Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte 😵 uz som tu dlhsie nebola a same nove baby vidim 🙂 akurat rozoberate lozenie, my zatial len brusku sa suchame a skor dozadu 😀 prajem pekny zvysok dna 🙂 ukazem sa sem uz castejsie 🙂
no a zabudla som sa predstavit: mam dcerku 6 mesiacov, momentalne zijem aj s mm v Nemecku, ale mala sa narodila sekciou na SVK a nasim znamenim je, ze neznasame mlieko 😀
detickam ktore maju dnes 6 mesiacikov prajem vsetko naj... 🙂
@kristinagregorova - všetko najlepšie k pol rôčiku 🙂
my este vobec nelozime...ucili ste ich tak ze ste mu dali predlaktie na nozicky a ono sa odrazalo?
Ahojte
tak moj syn sa este neotocil, je sice najmladsi v oktobrovkach (narodeny 30.10.), lozit este nezacal - ale sa zaprie ruckami, zodvihne zadocek a posunie sa do zadu 😅 😅 aj ked vlastne chce ist do predu za hrackou 😀 😀 . Nadalej kojime, prikrm este nedostal, moznoze zacnem o par dni skorej, kedze uz velmi pozera na moje jedlo a slinta si pri tom 😅 .
Ahojte kočky, včera sme boli v poradni malý má 69cm a 7450g. Vraj pekne priberáme 😉 Dnes ideme prvý krát papkať mäsko so zeleninkou tak som zvedavá ako mu to bude chutiť 🙂
Idem rýchlo prečítať, čo ste popísali, lebo ako je von pekne ani nie je moc času sedieť pri PC 😀
@mircova ahoj, ja ho davam na zem uz od februara, takze ma dost prilezitosti. Uz som mu aj hracky dala okolo mimo dosahu, tak aby sa mohol natiahnut a otocit sa, on skusi, zbada ze to nejde a radsej si obzera ruky 😀 . Asi to bude zo dna na den.
Uvidim, kedy zacneme s prikrmom, chcela som dnes ale moj manzel prehlasil, ze on chce byt pri tom, tak asi to bude len v piatok.
Gratulujem, ze maly pribera pekne 😅 .
@monca1991 tak aj ja ked dam Tomiho na nozky, tak nimi hybe ako keby kracal, samozrejme celu jeho vahu drzim ja, on je taky centi od zeme, ale hybe nozickami a ked sa s nim posuvam, tak to vyzera ako keby chodil, ale zeby chodil tak naozaj ze len za ruky, tak to teda nie...a v 7-mich mesiacoch sa mi tomu ani nechce verit, pocula som akurat , ze niektore deturence sa postavia na nozky uz v osmom mesiaci, ale len postavia a nie chodia....- aj moja krstna sa postavila ku skrini ako 8-mesacna...ale chodila sama az od 10 -teho...a to sa im kedy samo postavilo babo, ked uz chodi za rucicka -ako 6-mesacne? 😕
@ela2710 ja neviem tiez sa mi to zda divne...pocuj chcem sa spytat,ako obliekas maleho ked idete von....ja ked mu dam rifle pod nimi ma bud dupiny alebo pancusky, body, tricko s dlhym rukavom na to este nejaku trigovicku tenku a stale sa mi poti.ale zase sa bojim aby mu nebola zima
@me 🙂 🙂 🙂
@monca1991 @ela2710 kocky precitajte si tento clanok, je vyborny 😉
http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/2550/pr...
@majka1981 Vsetko pride - aj otacanie, aj lezenie (to niektore deti ho preskocia a zacnu rovno chodit), aj chodenie, oducenie od plienok... Nestresuj sa, byvaju v tom aj niekolkomesacne rozdiely - napr. u nas starsi syn sa pretocil, ked mal 1 den pred dovrsenim 4. mesiaca a ten mladsi samostatne az 5 dni pred dovrsenim 6.mesiaca... - 2 mesiace neskor. A podla lekarov je to v poriadku...Najprv sa zacal otacat len na bok a jedneho dna naozaj smyk aj na brusko. A potom ich uz nezastavis.
Vsetko urobia, ked pride ich cas, ked budu na to zreli.
@kristinagregorova gratulujem 😀 😀 😀 Aj poltorticka bola ? jasom nad tym spekulovala, heheh
Ahojte mamicky, dlho som tu nebola, nestiham a vonku je tak krasne, ze sme s malou stale von 😀 Nestiham vsetko citat, ale pisete tu o pretacani - dcerka sa pekne pretaca uz davno, ALE od malicka neche byvat na brusku, vzdy sa zlosti, nakoniec sa rozplace .....spravi to raz alebo a dvakrat a dost ...a akonahle sa pri hrani dostane do takej polohy, ze sa uz uz prehodi, rychlo sa snazi dostat naspat do povodnejm polohy 😀 😀 😀 spekulantka, len aby nebola na brusku 🙂 najnovsie si objavila nozky, hlavne palcek na nozke a sup do pusinky - najlepsie ked ju prebalujem, kupem, obliekam 🙂 🙂 🙂
A este som sa chcela opytat na sedenie, sedia vase deticky uz ? my lens oporou, aj to ju moc nebavi, skor by stala a chodila 😀 😀 😀

@ela2710 aj nas sa uz pokusa, viac mu to ide dozadu 🙂 ale kotulanie po celej posteli mu ide na jednotku...za par sekund je z jednej strany postele na druhej...snazi sa aj dopredu, hlavne ked tam nieco vidi a strasne sa dokaze "rozculovat" ked mu to nejde, tiez nam asi zavadzia brusko 🙂))