icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

horalka777
2. mar 2011

@slavuska30 no ved este pred dvoma rokmi to tak hlasali, ze do 6m len kojit...lepok az po osmom mesiaci tusim, a teraz hrrr, posun o 4m... nejako tym zmenam az tak nedoverujem. Pravda bude niekde uprostred.
...som zabudla skopirovat link... http://www.maminkam.cz/kdy-zacit-s-prikrmy - takto to je v CR, kamoska co je vo Svajciarsku teraz a ma o 2m starsie dieta od nasich, tak tiez ze jej vraveli, ze prikrmy uz od stvrteho 😕

Kolko vazi teraz tvoj Petko?

tanija133
2. mar 2011

@me Dakujem, pekne si to pekne napisala, mozno je to naozaj tak......ten vztah predtym , to bola velka laska, ale velke lasky koncia zle , tento vztah je taky pokojny, prakticky, taky pre kazdodenny zivot.... 🙂 A Aneta Pariskova snad nasla tiez niekoho normalneho, prveho muza mala debila..., zasluzi si mat niekoho normalneho..prajme je tiez normalny zivot....

My tiez s tym spankom , ze zleeee, o 8 mi zaspal a je pol 11 a uz som bola za nim 4 krat aby si zasa cuckal a dudloval, ...Niekedy sa tiez tesim na to ked uz nebudem kojit, ale pravda ,kojenie je krasne, ale odtal potal..... 😉

tanija133
2. mar 2011

@mona777 Si si tiez uzila v tych vztahoch...Bud rada ze si sa zbavila toho nevernika, to by si preplakala dalsich 20 rokov este... 😒
Som pozerala to Modre z neba, ale tiez iba toho otca s 9 detmi, a som tu bulila tiez....Klobuk dole pre nim, a ta matka , fuchtla je to..krasn eim to tam prerobili... 🙂

adrika202
2. mar 2011

Baby čo máte chlapčekov,čo vám odporúča pediater na pindurika? stahovať predkožku alebo nie? lebo ako už sme viacere zistili sto lekarov sto názorov...

slavuska30
2. mar 2011

@horalka777 xi..tak zlaty stred bude 5mesiac...na prikrm..Petko má už cez 8kg, je papkáč..vždy sa kojime z oboch prsnikoch..xi

slavuska30
2. mar 2011

@adrika202 nam povedala dr, že este nie..je skoro

adrika202
2. mar 2011

@tanija133 @mona777...čitam žepreberáte vzťahy...no ja som bola vydatá 15 rokov za kus chladnej skaly,pre ktoreho som nebola nič ine len k.... 😉 tak som mu to aj povedala že k...ma robi tak ma nou aj spraví..teda nie doslovne..ale po tých 14 rokoch som si našla terajšieho partnera, uplne nahodou ani vo sne by mi nenapadlo že sa ja niekedy rozvediem,aj ked som chcela odisť z toho vzťahu,držala som kvoli deťom..až ked som stretla terajšieho tak som sa rozhybala,aj ked nebolo to take jednodche ako píšem 😕 ale nelutujem vobec..sme spolu 4 roky a dufam že až po hrob..

horalka777
2. mar 2011

@slavuska30 no tak my sme este k 7kg nedorazili, ale ja sa aj tak tesim, Lydka mi papa ovela lepsie, ako Blanka kedysi (a vlastne dodnes), trpezlivejsie taha (aj ked teraz je to tiez casto boj) a hlavne je celkovo kludnejsia, Blanka ta sa uz v perinke neprestala vrtiet, kopala ako keby trenovala na nejake dostihy 😀 ...a beha ako salena dodnes, preto je to aj s jej priberanim des a hroza. Som zvedava, ako dlho budem kojit tentokrat.. 🙂

idem, dobru nocku, padaju mi viecka..

tanija133
2. mar 2011

@slavuska30 Ha, ha ,ha s tym psom to bolo dobre..... 😉 Ked raz budme mat ja kusok zeme, tak by som tam chcela mat cersesnu, jahody, kooopec kvetov a psa.... 😉 Len neviem kto s abude o tie kvety starat....strasne sa mi to paci ,ked su vsade kvety.... 😉

tanija133
2. mar 2011

@horalka777 bud rada ze rastiete pomalicky, my zasa rastieme najrychlejsie 😀

horalka777
2. mar 2011

@tanija133 no jasne, ze aj kvety by som mala 😵 a urcite aj nejaku skalku 😵 Jaaaaj, snivajte s nami 😀 aspon ze teraz byvame blizko lesa, to nas v tej BA drzi 😉

horalka777
2. mar 2011

@tanija133 fakt, vy skoro 2kg rozdiel 😅 aaaale to je jedno, len nech su detuse zdrave 😉

slavuska30
2. mar 2011

@horalka777 hlavne je že prospievaju..asi každe babtko papa ako mu vyhovuje..ja som starsieho kojila 3mesiace, dceru skoro 2r, tak uvidim ako teraz..

slavuska30
2. mar 2011

@tanija133 xi..hodila by sa doga..to by ju aj v papuli vyniesla..xi..mne sa kvetom nedari..ale pekne to vyzera ked je zakvitnete okolo...

tanija133
2. mar 2011

@adrika202 Nam povedala doktoka, ze jemne stahovat predkozku pri kupani, nic nasilne....A tak ja robim, a Vam co povedala?

tanija133
2. mar 2011

@adrika202 super ze si to dokazala, nie su to jednoduche veci odchadzat z manzelstva po 15 tich rokoch,nech je to akokolvek, zvyk je tiez velmi silna vec...ale musela si byt velmi zamilovana do terajsieho partnera😉 A zena ktora je zamilovana, dokaze vsetko....

tanija133
2. mar 2011

@horalka777 Jasne, len nech su zdrave...A kde byvate v Ba?Tipujem ze bud niekde v Dubravke alebo Kramare? Tam je les blizko 😉

adrika202
2. mar 2011

@tanija133 mne doktorka nepovedala nič,asi si myslí že viiem,veď mám tretieho chalana 😀 ale ja mám skúsenosť aj s rezaním predkožky u najstaršieho,to bola hrúza,a aj tak sa mu zaratsla potom,mladšiemu som nedala,ale sme močili pindurika v bylinkach list a kvet bylinky SLEZ NEBADANY,normalne kupiš v lekarni,a krasne mu zisla po tyzdni sedacich kupelov...tak len toto som vam tymto chcela odovzdat a poradit,ze netreba žiadnych urologov a skalpely..ale na to máme ešte času...
a k tej zamiovanosti 🙂 no bola som..ale podstatné bolo to že som cítila že toto je ten správny chlap...ono sa hovorí že každý máme niekde tú svoji polovicu a ked sme sa mi dvaja prvykrat stretli tak to bolo ako naozaj že sme niečo cely život hladali a zrazu sme to našli...a ľúbime sa stále,aj ked aj z nášho komína sa občas poriadne zadymí až sadze lietajú..xixi ale som šťastná že deti z prveho manželstva ho majú radi,rozumeju si a on ich lubi a stará sa ako vlastné...

tanija133
2. mar 2011

@adrika202 Tak, tak. to este neriesim,len mu jemne natahujem predkozku...Ja som este pred porodom aj chcela ze spravit obriezku, lebo sa mi to paci a je to prakticke ale to ma uz preslo.... 😉
A ako dlho ste sa poznali, ked si sa odhodlala k tomuto vaznemu kroku?Lebo urcite ste sa spoznali, mala si tenno pocit ze k sebe patrite, ale uricte si si to chcela este potvrdit , ci to vydrzi, nie? Ach, laska je krasna vec.... 😉 Teraz myslim tu medzi muzom a zenou 😉

adrika202
2. mar 2011

@tanija133 rok a pol sme sa poznali ked som odišla od exa,ale vtedy som si aj povedala že keby to aj nevydržalo do konca života,vždy mu budem vdačna že mi pomohol odísť z toho vzťahu,lebo nebyť jeho tak sa nedokopem k tomu...

horalka777
2. mar 2011

@tanija133 na samom vrchu Karlovky, smerom na Rakusko 🙂

malemimi
3. mar 2011

@emily327 čo to stojí ten pas a kde sa to vybavuje a musí tam ísť aj dieťa? 😀

malemimi
3. mar 2011

holky rňto moje dieťa je od 04h hre ☹ 🙄 ani piť ani spať nič...chvíľku sa jeduje potom akože plače potom vypráva a takto dokolečka...mám ju v postieľke a stále vyhukuje... ☹ som unavená a hlava ma bolí 🙄

malemimi
3. mar 2011

@emily327 ja to nerada kukávam...viem že je veľa zlého a smutného a nepotrebujem to vidieť tiež mi je na nič potom

hirunka
3. mar 2011

@malemimi dieta musi ist vtedy ak mu vybajes jeho vlastny pas, ak si ho davas zapisat do svojho pasu tak nemusi........ale je lepsie ked ma vlastny pas, lebo ked mas len zapisane musis ist s babom len ty........ale ked ma vlastny pas moze ist aj s niekym inym napr. s babkou alebo tak

me
3. mar 2011

@tanija133 - určite že to nebolo lahké, bol to dlhý vzťah, ale asi to tak malo byť, pozri sa na to z druhej stránky, s ním by si nemala takéhoto krásneho myšiaka 🙂 a ešte si myslím že sa pekne zachoval ked chcel aj svadbu, väčšina chlapov by ušla a on sa zachoval pekne, ale ty si spravila tiež dobre že ste sa hned nevzali, takto pekne si budete žiť a potom sa uvidí, pekný životný príbeh máš 🙂

me
3. mar 2011

@tanija133
@adrika202 - no na toho pipika som sa aj ja chcela spýtať, doki mi nič nevravela, a ja nič nerobím, bojím sa aby som mu neublížila, ale mám dvoch synovcov ktorí museli ísť urologovi, a dve kamošky majú tiež traumu z návštevy u urologa s chlapcami, nechcem to zažiť ☹

adrika202
3. mar 2011

@me odporuč kamoškam tu bylinku a treba sedacie kupele robit..normalne ja som rano dala za hrsť kvetov a za hrsť listov do studenej vody asi do 5 litrov,nechaš to do večera stáť v tej vode,a večer som mu to len ohriala na taku teplotu aby v tom vedel sedieť,dala som do lavorika a natahovali sme pindurika,nič nasilu len pokial išlo..po týždni sa nam dala uplne pretiahnuť...

nivejka
3. mar 2011

@adrika202 ....presne viem o čom hovoríš k tej zamilovanosti 🙂 .....aj som presne cítila to ,ako si to opísala---do dnešného dňa to neberiem ako náhodu,ale že nás osud spojil a som nesmierne šťastná,že ho mám...toto leto máme 8.výročie svadby a je to stále ako na začiatku---teda aspoň ja mám ten pocit a neviem ako môj mm 😀 😀 😀

malemimi
3. mar 2011

@hirunka dieta musi ist vtedy ak mu vybajes jeho vlastny pas, ak si ho davas zapisat do svojho pasu tak nemusi........ale je lepsie ked ma vlastny pas, lebo ked mas len zapisane musis ist s babom len ty........ale ked ma vlastny pas moze ist aj s niekym inym napr. s babkou alebo tak
..................aha ďakujem 😉
no neviem či by som ju pustila s babkou dakam 😀

holky ako vám spali mimi?

inak niekedy tu píšem otázky a až jeden človek mi odpísal alebo tuším dve holky ☹ som neviditeľná