icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
8. mar 2011

@jana_toky - jani ja som aj skúsila minule dať ho do postielky, ale on sa stále pretáča teraz, raz je naboku, raz na bruchu a v postielke hned narazíl asi do tyčiek tak o desať minút už reval, tak je stále v posteli so mnou, čo už, rada by som bola keby spal v postielke, ale to už asi nebude nikdy 😝

emily327
8. mar 2011

@adrika202 ano ano spomenul, rano som dostala sladku pusku a poobede ked prisiel z prace kyticku tulipanov 🙂

mona777
8. mar 2011

@adrika202 no vidíš akého dobrého mm maš, ja som dostala dezert a už je skoro fuč tiež 😒

emily327
8. mar 2011

@jana_toky jasne zvladnes 😉 Si super mamina a hlavne trpezliva a silna cmuk

emily327
8. mar 2011

Mam otazocku: Ked uvarite detickam prikrm - napr.mrkvicku, uvarite jej viac, nechate aj na druhy den v chladnicke, ako ju potom ohrievate???? A ako dlho sa moze skladovat papanie pre deticky v chladnicke? Planujem jej to robit kazdy den ale casom ked bude papat viac, tak to asi budem varit aspon na 2 dni.... Len ma zaujima ako sa to ohrieva....

lucikan
8. mar 2011

@jana_toky jej, super ze to spominas s tymi plienkami z dm-ky. Ja okolo nich chodim a vzdy si vravim, ze tieto by som este chcela skusit. Tak ale teda radsej nee. Aj u nas to vyhravaju premium care. A potom este, cuduj sa svete, plienky z Lidla. Orhnala som nos, ze z Lidla nechcem, ale ked boli v akcii, tak som si povedala, ze ale vsak skusme, za tie peniaze co to bude a zdaju sa mi super. Tak teraz budeme ficat na dvoch a striedat tieto lidlacke a premium care.

tanija133
8. mar 2011

@jana_toky Vobec ho nedavam do postielky , ani to uz neskusam, v noci spime spolu, uz som si zvykla, a mam to rada...v noci mi je takto pohodlnejsie kojit, len otvorim prso a lezkam si.....kedysi som vstavala k postielke, kojila vo futbalovej polohe, bolel ma chrbat, dala do postielky ...a plac.....tak znova prsnik, postielka a plac.....vzdy som byvala po noci hrozne unavena...a odkedy spime spolu vo velkej posteli , tak sa aj vyspim a aj Misko je kludny , vyspinkany, a neplace....Postielka nam sluzi uz iba na odkladanie veci a mam na nej polozeny prebalovaci pult... 😉 Ale ked raz prestanem kojit a prespi celu noc, tak by som ho samozrejme chcela vratit do postielky....Tatinko si uz tiez zvykkol...spava v obyvke 😉A cez den ju tiez nepouzivame , spime bud v hojdacke, lehatku alebo v kocari vonku ...alebo zasa vo velkej posteli 😀 Ja som za to aby babatko spalo s maminkou, citi sa tak bezpecnejsie a celkovo je kludnejsie..... 🙂

mona777
8. mar 2011

@lenkaoravcova ahoj - poslala som ti císlo tel. - este stale neviem či ideme

tanija133
8. mar 2011

@me To nastve , nieco si naplanujes a nase zlaticka si aj tak robia co chcu..A my vynervacene a spotene radsej letime hned domov, nech je klud..... 😉

tanija133
8. mar 2011

@lucikan @jana_toky Ja som od narodenia pouzivala Pampers premium a bola som spokojna a teraz som prvy krat kupila tie zelene Pampers a tiez sa mi zdaju byt ok.... 😉 Tie z DM ekologicke Alana sa volaju, pouziva moja kamaratka a je s nimi velmi spokojna, a nahovara ma na ne, ale aj tomu nedoverujem....No ale su Eko.... 😉

kristinagregorova
8. mar 2011

@tanija133 alesko sa narodil o 07.25hod po 12 hodinach mojho trapenia..no ta bolest stala za to.. 🙂

kristinagregorova
8. mar 2011

@tanija133 aj my pouzivame pampersky zelene-active baby a som snimi velmi spokojna..aj pri natalke sme ich pouzivali..nemenila by som.. 🙂

me
8. mar 2011

baby, spávajú vám drobci na brušku? ja som ho nikdy nedávala, ale teraz sa mi sám pretočí a tak spí, ale ja bojim bojim 🙂 či už sa nemusím obávať?

emily327
8. mar 2011

@me nie my sme nikdy nespali na brusku 😉

adrika202
8. mar 2011

@emily327 ja pripravujem každý deň čerstvé,neprihrievam,ale časom ak budem na dva dni robiť tak jedine klasicky na sporáku alebo v teplej vode..určite nie mikrovlnka..tu nepoužívam vobec ...mame ju len na okrasu..xixi
dnes sme mali polievočku z mrkvy,zemiaku a kapka olivového oleja...a chutilo🙂 len bol cely umachleny lebo mi bral lyžičku :D

yvett14
8. mar 2011

@emily327 Zlatíčko prosim ťa možeš Dianku dať do tabuľky, 6800g a 65 cm dakujemeeeeeee cmuk

yvett14
8. mar 2011

@me Zlatičko cez den mi mala spinká na boku a v noci v zavinovačke, na bruchu ešte nie ,nevieme sa pretáčať ešte, cmuk

emily327
8. mar 2011

@yvett14 jasne uz som dala len neviem do ktoreho mesiaca to mam zapisat... do 4.teho alebo 5.teho??? posledny mam 3. :-/

lenkaoravcova
8. mar 2011

@mona777 oki videla som len nestiham nejako pisat, ved este v piatok mi das vediet

slavuska30
9. mar 2011

@me môj nevie spať na brušku a podarilo sa mu len raz otočiť a odvtedy nič, ale spava na boku, ked ho nakojim poležiačky na boku, potom tak aj zaspi v pohode, zakryjem ho paplonikom to ho aj udrzi v tej polohe a ked nechce tak sa premrvi na chrbát 🙂

ziza55
9. mar 2011

@me moja nic si ztoho nerob....my mame tieto histericke revy ked niekam ideme pravidelne...polku z toho vzdy nevybavim co mam v plane...a vzdy dojdem domov vynervacena a spotena....a possledne dni reve aj vonku na prechadzke....dojdeme domov vyzleciem ho a je spokojny....nechapem 😒

mircova
9. mar 2011

@ziza55 aj môj malý sa zobudí von v kočiari a nemôžem ho utíšiť,ľudia sa po mne pozerajú, že čo mi tak ričí ☹ ale beriem so sebou čaj a keď sa zobudil tak mu dám cucnúť (lebo cumel mi nechce), ale len tak trošku a potom sa ukľudní a ešte zaspinká 🙂 včera sme išli von o 14,00h. zobudil sa po 1/2hodine dala som mu cucnúť čaj a potom mi spal ešte aj doma až do 18,00h. som normálne nechápala 🙂 aj som mala strach, že ako bude spinkať v noci a či náhodou nejde byť chorý, ale spinkal úplne normálne len 2x bol hore papať 🙂

mircova
9. mar 2011

Dievčatá, neviete mi poradiť, či môžem začať malého prikrmovať kašičkou, alebo mám radšej navariť mrkvu a začať mrkvou. Myslím takú ryžovú kašu, čo sa rozrobí s vodou. Zatiaľ som mu dala len 3-4 lyžičky mrkvovej šťavy, nech vyskúša aj inú chuť a chutila mu 🙂
Ja idem počkať kým bude mať 5 mesiacov a potom by som mu skúsila niečo dať, len neviem, či tú kašu, alebo mrkvu?

me
9. mar 2011

Ahojte

@ziza55
@mircova aj mne to niekedy urobí, že sa zobudí na prechádzke a predtým spal jak drevo, podľa mna je to kvoli tomuto počasiu ved ked svieti pekne slnko tak niekedy je pocitovo teplota vyššia a podla mna im je teplo, ja aj vyhodím niekedy už fusak a vtedy spí lepšie, aj dnes má byť 8 stupnov, a krásne svieti slnko, tak fusak nedám , uvidíme ako bude spať 🙂

me
9. mar 2011

@mircova ja by som začala mrkvou, všade hovoria a píšu že začať zeleninou

me
9. mar 2011

dnešná noc otráááááááásna, malý sa budil ako vždy, ale dotoho sa furt budila aj Emmka, len som lietala z izby do izby, som myslela že ma porazí, ráno hotová nevyspatá hlava ma bolela, katastrofa, muž má nočné tak som s nimi sama,nech je už piatok 😠

ziza55
9. mar 2011

@mircova ja som nato tiez myslela. .ze by som radsej dala kasicku navecer..nech sa vyspime obaja 😝
@me asi bolo nieco vo vzduchu...aj maly bol aspon 5x hore..hruuuuuuuza

mircova
9. mar 2011

@me a čo všetko obliekaš Samkovi, keď nedávaš fusak?

@ziza55 @me ja som myslela, že skôr tu kašičku, lebo to sa mi zdá, že by to mohlo mať chuť ako mlieko, len hustejšie, fakt neviem, ale tiež som čítala, že začať mrkvou tak sa neviem rozhodnúť.

mysenac
9. mar 2011

@emily327 Ahoj moja, nebola som tu dlho, s tou dudkou si nerob starosti, ale tiež dakujem 😉
my este neprikrmujeme, ked som pri Matkovi robila mrkvicku a zemiak, tak som urobila iba trosku a uz som to neprihrievala - na druhy den som mu urobila nove - ale to som davala len chvilu, potom som robila polievocky zeleninove a to som mu robila do maleho hrnceka a mal to vzdy na dva dni. A ohrievala som tiez na sporaku 😵

mysenac
9. mar 2011

@mircova ahoj, ja som tiez zacinala pri Matkovi tou kasou - aj ked by vraj mala kasa ist na koniec, ale nemal potom problem prejst aj na inu stravu. Teraz rozmyslame so svagrinou ci nezacat zase s kasou... jej syn ma o dva tyzdne menej ako kristinka - a obidvaja su taki, ze okrem mlieka nic nechcu, ani caj. Pondelok som kupila Kike babylove jablkovu stavu - flasku vobec nechce, tak som jej to daval po lyzickach rozriedene s vodou, ale tvarila sa pri kazdej lyzicke, ze jej to vobec nechuti...tak preto chceme zacat s kasou, ako ty pises, lebo ta chut je taka najpodobnejsia mlieku. No uvidim, planujem zacat prikrmovat, tak o tyzden - mozno dva.