icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

majka1981
14. mar 2011

@me ja sa vytesujem, ze mi dnes vydrzal v kociku bez toho, ze mrncal, lebo som uz myslela, ze ho dam do sportoveho skorej, aby som mohla byt von. Aj mne sa zda, ze zo sportoveho by "vypadol" 😕 a tie traky - no to nie je nic moc, neviem, ako si na to zvyknem...

emily327
14. mar 2011

@malemimi zlatinko a tebe sa sportova cast neda polohovat do lahu? V sportovom kociariku su deticky aj od narodenia 😉 Dnes bolo fakt horuco, len sa ma zase ochladit, musime fakt davat pozor ako je vonku,lebo jeden den 20 stupnov a druhy len 10, aby nam drobci neochoreli. Nemam rada taketo pocasie, uz nech je stabilne a pekna jar 🙂

ziza55
15. mar 2011

@mona777 ahoj monicka..prosim ta mozes mi poslat link na toho krala kolacov 😀 ..kupila som vcera medove platy..chi
@yvett ivi ja som chcela sama objednavat..ale kamoska co mala so mnou si to rozmyslela a 24eur za postovne je velaaa 😒 ..tak idem objednavat cez tu moniku 123...co objednava kazdy mesiac..som jej pisala...bola velmi ochotna 😉

ziza55
15. mar 2011

@emily327 noo mas pravdu emily..tieto vykyvy pocasia co byvaju hruuuuuuuuza...maly ma odvcera sopliky...prvykrat..co mal predtym boli iba take zaschnute susniky a uz uz som stresovala...teraz ma prvykrat ozajstne sopliky...ale su biele...tak toje asi v pohode vsak?moze to prejst aj samo odseba?alebo znamena to ze bude chory??za par dni zaciname plavanie tak by ma mrzelo keby sme to museli prelozit 😒

ziza55
15. mar 2011

@majka1981 moj ma sice uz tiez okolo 8kg...ale je lenoch...tiez ho dam do sportaka najskor za2mesiace...este s a ani na bok neotoci 🙂 ...

mysenac
15. mar 2011

Ahojte kocky, citam, ze tu rozoberate pocasie...veru je to take nestale, my sme sa vcera "vyjarnili" - zima jej nebola, ale ma uz asi tyzden zahnisane ocko a ked sme prisli zvonku, tak to mala este horsie z toho vetra...uz neviem co by som jej na to dala, ophtalmoseptonex ani kamilky nam nezaberali, este nam vcera poradila pani v lekarni ophtalmoazulen, vcera sme to poctivo natierali a dnes rano sa mi to zda uz lepsie, tak dufam, ze to uz konecne vyliecime. nemate nejak osvedcene veci na to?
Vcera som sa rozhodla zacat prikrmovat, tak sme varili mrkvicku a dopadlo to hrozneeeee ☹ chudiatko az ju striasalo a napinalo z toho a vobec to nechcela - bola to len cista mrkvicka popucena...aj som to ochutnala a nebolo to az take zle...dnes chcem skusit taku polievocku, kusok mrkvy, petrzlen, zemiacik, petrzlenovu vnatku a rozmixovat...uvidim, ci s tym budem mat vacsi uspech 😒
Ideme s Kristinkou zaviest Matejka do skolky, tak vam prajem pekny dnik

hirunka
15. mar 2011

@me chcem sa s tebou poradit ohladne tych zubkov......pisala si ze si nasla taku ciarku na dasienku.......ja som nasla malej dve take ciarky biele vedla seba na dasienku ale ked poklepkam lyzickou tak este nie je nic pocut ale ked jej prejdem s prstom tak je tam nieco citit.....myslis ze to bude mat uz zubok? lebo aj strasne moc slinta, skrabe si ruckou dasienko, jeduje sa.........ja sa v tom nevyznam, je to moje prve dieta tak sa chcem s tebou poradit dakujeeem

me
15. mar 2011

@hirunka no môžu to byť zúbky, mne to tiež hned nezacvengalo s tou lyžičkou, skús tak zo všetkých strán, môže byť že je len na jednej strane kúúúúúsoček vonku, alebo sú ešte pod dasienkom,ale už len tesne, ešte sa neprerezali na 100 %, ono je to strašne malililinké

me
15. mar 2011

a ešte ohladne toho zúbka, krpec malý hryziéééééé,včera som mala ten krpatý zub otlačený v bradavke 😠

slavuska30
15. mar 2011

😀 to je dobre, kolko detičiek už má zuby a my sme ešte bezzubý..xi, ani sa tam nič nerysuje.. 😀

me
15. mar 2011

@hirunka včera bol malý mrzutý a aj v noci, tak som mu teraz prezerala dasná, tlačí sa mu druhý, už ho vidím v tom dasienku ako tú čiarku ale ešte necvengá, skús jej tam posvietiť baterkou, to budeš vidieť či je to zub - sklovina 🙂

me
15. mar 2011

@slavuska30 - bud rada, ked si predstavím že už bude druhý, pomóc bradavky traste sa 😉

mysenac
15. mar 2011

@slavuska30 my sme na tom rovnako, tiez ani stopy po zuboch, aj ked podla svokry uz ma dasna naliate az strach (to iste mi hovorila aj pri Matkovi uz od stvrteho mesiaca a prvy zub mu vysiel, ked mal 10,5 mesiaca 😀 ) ja si vobec nemyslim, ze to ma naliate vobec neslinta ani nie je nervozna...takze zatial pohodka 😎

mysenac
15. mar 2011

@me vidis, toto som ja zatial nezazila, kojit dieta co ma uz zuby 😀 uvidime, mozno tentokrat 😀

slavuska30
15. mar 2011

@me xixi...no pamatam.ked mi mala zahryzla..som si skoro cvrkla..xi

slavuska30
15. mar 2011

@mysenac 😀 ..aj Petko ma dasná ako novorodenec..pozerala som mu tam, ale ano obraz ani zvuk... 😀 ..nič nevidim ani necitim..xi

jammka
15. mar 2011

@me aj nasa uz riadne hryzie s tymi dvoma zubkami, a kojenie si extra vychutnava 😀

me
15. mar 2011

@mysenac
@slavuska30
@jammka - ale napr. moja dcérka mala tiež od 6 m zuby a kojila som ju 16 m a nikdy ma nepohrýzla, darmo toto je chlap 😀 , ked sa už napapá a vidím že sa už len hrá, tak rýchlo vybrať inak mi hrozý úraz 😀

me
15. mar 2011

baby čo kojíte, prosím vás pijú aj čajík drobci? ak áno kolko za den? viem že by sa nemal ale my sme teraz začali kvôli kakaniu a jemu riadne zachutil, ale ja mu dám len raz napiť, nechcem ho nalievať - nech pije materské mlieko, ale dnes stiahol naraz 100 ml, viac mu už nedám, je to ok, neviem ani moja prvá nepila čaj až ked mala 9 mesiacov tak som v tom mimo 🙂

mysenac
15. mar 2011

@me mne Kristinka nechce okrem mlieka vobec nic - skusala som caj, aj ovocne stavy (jablckovu a broskynovu) ale vobec nechce, dokonca uz ked vidi flasu, je jej do placu, tak jej davam aspon trosku lyzickou, ale tiez tomu moc neda. Matkovi som davala uz od druheho mesiaca tak zhruba dvakrat za den po 50 ml (casom viac). Ale moja mamina mi vzdy hovori, ze ja som medzi kazdym kojenim uz od prveho mesiaca vypila 100ml caju 😀 takze neboj, uskodit mu to nemoze a ked mu chuti, tak je to fajn 😉

hirunka
15. mar 2011

@me no tak presne taku ciarku teda rovno dve ma moja mala tak to asi fakt budu zubky

adrika202
15. mar 2011

@emily327aktualne miery po dnešnej poradni a očkovaní 8270g a 68 cm 🙂 a mame 4a pol mesaica presne tak neviem do ktoreho to daš 🙂

tanija133
15. mar 2011

@mysenac My sme mali raz zahnisane ocko a pomohol nam Ocuflash, mozem povedat ze hned za pol dna nam pomohol...Su to cisto bylinne kvapky... 😉

tanija133
15. mar 2011

@me Ako vies , uz som to skusala a bez uspechu pit cajik z flasky, a z lyzicky vypije tak maximalne 2 lyzicky...Ale u vasm ja si myslim ze v pohode, ked mu chuti, ved tekutiny nemozu nijako ublizit.... 😉

mysenac
15. mar 2011

@tanija133 dakujem 😉

tanija133
15. mar 2011

@me moje nervy, hryzkanie do bradaviek....aaauuuu, este stastie ze nemame zatial ziadne zuby.... 😀

tanija133
15. mar 2011

@ziza55 Zuzi aj my mame sopliky teraz druhy krat, prvy krat mu presli asi za 2 dni, ake teraz ich uz ma 6 den.... ☹ A este aj kasle, taky suchy kasel ma.... 😠 Ale teploty nastastie nemame... A kedy ti zacina to plavanie? ked pojde do vody ,mal by byt zdravy, aj bez soplikov, a spytala by som sa aj pediatricky ci moze.... ☹

mysenac
15. mar 2011

baby co ste uz zacali davat prikrmy, ako na to reaguju vase deticky? ja viem, ze prve razy mozem cakat, ze zje max. 2-3 lyzicky, ak vobec, ale ona sa tvari ako keby som jej davala nieco strasne zle (vcera mala tu mrkvicku, dnes polievocku z mrkvy, zemiaku a petrzlenu - odhliadnuc od toho, ze mne osobne tam chyba sol, tak to az take zle nie je) a strasne ju striasa a napina pri tom, ani neviem ci jej to davat 😒 zajtra asi skusime nejaku tu kasu, nech ma nieco pribuzne mliecku a nech ju hned od zaciatku "netrapim cudzou" zeleninou 😅

kristinagregorova
15. mar 2011

@mysenac my sme uz tiez zacali..Aleškovi sa prikrm pozdava 🙂 je celkom spokojny 😉

mona777
15. mar 2011