icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
28. feb 2011

@adrika202
@mona777 .....ja si tuším len pamätám odtiaľto,že detičky pekne spinkajú a som už nevedela,že čo robím zle...no ale vidím,že vôbec niesom sama v tomto--nájde sa tu aj pár vymyselníkov ako mám ja doma a že dievčatko 😀

vejinka
28. feb 2011

@me skus vysadit probiotika.a pi feniklovy caj pripadne rascovy odvar.urcite pomoze.

nivejka
28. feb 2011

@vejinka ....kašli na bordel a len oddychuj!!!---ved niesi stroj 😉

nivejka
28. feb 2011

dnes sa viac pretáčame,ale stále nám zavadzá jedna ručička--nevie si ju ešte spod seba vytiahnuť.....
odkedy sa môžu detičky---vypodložiť,aby sedeli?

me
28. feb 2011

@mona777 ja som tiež chodila na VS do Blavy, ale to som už chodila s drahým mm takže neostala som tam lebo ma to držalo doma, ono väčšinou ked na škole s niekym začneš a je to potom vážne, alebo si tam hned nájdeš prácu tak potom tam ostávajú spolu žiť, tak som myslela že aj ty 😉

vejinka
28. feb 2011

@nivejka ale co je moc je moc.zakopavam o hracky skoro som si hubu rozbila ked som si nevsimla autosedacku len okno ma zastavilo

me
28. feb 2011

@vejinka - no ved som pila, on nechce tak som ho pila ja, ale nafukoval ho aj cez den riadne sa šponoval dokonca ho nafukuje i ten pre dojčiace matky, lebo obsahuje tieto bylinky ktoré akože sú proti nafukovaniu 😒

nivejka
28. feb 2011

@vejinka ....ty koki..... 😀 😀 to až tak brutálne?

vejinka
28. feb 2011

jooj ale aspom hajzel by som mohla umyt a umyvadlo suchnut a nie lezat a kysnut.ozaj vcera ked sme dokupali dosla na navstevu moja mama a ked obliekame v izbe mame na plne gule radiator a mama bola v kabate.hovorim jej popri utierani vilka aby sa vyzliekla a tak si dala dole kabat a erik vyjrikol.baba nema cicky kde mas cicky baba?? Chuda moja mama sa zasmiala a hovori v podprsenke ericek a on ze asi tazko! No sranda bola.

mona777
28. feb 2011

@me ja som mala z DT fesaka čo mal rad ženy - ked som chodila na VS - takže ten "padol". Moj mm je z BA ale to už som dávno skončila VS ked som ho spoznala 🙂

mona777
28. feb 2011

@vejinka zajtra je prvého? dúfam že mi mm niečo donesie 🙂

vejinka
28. feb 2011

@nivejka tak tomu ver okrem hraciek je tu vilkove miestecko s osuskou na zemi a milion hrkaliek A erikovi sme kupili stavebnicu 300 dielov lori a kde dovidim tam su.a teraz nemozem upratat lebo zobudim vilka.takze musim lezat alebo sa odpracem do zachoda zavrem sa a skulturnim to tam

cukruska1920
28. feb 2011

Ahojte... dneska nas caka poradna..som zvedava kolko vazime... inak naucil sa strasne pistat ale nie ze plac ale viskanie.... a vcera sme boli u nasich a tam bol ticho... prisli sme domov a zas... katastrofa... 😀

adrika202
28. feb 2011

@nivejka naš Samčo už sedava mne na rukach,vo vysokej stoličke nachvilu a aj vkočíku ked sa zobudí..asi týžden sme už takto...som sa pýtala ortopéda či to može ,povedal že teda ked on sam chce,ze je silny tak mu nemám braniť...a už si chztá nožičky,chodidielka,čo je znak že začne čoskoro sedieť...starši chaloši sedeli už 5 mesačný.. 😉

vejinka
28. feb 2011

@me tak potom neviem
@mona777 jo zajtra myslim

@nivejka a plenky po radiatoroch ani neratam stale moc grcia na nervy to je.

mona777
28. feb 2011

@vejinka poznaš Maju Rakytovú - je tiež z LM?

tanija133
28. feb 2011

@adrika202 Vsetko NAJ Samkovi k 4 mesiacikom...., je krasnusky, kukucka mala.... 😉

cukruska1920
28. feb 2011

uz davate prikrmy?? ja chcem skusit asi tak za dva tyzdne...ale pred tym chcem vyskusat nemliecne kase?? myslite ze uz by som mohla?

vejinka
28. feb 2011

@cukruska1920 poznam to mam dve pistajuce stvorenia vilko zacne erik sa prida a mama to jest ja hladam stuple do usi este som ich nenasla muz ich dostal od kolegov na narodky niekde ich zalozil a mame po vtakoch ked ich nenajdeme tak prideme o usi.ked ti dvaja zacnu arie tak okna sa trasu.

mona777
28. feb 2011

@cukruska1920 mne doktorka zakázala nemliečne kaše - mam začať mrkvou - ale doma pripravenou, nie kúpenou od HAMI - mam začat tento týžden - ale ja počkám ešte týžden - to bude mat David 5 mesiacov aj skoro 3 týždne - no ale my sme o mesiac starší od vas

vejinka
28. feb 2011

@mona777 z nejakym rakitom som na zs chodila do triedy lm je dost velke takze nepoznam
@cukruska1920 kludne mozes ja som erikovy nemliecne kase sunarka od 4 mesiacov davala lebo vecer som nemavala mlieko a um som nechcela davat

cukruska1920
28. feb 2011

@mona777 kupovane ani ja nebudem davat... tiez chcem robit doma... som inak citala ze nekojene deti mozu zacat prikrmami od ukonceneho stvrteho mesiaca.... len neviem ako sa to rata...ci ako zaciatok piateho alebo ako

@vejinka tak stuple by sa zistli aj mne

tanija133
28. feb 2011

@nivejka Ach jaj, Lily je naozaj maly certik uzundrany.... 😉 mozno keby si dlhsie pospala, mozno by bola kludnejsia...nespi dlhosie ani poobede vonku v kocari na prechadzke?
My vstavame uz ako hodinky presne o 7 , doobeda pospi pol hodku ,a po 2hodinach bdenia ideme von a spi v kocariku 3 hodky, alebo na balkone... To je moja jedina zachrana, vtedy si ako tak oddychnem, lebo by som tiez neustale pochodovala po byte a nosila na rukach.....A podvecer uz najnovsie nezvykne spavat...Takze cez den spi cca 3 a pol hodky a v noci cca 11 hod. .... 😉

mona777
28. feb 2011

@cukruska1920 jaj ak ste nekojení tak to je iné - ale radsej sa porad s pediatričkou

tanija133
28. feb 2011

@mona777 Vcera sme boli na obede v Towers restaurant...maly mi zaspal doma v kociku , a isli sme pesi tam a ked sme tam zachvilocku dorazili, som myslela ze ma porazi z tych vrtaciek co tam neustale nieco rekonstruuju u Vas....A aj sa mi na to zobudil samozrejme, a dosli sme do tej restiky a bolo tam uplne plno a strasne vela deti a hluku.....Ach jaj a bolo po spanku, a to mi spava vzdy 3 hodky poobede....No nikdy viac tam ist v nedelu na obed.... 😉 Ako tam preboha spi Davidko pri tych vrtackach cez den?

mona777
28. feb 2011

@tanija133 no hovor mi o tom - vrrrtajú nam od narodenia Davida a najnovšie sú s vrtačkami na našom poschodí - takže od pol deviatej je tu treskot ako cez vojnu - samozrejme že to Davida zobudí - mam z toho nervy - už rozmyslam čo spravím. lebo to bude trvať este pol roka a to bude mat David už rok - este mi z toho bude mať nejaké problémy sakra. Mohla si mi zavolať - mohli ste príst na navstevu - pozriet - popočúvať vrrtačky 😀 😀 😀 - ale nie - po obede je to lepšie

cukruska1920
28. feb 2011

@mona777 dnes idem na poradnu tak sa jej spytam...

baby vam neni luto ze ti drobci tak rychlo rastu??? ozaj a kedy planujete dat do sportaku?

tanija133
28. feb 2011

@mona777 Tak si predstav aj ja som ryba, a este k tomu 13. , a dokonca aj moj priatel je ryba, nehovorim o mojom otcovi....Som sa modlila aby moje dieta nebolo ryba.....A narodky mas zajtra!!!!! Nie zeny nie su cintlavky az take ako muzi, zeny ryby su samozrejme normalne 😉 len trosku dost naladove a emotivne....ale ti muzi ryby!!!!!

mona777
28. feb 2011

@tanija133 inak do tej restiky chodia vseliaky business-obchodníci aj do Steak baru takže je to plné vždy - tam sa neoplatí chodiť obyčajnému smrtelníkovi - chodia sem také celebrity ako Jozo Raz, Pico, vela moderátorov - mena ani neviem a riaditelia ....

malemimi
28. feb 2011

@emily327 no aj u nás a zase vydrží len hodku necelú spať vonku alebo hodinu a je hore kecá a tak ...ale ako teraz doobeda spí tak hodinku ale od je hore tak sa nečudujem
@adrika202 jééé aké kukadlá!! 😨 😉 a Gratulujeme k mes 🙂 🙂
@nivejka juu no potvorka je zvedavá na okolie , chce objavovať 😉

@vejinka treba si oddýchnuť...