Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@hirunka ja mám tento recept--- 3,75 dcl vody, 15 dkg palmarin 30dkg hrubá muka ,štipka soli a 6 vajec najprv dáš zohriať vodu do vriacej vody ide palmarin a sol, ked je rozpustený dám muku a miešam kým sa cesto neodliepa od hrnca, potom odstavím a pri miešani nechám trošku vychladnut a po jednom vajci prikladám do cesta, potom do vrecka a robim venčeky. ak máš problem že to je huste velmi tak sa može dať teplá voda trochu ale ja som nedávala nikdy. a pečiem tak od oka do zlatova, ešte za horuca to potom prekrajujem. a krém robim 3 zlaté klasy do litra mlieka, 6 polievkových lyžíc kryšt.cukru a jeden palmarin, ak sa ti to zrazí tak nad paru a miešať. to je všetko. ja zvyknem robit aj také banániky z cesta a karamelový puding, aj to je dobré. cmuk
vcera vilko ani zaspat vecer nemohol co ho tie vychadzajuce zubky boleli tak mi ho bolo luto na cicke sa jedoval a zuril ani calgel mu moc nezabral len na desat minut cca.som sa natrapila kym zaspal. A noc zasa na prd o stvrtej sa strasne pokakal no nemala som to srdce ho v tom nechat do rana a mlady potom zaspal az o pol siestej takze si viete predstavit ako asi vyzeram aj jacson by sa ma zlakol za predpokladu keby zil.no dolamana som ako rikove pastelky hlava boli a krk mam seknuty ale co tam potom ved mona ma dnes krasnych 18 tak teda vsetko len to naj naj naj a uz tolko nerev my ryby musime byt silne a nie padavky.oslav to jak sa patri cmuq
a ozaj vcera sa muz chytil upratovat aj hajzel umyl aj umyvadla ze sa uz na to nemohol pozerat zlaty ze to urobil za mna no sak do mna len dusa chodi spavat keby ho nahodou napadlo ze by sme mohli tretie tak mu uz nikdy nedam ani cez guumu..toto ma zabija ked sa nemozem vyspat a aky je predpoklad ze tretie by spalo? Ziadny takze nebudem riskovat.
Ahojte...
@emily327 nie stolicku zatial nemame..este nevie sediet...ale mam take kresielko kde ho davam ked nieco robim tak tam ho posadim... dnes vyskusam dat mu mrkvicku a uvidim co sa bude diat 😅
dnes som sa premohla a dala prat bielo vonku to ale nepovesiam lebo kto mi bude s detmi. Povesiam na susiaky sice svokru od jedu porazi ze vonku svieti slnko a ja nebudem vesat na balkon ale proste sa to neda a chcem ist s detmi von takze nemozem hodinu trcat na balkone aj tak mi to dopere tak za dve hodky dovtedy aj dojdeme domov z vonky a erik mi podava pradlo takze pomaha a paci sa mu to.
ja uz cheeeeeeem jar.keby ze nemam vonku teplomer tak vyzera ze je dvadsat. Ale mam tkze viem ze je este kosa
@yvett14 uvidím a dám ti vedieť ako to dopadlo, či sa vydarili 🙂 sa normálne neviem dočkať kedy ich vyskúšam 😉 ešte mi prosím ťa povedz na koľko stupňov si dáš rúru a cca koľko sa to pečie
@vejinka tak to ste ešte na tom dobre, my sme dostali len detskú osušku a to bolo všetko - program bol jedna pani zaspievala potom príhovor poslanca a pani ešte zarecitovala a to bolo všetko
......ani mne to nejde otvoriť, už sa ti to podarilo??? mne tiež ide len ten zvukový záznam
@mona777 tiež ti prajem všetko naj, nech si zdravá, milovaná a šťastná 🙂
@vejinka veji...som si precitala ten clanok o tretom dietati 😀 to bolo dobre.... u nas nieco take nehrozi... pomaly vianoce budu castejsie ako u nas sex 😅
@cukruska1920 ahoj moja su stolicky polohovatelne tam nemusi este vediet sediet pokukaj po nete my mame fabulu a spokojnost dokonca prezila aj vycinanie najstarsieho synatora a od vcerav nej uz relaxuje vilko strasne sa mu tam paci a hlavne vidi ma prehlad co sa v kuchyni deje spokojne tam lezi ako vo vajicku a hra sa s hrkalkami.
@cukruska1920 ja som sa uz az tri krat premohla ten pocet si pamatam presne lebo som kupila prc gumi len jedno balenie durexov heh a teraz uz nemame jojo cia je to smola cia?? Tesiiiim sa takto si nemoze vrznut a ja som chranenaaaaaa
@mircova vieš čo moja ja mám elektricku a dávam na 180stupnou a kukám cez sklo kedy su také zlatovaté. daj aj foto potom, a je lepšie ked si ich robiš také mensie asi 5cm priemer, a ono ti to trošku ešte nafukne, lebo ked si dáš krém na velké tak ti to nebude dobré a budeš mat vela cesta a málo pudingu. cmuk
@vejinka veji on v tom uz je od dvoch mesiacoch...
@vejinka ja som sprcky kupila ale muz to nechce lebo ze to je ako keby lizal zmrzlinu cez sklo 😝 a kedze tabletky nemozem tak som aj rada ze sme neni taki aktivni
@cukruska1920 moj muz nieje vyberavy kedze sex mal v zivote len so mnou a bez gumy sme sexovali asi 5 krat a ma sklerozu nepamata si ake to bolo bez gumy je vdacny ked moze s gumou.a to len par dni v mesiaci.
@vejinka no my zas opacne... nikdy sme nesexovali s gumou tak asi zato mu je to take ble...a popravde aj mne
a vilko mi tu olizuje cicku a usmieva sa pri tom samozrejme oci zavrete..je to chlap co dodat
@vejinka 😀 😀 😀 😀 😀
@cukruska1920 od porodu mazeme teda na valentina na pulte vedla durexov bol aj lubrikant a sup k pokladni s lubrikantom v ruke a aj ked dure som vybrala extra lubrikovany este aj na ten natiera takze bez gumy by to asi bolelo jak slak a jeho nedonutim si to napatlat na vtaka.

dobre ranko tu krasne svieti slnko sice je dva pod nulou ale to nevadi ked sa zobudi ide sa von.
mne ten link s tym videom nesiel otvorit len zvukovy zaznam siel no ale viem si zivo predstavit ako ho topila