Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@aninka30 ahoj, vitaj medzi nami 😀 Odporucam ti kupit si casopis Vyziva deti - predava sa tusim spolu s casopisom mama a ja, alebo mamina ...tam je vsetko podrobne popisane co, kedy, ako papat 😀 Ja sa toho tiez drzim ....My tiez len zaciname, a davam este dcerke mliecko za tym ...
A ma napadlo - ked som odchadzala z porodnice dali mi klinik box, kde boli take rozne casopisy o starostlivosti o babatko, aj tam boli clanky a vyzive, o zavadzani pokrmov atd....Ty to nemas ?
@nicky182 ahoj dakujem za prijatie 😵 pojdem si kupit ten casak, v porodnici mi davali taku tasticku ale to boli same reklamy jedine trocha uzitocne co mam od nich je happy baby mojich prvych 12 mesiacov ale tam je to velmi strucne..vcera sa mi podarilo vygooglit jeden super link kde je to rozpisane http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=zaciname... mozno to pomoze aj vam 😵
@cukruska1920 Sebastian nemal okrem spavosti na druhy den ziadnu reakciu 😉 . A ani neplakal pri ockovani.
@aninka30 ahoj...tiez dostatok informacii ohladom prikrmov najdes na tychto strankach http://dojcenie.wordpress.com/2010/01/10/prve-p... 🙂
noo tak sme boli dnes v Madarsku sa kupať..celkom fajne bolo,aj ked oddych si inak predstavujem 😀 cesta trvala 2 a pol hodiny,1/3 malý prereval 😠 potom zaspal...krásne prostredie,okolie,oplatilo by sa isť minimalne na víkend 😀
náš ocko bol veľmi akčný a tak hned za príchodu zobral Samka do vody,a Samik rev ako tur 😀
ale po osušení,a upokojení na prsku som šla s ním do vodičky ja a to sa mu páčilo,pekne pomaly sme šli,najprv len nožičky ,a postupne sme šli hlbšie a namočili sa celý.boli sme vo vode asi polhodku a velmi sa mu páčilo,potom sme sa šli obliecť,nakojit a v buginke si pospinkal asi hodku a šli sme na kafčo a domov...cesta domov bola lepšia,takmer celu prespal,a ked nespal tak pekne sedkal v sedačke...tak mame za sebou peknu nedeľu 🙂
@adrika202 no krasnu nedelu ste mali 😉 Super, malemu sa pacilo s maminkou, jaj tie nase ceciky, vedia kto je mama a kto nie 🙂 Ale hlavne,ze sa upokojil a vsetko dobre dopadlo. Zlatinko, s tymi rodnymi listmi, my sme tiez tak boli na nakupoch v Madarsku raz ale potom som stretla kamosku a ta boli takto v Rakusku a tam ist stopli policajti. stravili tam 3 hodiny vysvetlovanim,ze dieta je ich,ze to co je napisane v tom rodnom liste je ich dieta a oni su jeho rodicia. Nakoniec ich presvedcili, ale pokuta 150 euro a zobrali si ich informacie z pasu,ze ak sa to stane este raz na uzemi Rakuska, tak im dieta bez vysvetlovania zoberu,ze musia mat dieta zapisane v pase :-/ Tak ma to vystrasilo,ze sme s mm hned zasli malu dat zapisat a uz to aj tak je, co sme radi.Preto ak budete mat s mm chvilku chodte to urobit aj vy, nech sa potom nemusite bat 😉
ahojte vilko je hore od pol piatej a vobec nechce spat uz som sediva z neho.vcera zaspal p pol desiatej az po tom ako som mu dala calgel najprv som skusala rektalnu rurku ale nic z neho nevyslo az potom ma napadli zuby boze tak strasne plakal a ja zufala od unavy esteze sa po calgely upokojila spal do pol jednej takze na prve kojenie som bola super vyspata potom hore kazdu hodinu co uz bolo horsie.no uz sa ozyva zeby mohol aj zaspat uvidime co to da
oktobrovky ste fakt zlate, dakujem za vase odpovede 😉

ahojte oktobrovky mozem sa k vam pridat?my sme sice 20.9 ale v septembrovkach su dokopy asi 4 mamicky ktore komunikuju len medzi sebou 😕
chcela by som sa opytat na prikrmy - najskor sa nahradi jedna davka obednajsia - zeleninkou - na ako dlho?tri tyzdne?ci ako to je?kedy sa nahradzaju ostatne davky?napr. kedy mu dat inu veceru?ranajky?a vzdy mu treba ponuknut este aj mliecko?
..prip. viete nejaky link kde je to podrobne rozpisane?ale nie tu na MK na to nemam cas 😖