icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
8. apr 2011

@monca1991 - moj pije aj z flašky čajík fenyklový

me
8. apr 2011

@ela2710 infants dophilus lebo bio gaia

ela2710
8. apr 2011

@me dakujem, lebo uz mam toho dost, stale sa nanho lepia choroby, mozno je aj to problem, ze nasa lekarka je v nemocnici na poliklinike 😒 ja som bola kojena 3 roky a tiez som chora stale, hrozne slabu imunitu mam a maly ju asi ,,zdedil" 😒

monca1991
8. apr 2011

@ela2710 my by sme davali cajik Hipp od 2.mesiaca

ela2710
8. apr 2011

@monca1991 ja som tiez davala hipp ale potom som citala, ze caje su sladene, hoci udavaju ze nie su, a tak radsej davam len cistu prevarenu vodicku, tak to mam najistejsie 😉

monca1991
8. apr 2011

@me a das mu aj flasku?

me
8. apr 2011

@monca1991 - býval nafúknutý tak som mu stále núkala fenyklový čajík, ale ja mám také "ceckavé" detúrence že flaša im nič nehovorila, nevedeli z nej piť, dcérka až ked mala 9m začala, ale na malom som skúšala kvôli brušku no a nakoniec ked mal 4,5m tak konečne chytil flašu, my nemáme problém s tým, pije z flašy i z didiku, podla mna len u malilinkých je riziko že si na flašu zvykne a hlavne ked im dávajú mlieko s tade piť napr. odsaté

snowella
8. apr 2011

@ela2710 Ja sice kojim, ale na zaciatku, ked ho velmi nafukovalo, uzivali sme probiotika Infant Dophillus- je urceny pre tie najmensie deticky. A po zavedeni prikrmov aj u kojenych deti moze nastat potreba ich uzivania.
Tak malemu vsetko najlepsie k polrocku (a my mame zajtra, pomylila som sa 🙂

snowella
8. apr 2011

@monca1991 A preco po kasi chces dat vlastne caj? Nie je lepsie nakojit? (Kasu podat nie tesne pred spanim, a pred spanim nakojit).

snowella
8. apr 2011
https://www.youtube.com/watch?v=YtnrgtwnUrE

Toto si momentalne pospevujeme cela rodina a natriasame sa s malym 😀

ela2710
8. apr 2011

@snowella 🙂 tak teda aj tvojmu vsetko naj naj naj k tym zajtrajsim 🙂 inak my sme dlho rozmyslali ci dame Tomaska ci Danielka 🙂 ale kedze moj priatel je Tomas, tak meno Tomas dako vyhralo, ale Daniel je velmi pekne meno 🙂

snowella
9. apr 2011

@ela2710 A este jeden danielko je v oktobrovkach... A moja mama sa volala Ela 🙂

monca1991
9. apr 2011

@ela2710 a davas kojenecku alebo normalnu z vodovodu?

monca1991
9. apr 2011

@me uz som mu ju vcera skusila dat a nic.nevedel to takze som na jednej strane aj spokojna ale na druhej trosku sklamana lebo budem musiet vymysliet nieco ine.ked som mu davala pit so striekackou tak si ju zacal pichat az uplne do hrdla takze to tiez nebolo dobre

monca1991
9. apr 2011

@snowella asi tak hodku pred spanim davam kasu a pred spanim dokojime.hovorila mi Dr ze na noc mu mam dat aj cajiku ked davam aj kasu.zeby mu to z mliecka nestacilo

me
9. apr 2011

@monca1991 - no ved mne to trvalo 4,5 m kým chytil flašu, vôbec netušil čo od neho chcem 🙂

monca1991
9. apr 2011

@me no hej na yten jeho vyraz nikdy nezabudnem.jaky bol zlatunky 😀 😀 😀

ela2710
9. apr 2011

@snowella ahoj, inak ja sa volam Eliška, ale mam sesternicu Ellu 🙂
@monca1991 ahoj, ja davam vodu z vodovodu, mame nezavadnu pitnu vodu, najskor som kupovala Lucku do 3 mesiacov, ale tie PET flase vraj skodia 😒 a podla mna je to len cisty biznis, uz nevedia ako osklbat mamicky, maly pije z vodovodu uz 3 mesiace, dokonca aj Bebu mu zarabam z vody z vodovododu 🙂

monca1991
9. apr 2011

@ela2710 tak teda skusime to...ved tie caje su aj tak drahe

ela2710
9. apr 2011

@monca1991 no ani nevrav, tie Hipp su dost, ja som malemu davala feniklovy, potom jablkovy, a nakoniec aj ten ovocny - isla som presne podla veku co tam bol udany, ale ked som citala kolko cukru to obsahuje, tak som sa nato vykaslala, maly najskor ani nechcel pit vodicku - ja davam najma na cikutku alebo na zapitie prikrmu - ak je velmi husty, ale rychlo si zvykol 🙂 a mam doma dva caje, z ktorych pil len dvakrat, takze zbytocne peniaze...no co uz, inak ked som robila Lucku vodu tak sa mi velmi zaniesli hrnce, furt bol na nich vodny kamen - a to sme mali novu sadu kupenu, z cistej vody z vodovodu to nemame, vyvarame raz za den, a potom uz len ohrievame, a ked som koštovala tu Bebu prislo mi to uplne rovnake ako z Lucky, ale samozrejme zdravsie...no keby sme nameli dobru a zdravu vodu, musela by som kupovat Lucku, ale nastastie to nie je nas pripad

monca1991
9. apr 2011

@ela2710 my mame tiez nive hrnce a mam na prevaranie vyhradeny len jeden hrniec a ten je po 2 tyzdnoch taky zaneseny ze to az pekne neni...ako si to dala dole?pomocou octa?

ela2710
9. apr 2011

@monca1991 Mne ti to slo dole aj ked som nechala v umyvadle a naliala som don horucu vodu, nechala som trosku odlezat a jarkou a spongiou som to vysuchala a zmizlo 🙂 ale zas aj s octom vsetko zide, nam sa pekne octom vyumyvali tie špáry co su medzi dlazdicami, mali sme ich zanesene na chodbe a teraz su ako nove 🙂

monca1991
9. apr 2011

@ela2710 okik tak to skusim s tou vodou lebo po octe to tu bude riadne smrdiet.aj my mame dlazdice by som to mohla aspon v kupelke skust ked vyzeniem chlapov von

ela2710
9. apr 2011

@monca1991 my sme si tam normalne trichu najkvapkali do tych špár a potom sme to kefou presli a este zmili vodou s pripravkom na podlahy hodinku - dve sme vetrali a vobec to tu nebolo citit 🙂 aj ja som sa bala, ze aky smrad tu bude, a mame to teraz ako nove 🙂

ela2710
9. apr 2011

@monca1991 aj nasi by chceli ist von, lenze u nas je hrozne pocasie, velmi fuka 😒 vcera bolo cez den tak krasne a vecer sa uplne pocasie zvrtlo, ako aj teraz svieti slnko, ale by maleho aj s kocikom dofuklo 😀

monca1991
9. apr 2011

@ela2710 ked prestane ten vietor tak to spravim.aj u nas je strasny vetrisko

ela2710
9. apr 2011

@monca1991 kolkeho sa narodil tvoj malinky? kukam, ze aj vy mate uz 6 mesiacov 🙂

monca1991
9. apr 2011

@ela2710 jj uz sme mali narodil sa 4.10.2010o 14:15 a vy?

ela2710
9. apr 2011

@monca1991 my 8.10. 12:45 🙂 a tvoj maly je tiez taky bucko, tiez ma take licka tucnucke 🙂

monca1991
9. apr 2011

@ela2710 jj uz mame 8,5kg a tie noziska co ma...ty si tusim tiez taka mlada kolko mas rokov?