icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jammka
27. máj 2011

@slavuska30 drzim palce, aby ste mali dobre vysledky. My sme boli tento utorok a mame jadierka tam kde maju byt🙂 takze dr. nam povedal, ze moze sediet a stat kolko chce... kedze to uz robi sama

aduska82
27. máj 2011

ahojte baby uz som tu dlho nebola dajako nestihame...Tomasko uz ma dva zubky dole vonku to bolo kriku a placu teraz vsetko co obzuvat tak si to az do zadu v pusinke zuzle ako keby mu isli stolicky je stale taky umrncany a ukricany..od vcera uz lozi po styroch a uz sa aj posadi a najviac sa mu zapacila moja palmicka v obyvke uz jej otrhal zopar listov a tri razy vysypal.. 🙂 a comu sa najviac tesim este stale kojim uz nie tak casto kedze uz papame aj ine ale stale nam to ide 🙂 drzim vsetkym detickam palceky aby boli zdrave a robili mamickam len velku radost..

monca1991
27. máj 2011

@slavuska30 som sklamana ani v obchodnom dome ako je tesco nemali neska melon

ela2710
27. máj 2011

@monca1991 ani u nas nemali, ale este pred tyzdnom bol, tak som bola nastvana, cely tento tyzden nemali ani raz 😠

slavuska30
27. máj 2011

@jammka tak to som rada, že mate všetko ok 🙂 ja už počitam dni..xi..som zveava na vysledok...

slavuska30
27. máj 2011

@monca1991 no teda..to by ma nenapadlo...ja som bola v terne a mali, tesco mam od ruky.. 😒

slavuska30
27. máj 2011

..u nás je tma ako v rohu, desne fúka a prší, neznášam búrky...blééé

monca1991
28. máj 2011

@ela2710 aj ja som bola nahnevana lebo tesco mame na opacnom konci mesta a nechce sa mi tam stale chodit

monca1991
28. máj 2011

@slavuska30 termo to je nejaky obchod?

slavuska30
28. máj 2011

sorry to je preklep..to má byt Terno..to je ako coop jednota bývalé..

dzanka25
28. máj 2011

caute kocky 🙂 nasa lenka ma uz skoro osem mesiacov a teraz konecne zacinam mat viac casu.. je tiez oktobrovka 2010.. uz mame dole dva zubky a mam pocit, ze sa jej deru aj nejake stolicky, lebo si pcha prsteky az skoro do krku.. chcem sa vas opytat, ci niektora nema/nemala podobny problem... uz skoro dva tyzdne, presne odvtedy, ako jej vysli zubky, mi odmieta papat zeleninku na obed. a to sme uz boli na tom super, ze uz aj masko, aj zltok, vsetko pekne papkala a zrazu nechce :( som z toho zufala, lebo ovocie doobedu na desiatu popapa krasne (sice tam musi byt aspon miligram bananu 🙂)) ) a zeleninku nechce.. stale sa kojime na poziadanie, ani vecer jej este kase ziadne nedavam. neviete, co by nam pomohlo v papkani? vdaka 🙂

gabina84
28. máj 2011

Ahojte babenky, tak uz som konecne aj sem zavitala. Nebolo nejako moc casu, cele dni sme boli vonka ale teraz je tak skaredo,reku zavitam aj sem uz konecne. Uz mame dva spodne zubky,nastastie bez placu a horucok,keby ma nebola uhryzla do prsta tak ani neviem ze ich mame.
A naucila sa sama posediet z lahu tak len skusa a aj v noci zo spanku sa podopre o rucicku a hlavicku polozi na babiku alebo opre o postielku a tak spinka... mozem ju aj 100krat polozit cez noc na chrbatik ale po chvile je zase tak... sa aj bojim aby si chrbatik nepokazila....

gabina84
28. máj 2011

@monca1991
@ela2710 skuste v Lidli , tam maju povacsine vzdy ked tam idem 😉

monca1991
29. máj 2011

@gabina84 budem to musiet ist pobehat

vejinka
29. máj 2011

ahojte 😉 my dnes ideme deti este spia ale chceme ist do mesta budu tam policajne auta aj hasicske...teda dufam ze nam aspom pocasicko vyjde lebo minuly rok lialo .ozaj babulky kuknete si moj album? mam tam mdd s daylong a komu sa bude pacit date mi na album "paci sa mi? hram o opalovaci kremik a pre tych dvoch by sa veru nejaky kvalitny aj zisiel tento rok som uz kupila..ale tak nikdy nevies kedy ho budes potrebovat...nechcem vas nejako obtazovat takze nenutim..len si ho pozrite ak mame chut 😉

ela2710
29. máj 2011

@vejinka dam ak das aj ty 😀

vejinka
29. máj 2011

@ela2710 no ze si to ty 😀

ela2710
29. máj 2011

@vejinka 😀 baby inak ja uz sama neviem ci som sem pisala, lebo do tolkych tem pisem, ze malemu sa deru dva zubky naraz 🙂

vejinka
29. máj 2011

@ela2710 diky..no my mame vonku 5 kusov a dalsi do mesiaca vylezie...uz je napuchnute ale este je vysoko

ela2710
29. máj 2011

@vejinka aj ja dakujem, no my sme len teraz zacali, dako nam vsetko pomalsie trva 😀 vsetko okrem jedenia 😎

vejinka
29. máj 2011

@ela2710 no my papame dobre zatial klop klop klop jeho brat papa hrozne zle...ale dufam ze je to prechodne obdobie..on celkovo je ako sto certov az mam sto chuti s nim nikde neist ale uz som slubila..moja vina:D no vilko je celkom sikovny na svoj vek..nijako extra nenaperduje ale pekne pomalinky nikde sa neponahla..ved chlap:DD

monca1991
30. máj 2011

ako to tu tak citam tak my sme extra pomalinky.este ani nelezie len sa tak na styroch pohupuje ani zubky nemame a ani nevyzera zeby sa nejake tlacilli.jedine tak sam haca ale to je asi tak vsetko.myslite ze je to ok?zeby bol iba lenivi?ved za 5 dni budeme mat 8 mesiacikov!

me
30. máj 2011

tak a máme 5 zúbok 🙂

dzanka25
30. máj 2011

no, monca1991, tak neviem, ze ci prave vy ste lenivi 🙂 nasa bude mat 7ho 8m a este sa len plazi, aj to len tak okolo svojej osi, este sa ani na styri nestavia, len sa vzoprie na rucickach a dviha zadocek. este neprisla na to, ze ma pokrcit nozky.. a sama sa este neposadila, len ked ju ja na chvilku posadim, tak sa tu chvilku udrzi.. my sme prve 4m cvicili vojtovku, tak som cakala, ze to pojde rychlejsie.. ale ona je asi len leniva.. napr. prisla na to, ze ked nieco chce, staci si deku pritiahnut ruckami a nemusi sa pohnut 🙂 takze sme jej deku zatrhli a teraz je na koberci a chce nechce, musi sa pohnut 🙂 tak uvidime, ze co bude no... zatial nestresujem, dufam, ze mi to vydrzi 🙂

kika9449
30. máj 2011

ahojte,dllllho som tu nebola,ale my od zaciatku 7. mesiaca stale stojime - prejdeme popri stole a skrinkach,sedime uz od 5. mesiaca a lozime po stvornozky po celom byte.Mame 2 zuby a radsej sme nase prve sandalky kupili poriadne - Protetika,lebo stale stojime a chodime.Az sa lakame aka je sikovna a uz sa nam aj pusta.....

monca1991
30. máj 2011

@dzanka25 ha no sak na co sa bude na,ahat ked si moze vsetko zjednodusit?dobre rozmysla 😀 my sa este ani neplazime len sa kotula z jednej strany na druhu.ale okik som si vydichla ze niesme sami.lebo kazdy tu len pise ake je deturo sikovne 😀

monca1991
30. máj 2011

@kika9449 no tak vy ste sa poponahlali.ste sikovnici.nech sa vam dari dalej

sofia2008
30. máj 2011

ahojte..dlho som u nebola, same nove baby ste tu..som rada, ze nie som sama, co sa sami neposedime, nelozime, sice sa staviame na nozky, ale este nestojime atd 🙂

slavuska30
31. máj 2011

ahojte tak my mame dneska na 17tu termin u ortopeda tak som velmi zvedava na vysledok dufam, že to už bude ok , lebo už sa stavia na nožky 🙂

monca1991
31. máj 2011

@slavuska30 drzime vam palceky!!pocuj tebe sa malinky sam stavia?nas stoji len ked ho dame my stat sam este nie a chodi za ruky.sam sa nam teda nestavia