icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mircova
28. feb 2011

@yvett14 dík za skvelý recept, cez víkend by som ho skúsila, to budem mať meniny, tak dúfam, že milo prekvapím návštevu 😉

tanija133
28. feb 2011

@malemimi Sofinka krasna....

tanija133
28. feb 2011

Zazrak, maly mi uz spi v hojdacke hodinu a pol....uz mi aj zacina chybat...ale aspon v klude si tu mozem vypisovat..... 😀

cukruska1920
28. feb 2011

@tanija133 aj moj spi v postielke ,,uz" 39 minut... rekord

tanija133
28. feb 2011

@cukruska1920 super , dnes je asi kludna energia vo vzduchu 😀 ja dam maleho do sporatku , tak niekedy v aprili, ale tiez am uz zacina byt mala vanicka tak neviem,.....

cukruska1920
28. feb 2011

@tanija133 he tak uz je hore...ale zatial je ticho..si tam krochka

mircova
28. feb 2011

@nivejka zlatučká šikulka 🙂... aj náš Mirko sa pýta do sedu, ked ho mám na kolenách tak sa odťahuje, akoby chcel sedieť sám aj mu to celkom ide, ale vtedy ho dám radšej ľažkať pod hrazdičku, ešte si myslím, že je skoro, aby takto špekuloval, ale občas ho aj trochu nechám nech si užije 😉

mircova
28. feb 2011

@tanija133 aj môj drobec si zdremol, ale iba 45min 🙂 poobede potrebujem ísť do mesta niečo povybavovať, tak dúfam, že aspoň von v kočíku si poriadne pospinká 🙂

cukruska1920
28. feb 2011

@tanija133 zaspal zas...prst v ustach a spi

tanija133
28. feb 2011

@mircova urcite si Mirusko poriadne pospina vonku v kocariku poobede....Dnes je kludna energia...Maly sa este stale hojda a spi o stvrt to uz budu 2hodky nechapem.....!!!!

me
28. feb 2011

@vejinka akú farbu máš toho kočíka? lebo som ho zvažovala ked sme kupovali, daj foto, bol medzi mojimi favoritmi

me
28. feb 2011

@mona777 a čo tam stále robia ked je tam taký ruch? ešte to nie je dokončené, či niečo sa ešte stavia?

me
28. feb 2011

@nivejka milá je, a vidieť jej na tváričke že je šibalka 🙂 , aj môj mi sedí na rukách, inak som ešte neskúšala

mona777
28. feb 2011

@me riesia reklamácie - vymienajú okná tým čo reklamovali a prerábajú na balkonoch protipoziarne kryty a pod oknami zateplenie - to pokazili a teraz to opravujú ako reklamáciu, hlavná vec že byty sú tu drahé ☹

me
28. feb 2011

@mona777 - no ved to, stojí to majland a robia to babráci

mona777
28. feb 2011

@me to je developer - asi na to ma - ked si to môže dovoliť takto robiť 😠

nivejka
28. feb 2011

@tanija133 ....tá knižka je veru vdačná hračka----aj tak sa sňou hrá najčastejšie--to ako keby čítala noviny 😀 😀

malemimi
28. feb 2011

@nivejka haha po kom to asi má ?! 😀 😉
ďakujeme 😉
@adrika202 veď hej, každý je iný...
@mona777 kujéééme 😀
haha že čo mu to za dievčisko ukazuješ 😀 😀

nivejka
28. feb 2011

@mona777 ...aj Lili dakuje 🙂 🙂 ...už konečne zaspala--no bol to boj!!! 😅

nivejka
28. feb 2011

@mircova ....dakujeme moja 🙂 ...teraz začínajú zase špekulovať--ja mám niekedy,čo robiť aby som ju udržala...my hrazdičku nemáme a tak ju šupnem do kočíka a pichnem hračku do ruky a zavesím hrkálku 😉

nivejka
28. feb 2011

@me ...dokonca aj z očí sa jej dá čítať,že len špekuluje---no už sa teším ked začne chodiť--to bude o život ako s tou prvou dcérou---len som mrkla očami a už jej nebolo---už sa veru teším---ale snád si tým naháňaním Lilinki--vyšportujem nejako moje sádielko 😀

nivejka
28. feb 2011

@malemimi ...no to sa pýtam aj ja pokom to má---ale asi po tatovi 😀

malemimi
28. feb 2011

@nivejka haha no malú prestala tá hrazdička baviť skôr do ruky hračky ale potom chce objavovať svet tak na ruky a kukať a už sa načahuje za kvetinou a tak 😀 vymýšľa tiež
haha no neviem neviem .... 😀 😀

mona777
28. feb 2011

@nivejka tak to majú načasované - lebo aj David zaspal konečne - od cca 7.30 je stale hore - ale to nebude dlhý spánok

emily327
28. feb 2011

Dobre ranko, no vy ste ale kecalky 😀 ked je vikend tak v pohode stiham citat aj prispievat a hned ako pride pondelok, nemam sancu vas za par hodin docitat :-/ Tak idem teraz 🙂

nivejka
28. feb 2011

@mona777 ...takže presne polhodka spánku a už je hore....

usiko
28. feb 2011

Ahojte...smiem sa pridat?

Citam si tu vase prispevky a vase prve uspechy no a tak rozmyslam...moja Alex este sa nepretaca, nehra sa so svojimi nohami......nechce sa pokusat sediet....neviem...robime nieco zle? je to cule dietko, podla neurologa /boli sme tam kvoli tomu ze uprednostnovala jednu stranu a tam otacala viac hlavku/ je vsio ok......ale ked citam ako ktore dietka v jej veku co vedeli,tak neviem......davame na brusko casto......hra sa v lahu pod hrazdou...uchopi podavanu hracku a cmula odusu.....ale nepretaca sa...je leniva? alebo ...?

yvett14
28. feb 2011

@vejinka to fakt až kazdu hodinu v noci musiš vstávať?? Bože a ako ty potom funguješ?? ja by som potom pri sexe mm ani nič nevravela že pich pich hihi

nivejka
28. feb 2011

@malemimi ....aj Sofinka vymýšľa no normálne ma to teší,lebo ona je taká kludnučká---nás zaujali v poslednej dobe záclony 😀

yvett14
28. feb 2011

@mircova skus moja a potom daj vedieť ako dopadli venčeky, budem na teba myslieť cmuk