Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@monca1991 - býval nafúknutý tak som mu stále núkala fenyklový čajík, ale ja mám také "ceckavé" detúrence že flaša im nič nehovorila, nevedeli z nej piť, dcérka až ked mala 9m začala, ale na malom som skúšala kvôli brušku no a nakoniec ked mal 4,5m tak konečne chytil flašu, my nemáme problém s tým, pije z flašy i z didiku, podla mna len u malilinkých je riziko že si na flašu zvykne a hlavne ked im dávajú mlieko s tade piť napr. odsaté
@ela2710 Ja sice kojim, ale na zaciatku, ked ho velmi nafukovalo, uzivali sme probiotika Infant Dophillus- je urceny pre tie najmensie deticky. A po zavedeni prikrmov aj u kojenych deti moze nastat potreba ich uzivania.
Tak malemu vsetko najlepsie k polrocku (a my mame zajtra, pomylila som sa 🙂
Toto si momentalne pospevujeme cela rodina a natriasame sa s malym 😀
@snowella ahoj, inak ja sa volam Eliška, ale mam sesternicu Ellu 🙂
@monca1991 ahoj, ja davam vodu z vodovodu, mame nezavadnu pitnu vodu, najskor som kupovala Lucku do 3 mesiacov, ale tie PET flase vraj skodia 😒 a podla mna je to len cisty biznis, uz nevedia ako osklbat mamicky, maly pije z vodovodu uz 3 mesiace, dokonca aj Bebu mu zarabam z vody z vodovododu 🙂
@monca1991 no ani nevrav, tie Hipp su dost, ja som malemu davala feniklovy, potom jablkovy, a nakoniec aj ten ovocny - isla som presne podla veku co tam bol udany, ale ked som citala kolko cukru to obsahuje, tak som sa nato vykaslala, maly najskor ani nechcel pit vodicku - ja davam najma na cikutku alebo na zapitie prikrmu - ak je velmi husty, ale rychlo si zvykol 🙂 a mam doma dva caje, z ktorych pil len dvakrat, takze zbytocne peniaze...no co uz, inak ked som robila Lucku vodu tak sa mi velmi zaniesli hrnce, furt bol na nich vodny kamen - a to sme mali novu sadu kupenu, z cistej vody z vodovodu to nemame, vyvarame raz za den, a potom uz len ohrievame, a ked som koštovala tu Bebu prislo mi to uplne rovnake ako z Lucky, ale samozrejme zdravsie...no keby sme nameli dobru a zdravu vodu, musela by som kupovat Lucku, ale nastastie to nie je nas pripad
@monca1991 Mne ti to slo dole aj ked som nechala v umyvadle a naliala som don horucu vodu, nechala som trosku odlezat a jarkou a spongiou som to vysuchala a zmizlo 🙂 ale zas aj s octom vsetko zide, nam sa pekne octom vyumyvali tie špáry co su medzi dlazdicami, mali sme ich zanesene na chodbe a teraz su ako nove 🙂

@monca1991 - moj pije aj z flašky čajík fenyklový