icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

slavuska30
9. mar 2011

@malemimi ..no pekne to zvládla malinká, nás čaká očkovanie koncom mesiaca, len neviem či ho zaočkuju ked mal tie hnačky.. 😒

jammka
9. mar 2011

@emily327 @mysenac aj ja jej radsej fusak nechavam a pod overal ju az tak nenaobliekam. Zato vonku ked zajde slniecko, alebo zafuka je este dost zima 😖 ale snad to uz dlho nebude trvat a bude tu jar 😉

jammka
9. mar 2011

pridavam fotky nasej zubatej princeznicky. chvalabohu to bolestive obdobie je uz za nami a uz sa len usmievame 😀

malemimi
9. mar 2011

@slavuska30 no zatiaľ tak uvidíme ako budme s teplotkou dúfam že ako minle... 🙂
hej hej uvidíš..

malemimi
9. mar 2011

@jammka jee no zlatá je krpatá !!!! 😀

slavuska30
9. mar 2011

@jammka podarená, aká vysmiata.

slavuska30
9. mar 2011

@malemimi a vpohode si zohnala vsetky ockovacie látky, lebo mne volala teraz svokra, že vraj jedna sa už nerobi, teda nedovaža..ale je mi to čudne, lebo ved su to tie iste látky myslim ako posledne a nemala som s tým problem..

jammka
9. mar 2011

@slavuska30 vdaka, teraz ako pozeram tvoju fotku a Petkove udaje sa mi zda, ze sme boli spolu na izbe v ruzinove, nie? 😀

slavuska30
9. mar 2011

@jammka myslim že ano je to viac ako možne podla fotky 😀 😀 ležala si oproti mne?

jammka
9. mar 2011

@slavuska30 presne tak🙂 ako sa Vam dari?

slavuska30
9. mar 2011

@jammka som rozmýslala nad tým, už si nepamatám čislo izby, ale ležali sme proti sebe a ked som sla domov s malým, myslim že si bola vtedy pred oddelenim na návšteve s manželom alebo tak?

slavuska30
9. mar 2011

@jammka xixixix...to je dobre, že sme takto natrafili aj tu na seba..dakujem ide to fajn, este stale sa kojime, akurat ma problémy s klbikmi, ale sa to pomaly lepsi, pomohla mu ta orteza co musel nosit, teraz na kontrolu ked bude mat 7mesiacov s klbikmi a uvidime, nemame este ani jeden zub..len prazdnu hladnu pusu 😀 😀 teraz mal hnačku riadnu, že virusovu, tak cakam na vysledky na rotaviry a koncom mesiaca ideme na ockovanie a do poradne , tak som zvedava kolko važi lebo uz mal cez8,5kg ale tie hnačky ho zmordili...a čo ty a malinka?

jammka
9. mar 2011

@slavuska30 snad sa to u vas upravi co najskor. hnaciek sa aj ja strasne obavam, mala mala prave pred tyzdnom, asi dva dni, ale potom jej vykukli dva zubky, takze to bolo iste tym 🙂 potom sa jej to pekne upravilo. dufam, ze s na kontrole dopadnete dobre. ako dlho mal ortezu?
fuha, Petko je riadni valibuk, ale on sa uz narodil velky, nie?🙂) Stelinka ma teraz len nieco vyse 6 kil, ale je dost dlha. takze my priberame len tak pomalicky, ale chvalabohu vsetko je ok a je zdrava. akurat musime sledovat oblicku, lebo ma dilataciu, tak snad do roka z toho vyrastie 😒

slavuska30
9. mar 2011

@jammka jejda vy ste aj zubatí, to je milé, Petko ju mal cez 2mesiace, potom mu aj mala bola..xixi..mal 4390g, je valibuk ale neni taky dlhy..no tak hadam sa to da do poriadku ta oblička 🙂 neboj..a na druhe sa nechystaš? 😀

jammka
9. mar 2011

@slavuska30 druhe??? no zatial urcite nie, musim sa troska spamätat z porodu, kedze pre mna je to este stale velka trauma... ☹ ale raz urcite hej, snad nam to pojde lahsie ako prvorodena 😉

slavuska30
9. mar 2011

@jammka hihi..ja som tiež po prvom už nexcela ani počuť.. 😀 😀 trvalo mi to kym som to rozxodila 😀 😀 ale moj drahy by este xcel, že aby nebol Peťko ,,sám,,

monca1991
9. mar 2011

baby aj vase dietatka maju take doskriabane nohy??ani za svet neviem z coho to ma

jammka
9. mar 2011

@slavuska30 a ty co na to? 🙂
ja som vdzy tuzila mat deti rychlo za sebou, aby nebol medzi nimi velky vekovy rozdiel, ale tazko povedat, ci mi to takto vyjde🙂 ja som inak po porode mm oznamila, ze sa radsej uz navzdy zrieknem sexu, len aby som ani nahodou neotehotnela a nemusela porod absolvovat znova 😀 jasne, ze to teraz uz vidim inak a to utrpenie urcite stalo zato!!

mysenac
9. mar 2011

@emily327 ved prave, na to myslim, ze oni tam lezia a maju tam tien, takze nie su v pohybe na slniecku ako my...pri matkovi nam doktor povedal, ze fusak, len ked mrzne....ale on je trosku extremista 😀 ale ak by bolo cez vikend tych 13 - 16 tak by som jej ten fusak vybrala....uvidime ako bude 😉

mysenac
9. mar 2011

@mircova Kristinka mala 5 mesiacov teraz pondelok, tak som sa rozhodla, ze zaciatkom buduceho tyzdna ideme na to 😅 urcite dam vediet 😉

jammka
9. mar 2011

@monca1991 my skrabance nemame, ale nemoze to byt z toho, ze ma dlhe nechtiky na nohach a ked si kope nozkami, tak sa poskriabe? ine mi nenapada...

mysenac
9. mar 2011

@jammka aka je zlatucka...to je super, ze uz mate prve zubky za sebou 🙂 my zatial ziadne naznaky...ak pojde Kristinka s prerezavanim zubkov v slapajach rodicov a brata, tak mame este aspon 5 mesiacov cas 😉

mysenac
9. mar 2011

@emily327 som postrehla nejake tabulky co robis? mozeme sa tam aj my vtriet? 😀

slavuska30
9. mar 2011

@jammka ved to..človek si vytrpi ale zas stoji to za to..ja by som aj prijala, ked už tak ale tento rok , potom už nie..roky bežia..a ten vekovy rozdiel..najstarsi bude mat v juny 18r a najmladsi cez pol roka..xi.mala ma 11r, takby sa mu aj hodila daka sestrička 😀

jammka
9. mar 2011

@slavuska30 tak to ano, to by teda nekor nebol sam, ked uz mas take velke deti 😉
ale ked chces rodit este tento rok, tak uz je najvyssi cas sa dat do roboty, hihi 😀

jammka
9. mar 2011

@mysenac aj mna to prekvapilo, ze tak skoro vykukli, ja som mala tiez az v 9. mesiaci a mm neviem, lebo si svokra nepamäta... 😒 takze mozno je po nom taka sikulka 🙂

slavuska30
9. mar 2011

@jammka vedto..už sme debatovali s drahym na tu temu, ale ešte ma fušky a potom už nestíha 😀 😀 lahne a spi 😀 😀 tatkto sa k ničomu nedopracujeme

emily327
9. mar 2011

@jammka presne tak, pocitova teplota je nizsia ako a hlavne ked zajde slniecko tak je dost chladno, alebo ked zafuka. A deticky predsa len lezkaju a nehybu sa :-/ Takze aj ja robim presne to co ty 😉

emily327
9. mar 2011

@mysenac zalezi potom ci mas babo este vo vanicke alebo uz lezka v sportovej verzii, lebo si myslim,ze ked je v sportovej,ze treba fusak aj ked je 15 stupnov ☹ Ale vo vanicke uz nie 😉

emily327
9. mar 2011

@mysenac jasne do tej tabulky mi staci do IP poslat udaje o babatku - vid tabulku 😉 Budeme radi, ked sa k nam pridate cmuk