Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@cukruska1920 to sa da jedna mrkva?
@mona777 hej da... rozmixujes to aj s tou vodou kde sa to varilo.... a neda sa to uplne na kasicku...take male kusky tam zostanu ale v pohode to papal
pozerala som ten reflex..mam dost.... pozerala som aj ked bola tema o tych ockovaniach a tiez mi je zle z toho co vsetko to moze sposobit...
@cukruska1920 chudatko dietakto a tí rodičia - boze 😕
@mona777 zas som pozerala to co som nemala 🙄
dnes som zase skúsila dať malému čaj z flaše a on pil 🙂 aké to bolo zlaté - ešte nikdy mi deti nepili z flaše
dnes ráno som sa zlakla, malý má modrú spodnú peru, nevedela som sa dopátrať z čoho až som na to prišla, on si ju hryzie ďasnami, ach tie zuby, to si ešte užijeme
baby dnes som bola v obchode s malým - mala som ho v babyšatke a ked sme nastupili do výtahu tak vošla Durianová - isla o poschodie nižie - sa uškerila na Davida a potom sa tvarila že sms-kuje
@tanija133 - ja mu ho skúšam dať kvoli tomu že stále býva nafúknutý, zdá sa mi že aj ten čaj ho nafukuje, tak som ešte skúsila, nejak na to neviem prísť z čoho je taký, inak kojené by nemali piť iné než mater. mliečko, ale ja som myslela že by mu pomohol ten feniklový no ale nie som si istá, volám sa Martina 😉 , inak písala si že dnes ti malý ráno málo spal , mne tiež, predtým 1,5h a dnes 15 minút, čo sa prepojený 😉
@me no ja som ju najskôr ani nespoznala - pozerala som jej na tašku a kabat - mala ju prekrásnu ale tvar a ruky mala dost staré - tak na 45 rokov - to asi z tých sminiek - dost ma to prekvapilo
@tanija133 na tom poschodí býva moderátor - meeno neviem - z STV1 - nepamatam sa presne názov - bývalo to v nedelu podvečer - sa tam zoznamovali - také srdce sa vždy na začiatku zobrazovalo
Som zo Sniny. Naše bábo sa narodilo 20.10.2010 🙂Takže teraz máme 4mesiace 🙂
@veronikama nááádherný dátum narodenia máte - vám to vyšlo - gratulujem!!! 😀
Nooooo,sa nám to vydarilo 🙂 A maličkej sa zas vydaril čas príchodu. O 10min.10 😎
@mona777 ahojky moja, moja segra mi urobila tak že s polievky čo varila vybrala mrkvu a petržlen dala za lyžicu polievky a zmixovala , ked sme boli na oslave, a to čo ostalo tak mi dala do pohárika a jedli sme na druhy den ostatné. ja nemám ten ponorný mixer ale idem ho kupiť, v HEJ SK ho maju za necelých 15 ečok. 😉
@veronikama - dobrééé, my sme sa zase narodili 10.10.2010 o 10 minút pol desiatej 😉

pozrite si reflex teraz