Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
baby tie ktoré chodíte na plávanie - prečítajte si nové vydanie časopisu Mama a ja - marcové - na stane 80 je písané o plávaní babatiek v bazénoch - píšu tam že babatko sa nesmie ponárať!!! A ak to nakazuje inštruktor tak mu treba povedať že nerozumie svojej práci. ☹ 😖
@veronikama vitaj 🙂 ..odkial si?a ako stare mas babatko?napis nieco o sebe 😉
@mona777 Zlatičko ja plnku do venčekov robim 3 zlaté klasy do litra mlieka a 6 polievkových lyžic kryšt.cukru a jeden vanilkový a palmarin tiež jeden , a ked sa to náhodou zrazí tak to dám nad paru. ja nechcem moc maslové krémy tak robim väčšinou len tento pudingový na sto sposobov 😉 😉 😉
Tak kociarik je opraveny 🙂 Koleso v oprave bicyklov iba nafukali, dali novy ventil a opravene 🙂 Tak som taka rada,ze som nepotrhala plast a ze ani dusa nebola prasknuta. Super, zajtra sa ide na prechadzku 🙂
@emily327 nemozem, nemam scaner 😢 skus si pozriet ich stranku - teda toho časopisu www.mamaaja.sk
dost tam apelujú na mamičky aby nestresovali svoje detičky ponáraním do vody
@malemimi ponárať sa majú až vtedy ked to chcú samy - rozhodne to nie je v 4 mesiacoch - je tam odfotená mamčika ako ponára svoje babatko v bazene a komentár je "toto si deti rozhodne nezaslúžia a už vôbec nie od svojich rodičov!" Deti by sa mali ponárať samy a nemali by sme ich ponárat my dospelí"
Ahojte...dnesna poradna dopadla takto...mame 7550g a 64cm.... mozem davat prikrmy lebo ze asi mu bude uz mliecko malo...tak zacneme mrkvickou... sa ,,tesim" ako bude ucapana cela kuchyna.... inak co sa tyka ockovania asi az v 7 mesiaci ho budu...stale nema zahojene to ramienko 😔
@cukruska1920 jej krasne miery ma Simonko 🙂 A stolicku na krmenie uz mate? Ja hladam nejaku pre malu.
Dostali sme od svagrinej ale je v takom stave,ze uz ma nebavi stale nieco po niekom davat do poriadku a cistit, tak jej kupime novu.
@cukruska1920 pekné miery - a ako ho budes krrmit ? po ležiačky?

@yvett14 🙂 🙂 to by bolo super 🙂