/ asi to budu fakt tie zubky hmm
@me no vyzera to tak, lebo mala si strka prsteky do pusy, prave sa zobudila s neskutocnym placom akoby ju nieco bolelo, tak som jej natrela pupikom brusko ale nepomohlo no a tak som jej dala hryzatko, to chvilku pomohlo a potom sa ukludnila v mojom naruci, jaj chudatko male. Tak som sa tesila,ze super zvladla ockovanie,ze sa netrapi a teraz toto hmm asi fakt zubky....
@tanija133 dakujem 😉 laska moja mala 🙂
@alenka6 aj u nas je to podobne, do toho mrncanie a nervozita ☹
@me zlaticko my uz od dnes pouzivame iba 4ku velkost plienociek. Aj malinka mala otlacene stehienka a to uz mi vadilo. ja mam este jedno balenie cele nepouzite ☹ Ale uz jej ich davat nebudem a to mame 6900g :-/ Tie 4-ky su od 9kg. Ale su jej dobre a nie su velmi velke. Ja by som na tvojom mieste vymenila za vacsie. Nie je dobre, ked dietatko nieco tlaci, potom je mozno aj z toho nervozne...
inak je to dost nepresne lebo 4+ su od 10-20 a erikovi su male a ma daco okolo 16 kil museli sme kupit 6 su od 17-26kil extra long 😉
prcham spat este muzovi doprajem jedno cislo a buvat kedze mam tie narodky a on nie nech si aspom zasuka 😀 😀 😀 😀 😀 bru noc kocky zlate 😉

@emily327 nie lebo že si volali a že sa ponáhľal tvoj mm ☹
@tanija133 haha nechápem prečo musia byť tie názvy podobné 😀 😀 katastrofa...!!
a o tých zúbkoch je to sranda lebo že vraj sa objavia až v 6 mes veku tak dlho sa prerezávajú...