Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Zazrak, maly mi uz spi v hojdacke hodinu a pol....uz mi aj zacina chybat...ale aspon v klude si tu mozem vypisovat..... 😀
@tanija133 aj moj spi v postielke ,,uz" 39 minut... rekord
@cukruska1920 super , dnes je asi kludna energia vo vzduchu 😀 ja dam maleho do sporatku , tak niekedy v aprili, ale tiez am uz zacina byt mala vanicka tak neviem,.....
@tanija133 he tak uz je hore...ale zatial je ticho..si tam krochka
@nivejka zlatučká šikulka 🙂... aj náš Mirko sa pýta do sedu, ked ho mám na kolenách tak sa odťahuje, akoby chcel sedieť sám aj mu to celkom ide, ale vtedy ho dám radšej ľažkať pod hrazdičku, ešte si myslím, že je skoro, aby takto špekuloval, ale občas ho aj trochu nechám nech si užije 😉
@tanija133 zaspal zas...prst v ustach a spi
Dobre ranko, no vy ste ale kecalky 😀 ked je vikend tak v pohode stiham citat aj prispievat a hned ako pride pondelok, nemam sancu vas za par hodin docitat :-/ Tak idem teraz 🙂
Ahojte...smiem sa pridat?
Citam si tu vase prispevky a vase prve uspechy no a tak rozmyslam...moja Alex este sa nepretaca, nehra sa so svojimi nohami......nechce sa pokusat sediet....neviem...robime nieco zle? je to cule dietko, podla neurologa /boli sme tam kvoli tomu ze uprednostnovala jednu stranu a tam otacala viac hlavku/ je vsio ok......ale ked citam ako ktore dietka v jej veku co vedeli,tak neviem......davame na brusko casto......hra sa v lahu pod hrazdou...uchopi podavanu hracku a cmula odusu.....ale nepretaca sa...je leniva? alebo ...?

@yvett14 dík za skvelý recept, cez víkend by som ho skúsila, to budem mať meniny, tak dúfam, že milo prekvapím návštevu 😉