icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
17. mar 2011

@slavuska30 slavus lepsie su plavky nez tieto plienky...mrkni co sme pisali vyssie 😉

@emily327 jasne supnem potom info aj fotky..sa tesim len dufam ze patkovi prejdu sopliky do pondelka 😒
@jammka aj ty potom supni otky moja 🙂

slavuska30
17. mar 2011

@ziza55 ..ok...pozrem..vela ste popisali..🙂

nivejka
17. mar 2011

@zucha .........moja kde si zohnala ten dudel?????...môj mm ho dlho zháňal a nakoniec ho ani nezohnal....

tanija133
17. mar 2011

@ziza55 Patkove plavky su kraaasne...zlatucke...mne sa viac pacia plavky ako babo v plienke.....je to uz take velkacske... Ja som nasla tie co sa mne pacia, su to take plavky sortky http://www.marksandspencer.com/Pure-Cotton-Stri... som ich videla nazivo a umrela som, a v nich je zabudovana taka plienka latkovka.....Len cakam na cislo , neviem kolko zasa priberieme do leta....

tanija133
17. mar 2011

@me Aaa, Samusko sa jeduje, do ocho ma ta mama poobliekala 😀

me
18. mar 2011

@tanija133 tak tie nemajú chybu 🙂

máš pravdu, už mu to obliekanie vyzliekanie išlo na nervy 😀

lucikan
18. mar 2011

@tanija133 aj tieto plavocky su uzasne a ak maju aj tu gatkovu vlozku, tak super. Videla si ich nazivo tu v bratislavsko M&S? Lebo rozmyslam nad tym, ze jedny taketo plavky nestacia, mozno ak by sa chodilo iba na kurzy plavania tak hej, ale tak celkovo na leto k vode isto nie. Lebo akonahle je v tom babo dlhsie, tak jasne ze tam nieco vypusti a teda ja by som to okamzite davala z neho dole a preprat to. Len oni dost dlho schnu tie plavky, a ked su mokre, tak take by som na maleho isto nenavliekla. Tak rozmyslam ze este dva kusy uzivime. Hlavne na dovci.

tanija133
18. mar 2011

@lucikan ANo, maju ich tu v Mark Spencer v Eurovei....SU strasne chutne, a mas pravdu na leto treba aj dvoje plavky urcite na prezliekanie...

jana_toky
18. mar 2011

@ela2710
my az v maji 🙂

jana_toky
18. mar 2011

@me Samko je krasne vymodeny 😉

jana_toky
18. mar 2011

cafte kocky,
vidim, ze pisete o plavockach, ja sa tiez chcem nechat inspirovat, lebo v maji chceme zacat chodit plavat. Tak ktore su tie najlepsie, nie je lepsia len plienka?

ela2710
18. mar 2011

@jana_toky my mame v maji len poradnu bez ockovania nastastie 🙂 inak aj mna plavky zaujimaju

mona777
18. mar 2011

@tanija133 plávanie je aj na Pasienkoch pre detičky http://www.mobik.eu/fotogaleria.aspx - dokonca po skončení plávania prebieha masáž - No ale chcela by som vediet ako je to s papaním - @lenkaoravcova kedy detičky papajú - vydrží tak dlho bez jedla?

jana_toky
18. mar 2011

Idem v nedelu ku kamoske, co s malym chodila plavat, tak ju riadne vyspovedam 😉

ziza55
18. mar 2011

@tanija133 jeeeej krasne su tie plavocky tani..ja by som na tvojom mieste kupila 6-12mes...al.9-12kg..inak sopliky uz prechadzaju tak sa tesiiim ze pojdeme plavat

ziza55
18. mar 2011

@lucikan
@tanija133 mne stacia len jedny na leto..ak budu mokre pojdu dole a bude s holym pindurom 😉

ziza55
18. mar 2011

@jana_toky jani zevraj plienka zbytocne taha babo dole..lepsie su plavky...my zaciname chodit na plavanie od pondelka...potom dam inf o 😉

adrika202
18. mar 2011

my ideme v nedelu sem http://www.wellnesstips.sk/madarsko/egerszalok-... aj s drobcom,tak som zvedavá ako sa mu bude páčiť 🙂

emily327
18. mar 2011

@adrika202 wwau vyzera to super, tak si to pekne uzite 🙂

adrika202
18. mar 2011

@emily327 dik..dufam ze užijeme a drobny bude dobručky.
...dnes sme mali prvykrat cuketu a to mu tak chutilo 😝

nicky182
18. mar 2011

Ahojte kocky, zaujimalo by ma kolko vazia vase deticky - plne kojene ? My mame 6,8 kg ....lebo, bola som vporadni s dcerkou v pondelok a prisla tam maminka s 3mesacnym chlapcekom, ktory vazil tolko isto kg 🙂
Zacali sme s prikrmami, celkom to ide, ale musi mat dcerka "naladu" ......Ale zacala sa budit v noci castejsie ako predtym, aj 2x na papanie, hmmmmm ☹ ☹ ☹

adrika202
18. mar 2011

@nicky182 my máme 8270g a prikrmujeme sa dva tyzdne len zeleninkou takze rozdiel nemože byt velky vo vahe či by bol plne kojeny ...myslim ze aj keby tie dva tyzdne do vazenia nejedol zeleninu mal by 8 kil určite..ale ty máš dievčatko a tie su vždy lahšie ako chalani 🙂

me
18. mar 2011

@nicky182 - my sme plne kojený, a v 4 m mal 7kg, teraz ideme do poradne v utorok, to bude mať 5 a pol mesiaca a tipujem cca 7,5 - 7,6 kg, ale my sme boli velký ked sa narodil 4,20 kg

nicky182
18. mar 2011

@adrika202 uhmmm, cok dakujem za info ......aj tak jej uz davam od pondelka na noc aj kasu do flasky a este vypije nieco aj z cicikov, ale aj tak sa budi castejsie...hm...myslela som, ze ci ju neboli brusko -. kym si zvykne na inu stravu, ale nastastie nie - len je hlados 😀 😀 Tebe syncek spi uz celu noc ? Mne max 8 hodin, co je uuplne skvele ....no teraz max 5-6..

adrika202
18. mar 2011

@nicky182 kdeže celú noc 🙂 u kojených detičiek si na to ešte počkáme ☹ spí od kupania cca od 19 tej do polnoci a potom je každe dve hodiny hore na papanie,ale len sa napapa a spi dalej 😔

nicky182
18. mar 2011

@me no super, mas fajnove mliecko 😀 😀

adrika202
18. mar 2011

@me naši Samkovia sú podobné váhy,len my sme sa menší narodili 3740 😎

mona777
18. mar 2011

@adrika202 ahoj cuketu sme mali tieto tri dni aj my a tiež mu chutilo ale pred tým sme mali brokolicu a asi ho bolelo bruško - lebo vracal - a nechce mi posledné dni jest moje mlieko - pije o cca 100 ml menej - som z toho na nervy

adrika202
18. mar 2011

@mona777 brokolicu sme neskušali ešte,z toho aj z karfiolu može nafukovať tak zatial neskušam 🙂 aj my sa menej kojime,to bude asi tym že im zaplni bruško zeleninka a tu im dlhšie travi ako mliečko..ale Samko si už normalne vyžaduje obed,tedda príkrm a ked sa napapa je spokojnučký 🙂

mona777
18. mar 2011

@adrika202 ale ja som to začala vážiť čo spapa - tak že odvážim tanier s jedlom pred a po papaní a on posledné dni papal len tak 20 gramov len dnes a včera ked sme jedli cuketu zjedol trošku viac - dnes až 60 gramov. Ako je to u vás?