Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 ..ok...pozrem..vela ste popisali..🙂
@ziza55 Patkove plavky su kraaasne...zlatucke...mne sa viac pacia plavky ako babo v plienke.....je to uz take velkacske... Ja som nasla tie co sa mne pacia, su to take plavky sortky http://www.marksandspencer.com/Pure-Cotton-Stri... som ich videla nazivo a umrela som, a v nich je zabudovana taka plienka latkovka.....Len cakam na cislo , neviem kolko zasa priberieme do leta....
@tanija133 aj tieto plavocky su uzasne a ak maju aj tu gatkovu vlozku, tak super. Videla si ich nazivo tu v bratislavsko M&S? Lebo rozmyslam nad tym, ze jedny taketo plavky nestacia, mozno ak by sa chodilo iba na kurzy plavania tak hej, ale tak celkovo na leto k vode isto nie. Lebo akonahle je v tom babo dlhsie, tak jasne ze tam nieco vypusti a teda ja by som to okamzite davala z neho dole a preprat to. Len oni dost dlho schnu tie plavky, a ked su mokre, tak take by som na maleho isto nenavliekla. Tak rozmyslam ze este dva kusy uzivime. Hlavne na dovci.
cafte kocky,
vidim, ze pisete o plavockach, ja sa tiez chcem nechat inspirovat, lebo v maji chceme zacat chodit plavat. Tak ktore su tie najlepsie, nie je lepsia len plienka?
@tanija133 plávanie je aj na Pasienkoch pre detičky http://www.mobik.eu/fotogaleria.aspx - dokonca po skončení plávania prebieha masáž - No ale chcela by som vediet ako je to s papaním - @lenkaoravcova kedy detičky papajú - vydrží tak dlho bez jedla?
Idem v nedelu ku kamoske, co s malym chodila plavat, tak ju riadne vyspovedam 😉
my ideme v nedelu sem http://www.wellnesstips.sk/madarsko/egerszalok-... aj s drobcom,tak som zvedavá ako sa mu bude páčiť 🙂
Ahojte kocky, zaujimalo by ma kolko vazia vase deticky - plne kojene ? My mame 6,8 kg ....lebo, bola som vporadni s dcerkou v pondelok a prisla tam maminka s 3mesacnym chlapcekom, ktory vazil tolko isto kg 🙂
Zacali sme s prikrmami, celkom to ide, ale musi mat dcerka "naladu" ......Ale zacala sa budit v noci castejsie ako predtym, aj 2x na papanie, hmmmmm ☹ ☹ ☹
@adrika202 uhmmm, cok dakujem za info ......aj tak jej uz davam od pondelka na noc aj kasu do flasky a este vypije nieco aj z cicikov, ale aj tak sa budi castejsie...hm...myslela som, ze ci ju neboli brusko -. kym si zvykne na inu stravu, ale nastastie nie - len je hlados 😀 😀 Tebe syncek spi uz celu noc ? Mne max 8 hodin, co je uuplne skvele ....no teraz max 5-6..
@mona777 brokolicu sme neskušali ešte,z toho aj z karfiolu može nafukovať tak zatial neskušam 🙂 aj my sa menej kojime,to bude asi tym že im zaplni bruško zeleninka a tu im dlhšie travi ako mliečko..ale Samko si už normalne vyžaduje obed,tedda príkrm a ked sa napapa je spokojnučký 🙂

@slavuska30 slavus lepsie su plavky nez tieto plienky...mrkni co sme pisali vyssie 😉
@emily327 jasne supnem potom info aj fotky..sa tesim len dufam ze patkovi prejdu sopliky do pondelka 😒
@jammka aj ty potom supni otky moja 🙂