icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
1. mar 2011

@tanija133 ja mam kamaratku čo ma tiež manžela ktorý spal len s nou - a kebyže ho vidíš tak nechápeš - je to hokejista a je krásny - tak 190 cm vysoký, modré oči - svalač - no proste je krásny - a majú aj nádherné deti - dcéru a syna. Ta dcéra môže byť manekýnou

mircova
1. mar 2011

@yvett14 áno, som mircova preto, lebo mám doma 2 Mirkov 😀 ale v skutočnosti som Radoslava 😉

emily327
1. mar 2011

@yvett14 jasne, narodky, meniny, MDZ a den matiek a tot vsio 🙂

adrika202
1. mar 2011

@mona777 krásne narodeniny želáme 🙂 a hlavne veľa zdravíčka,pokoj na dušičke a božskú trepzlivosť s drobčekom 🙂

mona777
1. mar 2011

@adrika202 dakujem 🙂 pomaly už sa chystám do dôchodku 😀

adrika202
1. mar 2011

@mona777 hehe aj ty?? no ale máme to blbééé,mladosť v prdeli a do dôchodku daleko ☹

hirunka
1. mar 2011

@tanija133 no tak od nasej obce by som asi viacej cakat nemohla a pritom starosta je nasa rodina 😝 tak aspon nieco ma mala pamiatku je tam vyryty rok narodenia a nazov dediny akoze vyzera to pekne len skoda ze je to zlte zlato

mona777
1. mar 2011

@adrika202 vsak - veru tak 🙂

hirunka
1. mar 2011

@mona777 vsetko naj k narodeninkam prajeme cmuk

hirunka
1. mar 2011

@mircova heh moj mm je radoslav 😀

mona777
1. mar 2011

@hirunka dakujem 😉

emily327
1. mar 2011

@adrika202 jaj,ze bozsku trpezlivost, to si dobre napisala, ta by sa mne teda zisla 😀 hlavne poslednu noc, praskli mi nervy.... mala sa zobudila o 2:30 a nechcela ani mlieko, plienku mala cistu, dudel ani nahodou, ach jaj skoro ma porazilo. Len mrncala a potom neskutocny plac ... susedia nas fakt musia mat radi 😀

yvett14
1. mar 2011

@mona777 tak mu tak decentne naznač, hihi ja som nemyslela šperky ,moja!! ja som myslela niečo ešte lepšie hihi sexik!!

yvett14
1. mar 2011

@mircova Radka!! pekne meno, ja som chcela dať dcerke meno Radovana, ale mm nedovolil!! škoda

mona777
1. mar 2011

@yvett14 to akože na moje narodeniny mam spravit jemu dobre? ako som tu čitala tak to picha 🙂 a bolí takže nemyslim si, že to bude darček pre mna ale pre neho - za taký pekne dakujem neprosím 😀

hirunka
1. mar 2011

baby poradte mi.......mam taky problem, kedze byvame so svokrovcami v jednom dvore, svokra mi tu chodi kedy sa jej zachce akoze malu pozret ale niekedy mi to uz lezie na nervy, to uz sa musim zamykat lebo ked nezamknem tak mi vleti do domu ani neviem ako a ma tendenciu vtedy prist ked krmim malu alebo proste nemam cas..........myslite ze by jej moj drahy mm mohol naznacit ze aby nechodila kedy chce ale aby mi predtym dala vediet, zase kazdy den tu nemusi byt nie?

mona777
1. mar 2011

@hirunka ked jej to pekne vysvetlí tak to určite pochopí - ale nie príkazom skôr takým jemným naznakom 🙂

hirunka
1. mar 2011

@mona777 no len mam taky pocit ze ma drahy posle do r.... ked mu to poviem aby sa porozpraval so svokrou

adrika202
1. mar 2011

@emily327 he...tak ti posielam za vagon božskej trpezlivosti 😀 😀 😀

mona777
1. mar 2011

@hirunka tak jej to povec ty - ja som bola na kurze "nenasilna komunikacia" tam nas učili ako niekomu povedať čo od neho chceme bez toho aby sa ten druhý urazil. Zaklad je dodržať nasledovné kroky: 1. pozorovanie (povieš jej to čo si tu napísala "vsimla som si že prídete ku nam napr. ked kojím") 2. pocity: (povieš: napr.:citim sa trocha nesvoja, ked kojim potrebujem pokoj a vy vtedy prídete") 3. potreby: (povieš napr.:ja potrebujem kľud ked kojím....) a na záver 4.žiadosť:(napr. a preto by som chcela aby ste prišli napr. na obed ked nekojím.....) Asi tak - dodržať musíš všetky kroky - a priprav si to pred tým ako jej to povieš 🙂 🙂

mona777
1. mar 2011

@hirunka ten text "a vy vtedy prídete" nesmies použiť - to som napísala zle - to je vytýkanie niekomu niečo - pozor - stačí len "cítim sa trocha nesvoja" je to tvoj pocit

hirunka
1. mar 2011

@mona777 no to u nas asi nebude fungovat my mame so svokrou taky vseliaky vztah no uvidime ako to dopadne

mona777
1. mar 2011

@hirunka prave v takých prípadoch sa to používa - učil nas do doktor, psycholog, vyskumkn z Kanady, ktorý chodí po svete a učí to -ma 40 ročnú prax - ale samozrejme musís to vediet podať - ale da sa to

tanija133
1. mar 2011

@mona777 Monicka, vsetko najkrajsie k tvojim narodeninkam tebe a aj tvojmu syncekovi, no a nech aj manzelik poslucha 😀

tanija133
1. mar 2011

@mona777 Nie, neponarala, ja este nechodim na plavanie, ale nevedela som tuto info, na plavanie mozno budem chodit, ale teraz uz viem , ze nebudem ponarat.....

tanija133
1. mar 2011

@lucikan Milacik malinky Leusko , je chory ☹ To ti verim,ked je chore dieta, si chora aj ty... ☹ Prajem Leuskovi nech sa z toho co najskor dostane.... 😖

mona777
1. mar 2011

@tanija133 dakujem 🙂

lenkaoravcova
1. mar 2011

@mona777 to mate kolko metrov ten byt ?

mona777
1. mar 2011

@lenkaoravcova nie je velký 84 m2 ale z toho 7 metrov je balkon

tanija133
1. mar 2011

@mona777 Inac ,klobuk dolu pred takymito muzmi....( co maju iba jednu zenu) 😉