icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
2. mar 2011

@cukruska1920 ako mu to davas a kedy?ja vo vanicke navhcim vlasky nalejem na to miesto kde to mal pre istotu este davam a sucham asi dve minutky z predu do zadu zo zadu do predu kruzivymi pohybmi a potom splachnem a nasledne dam sampon aby to nemal take mastne.

cukruska1920
2. mar 2011

@vejinka natriem mu to asi pol hodinu predtym ako sa ide kupat a potom mu to takou handrickou zotieram a umyjem samponom

aninka30
2. mar 2011

@malemimi ahoj aj moj krpec to robi (ked mu zakryjem plienockou xichtik tak sa akoby zhlboka nadychne..)odpovedal ti na to niekto ci je to normalka alebo strach z niecoho?

emily327
2. mar 2011

@ziza55 neboj zlatinko to prejde 😉 to spekulovanie.... Nedavaj UM pokial mas svoje mliecko 😉 Aj Sonicka spekulovala a prestala 🙂 To su take obdobia...

ziza55
2. mar 2011

@emily327 dakujem moja a kolko trvalo to zle obdobie spekulovania?

emily327
2. mar 2011

@ziza55 tusim ze 3 tyzdne ☹ ale preslo to 😉 teraz zacali zubky, 😀 tak stale nieco... ale aj tak ich milujeme tie nase drobne ratolesti, hoci treba fakt bozsku trpezlivost,ze? 🙂

hirunka
2. mar 2011

@malemimi no my to mame tak ze my mame nadstavene nad svokrovcami takze mame taky podkrovny byt ale uplne samostatny nic nie je spolocne, aj vchod mame z vonku samostatny........len svokra vybehne hore kedy sa jej zachce...........ale vcera som to rozoberala s mm a celkom ma pochopil a povedal ze ked tak nech som zamknuta a nech jej neotvorim ako ze spim alebo tak

vejinka
2. mar 2011

@cukruska1920 skus mu to v kupani a pockat dve tri minutky mozno dlho mu to posobi na hlavicke mal by to mat mokre pred nanesenim oleja
@aninka30 je to normalne je to reflex ked miekto niekomu zkryje tvar necakane tiez zareaguje podobne takze v tom nic nehladajte. Ale je to taky strach zo strany babatka to je to iste ako ked obliekame drobcov tiez sa nadychnu a zastavia dych a potom prudko vydychnu.aj starsi to robi je to uplne prirodzene.

cukruska1920
2. mar 2011

@vejinka aha...takze najprv namocit a potom natriet olejom??? nechcem ho dlho caporit tak zato som to chcela pred kupanim

dievcata uz aj vy prikrmujete??

adrika202
2. mar 2011

@ziza55 my sme mali teraz týžden tak že v noci do polnoci spal,a potom každú hodinu papal...hruza...ale tuto noc uz spal krasne len dvakrat bol hore...asi rastovy špurt,a kym sa telo prisposobi,teda tvorba mliecka..a na cicku sa jeduje vtedy ked si vytiahne čo mu rychlo tečie a potom už chce vymeniť 😀 špekulanti sú to...vydrž,zachvílku prídu príkrmi,škoda by bolo dať teraz UM ked si vydržala doteraz...držím palce 😉

vejinka
2. mar 2011

@cukruska1920 ano musi to mat mokre nam to krasne zmizlo za tyzden ale ked som mu to nedavala supinky sa zacali vracat takze teraz to robim preventivne

mona777
2. mar 2011

@tanija133 áno Buček 🙂

mona777
2. mar 2011

@adrika202 krááásne fotto - nádherný je tam

adrika202
2. mar 2011

@nivejka dakujeme 🙂 no majú také okrúhle tváričky obaja 🙂

adrika202
2. mar 2011

@mona777 vďaka a tá hlava je Davidova..xixi

jammka
2. mar 2011

baby, dnes rano som skoro odpadla 🙂 kukam Stelinke do pusinky, ze co to tam ma, slinky nahromadene alebo co a ona tam ma ZUBKY 😀 spodnym jednotkam trcia cipky, lava je viac vonku ako prava, ta zatial len presvita, ale na dotyk uz citit obe 🙂 ja som uplne vo vytrzeni, lebo som to vobec necakala 😀 vcera tam sto% este nic nemala a ani dasienka nemala napuchnute, takze nechapem. Slintat slintala kvalitne uz posledny mesiac, ale ziadne ine naznaky, sice par dni bola vecer riadne umrncana, ale pripisovala som to unave... jupiiiiii, tesim sa ako male decko😀
dufam, ze takto "potichucky" pojdu aj ostatne 😉

adrika202
2. mar 2011

@jammka super 😀 treba od ocka pýtať na sukňu 😀 podľa starých babiek,ked si našla prvé zúbky 😀

mona777
2. mar 2011

@lenkaoravcova dakujem k blahoželaniu, a prečítaj si ten článok v Mama a ja - marcové vydanie - okrem toho je tam video - na konci a to ti odporúčam pozriet si - otras
a v tomto forume je téma PLAVANIE s DETMI V BA a na strane 8 sa už vyjadruje VAJDA - to je ten čo ten članok napísal - on to vlastne skúmal niekolko rokov
Odporúčam prečítať si to celé

mona777
2. mar 2011

@nivejka dakujem
no chodí sem hocikto - veru tak - minule dosiel Raz dolu do Steak baru - ale vyzeral ako posledný šupák - oblečený tal kedabolo a ksicht ako prepitý fajčiar. Ale zato autá majú ako miliardári - nenormálne autá tu stoja - niekedy slintam

jammka
2. mar 2011

@adrika202 vdaka za tip, urcite si vypytam 😀

mona777
2. mar 2011

@jammka jeej to je milé - tešíme sa s tebou

mona777
2. mar 2011

@lenkaoravcova morské prísery milujeeeem - nenormálne - preto by som tam chcela íst

inak tu je tá tema na modrom koníku ohladne plávania
https://www.modrykonik.sk/forum/kam-s-detmi/poradte-kam-ist-s-detmi-plavat-v-bratislave/

yvett14
2. mar 2011

@adrika202 ahojky moja tý tvoji chlapci su zlatý, dobrá zabavka, iskať, haha a moja malá zase kope do hlavy a híka, a syn sa vytešuje aká je rada, 😀

cukruska1920
2. mar 2011

@vejinka ak vyskusam...inak uz zacina byt vlasac tak uz to nevidno tak ako predtym 😅

mona777
2. mar 2011

@malemimi prečo som chodila na ten kurz? k voli manželovi - boli sme tam spolu - aby sme sa naučili správne komunikovať medzi sebou a s nasím Davidom (to som bola vtedy tehotná) a aby som vedela komunikovat v práci - no ale neovladam to dobre.
A ako by som povedala aby svokra nebozkávala moje dieta?
Začnem pozorovaním: popíšeš to čo vidíš - napr. "Všimla som si ked mate Sofinku na rukách ju bozkávate"
este možeš pridať empatiu: "chápem, že sa tešíte ked ju mate na rukách a túžite ju pobozkat"
potom vyjadríš tvoj pocit: napíšeš ako sa TY pri tom cítiš: napr. "ja sa cítím pri tom ked ju bozkávate nepokojne/ustarostene/sklučene/zmatene/nahnevane...."
potom vyjadríš svoje potreby: "chcela by som byt pokojnejšia ked zabávate malú"
a nakoniec vyjadríš žiadosť: "a preto by som chcela/vás prosím nebozkávajte Sofinku .....

mona777
2. mar 2011

@adrika202 jaaaj - som to najskôr nepochopila čo píšeš o Davidovej hlave- teraz rozumiem - som si pozrela ešte raz fotky 😀 😀 😀

mona777
2. mar 2011

@lenkaoravcova inak do toho Vaju sa "obuli" inštruktorky z plavarni pre detičky - a on na to reaguje v tej teme Plavanie v BA 🙂 - a je to na strane 10 a ALVA je jeho ochranna známka preto tam reaguje

mona777
2. mar 2011

@lenkaoravcova ked sa malý sám supne pod vodu tak je to ok - to tam aj píšu 🙂

nivejka
2. mar 2011

@mona777 ....ved aj nejaké milioniky na kontách majú,ale veru je pravda,že nesúd človeka podľa oblečenia,lebo aj ten najväčší vyzerajúci šupák---nás schová všetkých do vačku 🙂 .....a nie je prefajčení?--to má z tých hnusných cigár 🤐

mona777
2. mar 2011

@nivejka no aj oblečenie bolo také hociaké, no včera ta Durianova mala tú tašku a k tomu kabat fak nenormálny - krásny - to som ešte nevidela také niečo