icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

fiorea
25. mar 2010

fuuuha 😖 tak to ti gratulujem 🙂 asi sa fakt oplati trochu krotit. ved uvidime, ako dopadneme, este sme len na zaciatku. 😀 ja dufam, ze mi coskoro prejdu nevolnosti a zas sa budem viac hybat, inak neviem...

stojdulka
25. mar 2010

pusinqa to si pribrala príkladne...ja ked naberiem do 12kg tak budem šťastná ako blcha... 😀
dúfam že sa mi to zadarí, stále chodím cvičiť a čo najdlhšie by som aj chcela... 🙂

fiorea
25. mar 2010

ja vas fakt obdivujem, neviem si predstavit, ze by som sa musela starat o nejakeho krpca, ked mi je tak zle 🙂 ved som uz aj vzdala plan, ze po prvom hned druhe. chuda, vsak by bolo hladne, spinave a niekde zabudnute pri tych mojich stavoch 😀 to o mna sa teraz stara muzik ako o babo, lebo od takej 17.00 som neschopna. hneva ma to, ale fakt si nepomozem. je mi, ako ked sa vezies v rychlom aute a nemozes vystupit. jedine vykupenie je nehybat sa a co najrychlejsie zaspat.

stojdulka
25. mar 2010

fiorea....moje kočky sú už veľké, a dokonca ked mi býva veľmi zle tak sa o mna i starajú...a inak sa to ani nedá, keby si musela tak by si sa prekonala...ono niekedy sa netreba úplne poddať 😉

pusinqa
25. mar 2010

fiorea to mne sa zas spať bohužiaľ nedá 😠 ale zas vieš čo pri malej sa musím aspoň premôcť a nemyslieť na to, že mi je zle a keď je najhoršie tak ma akože uspáva, zakrýva ma a spieva mi, je zlatá

pusinqa
25. mar 2010

stojdulka vidím že sme sa 100 % zhodli 😀

retkvicka
25. mar 2010

😀 😀 fiorea , ja presne tak isto. som uplne bez energie. kopi ssa mi pradlo na zehlenie. varit velmi sa mi nedari, bo bud ma natahuje, alebo i zvykne byt blbo ked stojim..manzel je nastastie trpezlivy a obskakuje ma. a ked dojde domov, ja stastna, ze uz je doma....sa k nemu pritulim na gauci a zaspim jak dudok....

fiorea
25. mar 2010

tak nakoniec je mozno chyba, ze nemam taketo rozptylenie 😀

stojdulka
25. mar 2010

pus...akurát, som ti mala napísať ako sme sa zhodli..... 😀 , človek už inak pristupuje k tehu ked vie čo ho čaká že? 🙂

fiorea
25. mar 2010

retkvicka, dakujeeeeem! uz som sa citila ako neschopacka ☹ presne, ako pises, aj stat rovno mi robi problem. baby, ja si fakt nevymyslam 😅

stojdulka
25. mar 2010

fio...to prejde, ja už mávam iba občasne také stavy, uvidíš i slniečko sa už častejšie bude na nás usmievať a pridá energie...ešte budú časy že jej budeš mať na rozdávanie 😉

amadora
25. mar 2010

tak mám poupratované, navarené, povysávané, pozametané, ešte zbehnúť do obchodu 😝 spotená som ako myš. aspoň že to moje malé zlato sa pekne hrá 🙂

inak ja som v prvom tehu pribrala za prvý mesiac 4 kg!!! do konca tehu 21,5 kg 😝 dúfam že tentoraz to nebude tak veľa 😅 ale ja som mala tehu cukrovku a vraj vtedy ženy veľa priberajú

fiorea
25. mar 2010

amadora, ty si raz sikulka 🙂

pusinqa
25. mar 2010

fiorea my ti veríme, oddýchni si kým môžeš, my už nemôžeme, ale na druhej strane to má tú výhodu že sa nemôžeme ľutovať a musíme zo seba vydolovať aj posledné sily. preto aj stále chodím do práce aj keď sa manžel hnevá, nemôžem sa doma ľutovať že mi je zle, ale musím sa prinútiť niečo robiť, dokonca tak aby si študenti nič nevšimli, myslím tak na niečo iné ako nevoľnosti a mne to aspoň trochu pomáha "prepnúť" si mozog aj za cenu väčšej únavy

retkvicka
25. mar 2010

amadora, prid aj ku nam, ked si taka rozbehnuta 🙂)..dam ti handricku i vysavac a dostanes aj banany v cokolade 😝

fiorea, ale uz sa to nastastie lepsi..predtym mi tak bolo od rana..teraz to zacina az tak poobede.....tak asi sa to skracuje..

kocky, ja mam blbu otazku - ten uzv do 13 tt, co je zamerany na genetiku - ako ho robia - cez brucho, ci zospodu? nech viem, ci sa trepkat v sukni, ci mozem nohavky..neze dam nohavice a dr.zaspieva, ze zospodu a ja budem pred nim s holou...to nie moja dr. 😀 😀

pusinqa
25. mar 2010

amadora ty na čom fičíš? 😀 😀 😀

fiorea
25. mar 2010

ano, urcite mate pravdu. ved najviac zle mi byva doma 🙂 asi si telo povie, tak a teraz mozem 😀 v robote sa mi celkom dari ovladat sa. ale mozno mam len stastie, ze doobeda este celkom vladzem. potrebovala by som mat doobeda volno, aby som mohlo doma nieco porobit a viac sa hybat 🙂

fiorea
25. mar 2010

mne robili uplne na zaciatku na potvrdenie teho sono zospodu, ale dalsie mi povedali, ze uz bude cez brucho. tiez som zvedava... inak, ani neviem, ci nas na tej 2. kontrole budu aj pozerat. niekde som citala, ze by sa to nemalo a moderni dr od toho ustupuju...

tonicka
25. mar 2010

kocky, mne sa zda ze pol kg týzdenne od toho 5 mesiaca 😉 ale je to naozaj indivindy ja som pribrala 13+3kg tie co som schudla na zaciatku a vsetci sa tesili, ze super a to som nizka, ale ja som mala len brucho a prsia 😝 a tie boli veru veeelmi tazke 😅 Teraz sa stale priblizujem k 50 kg, a to som aj najedena, takze mam asi 50kg rovnych a to znamena ze sm schudla 3 kg a uz som za posledny týzden zacala aj jest nieco ine ak ovocie a zeleninu 😉 ale papam asi 6x za den malinke davky, mensie nez male dieta(nemozem napisat mensie ako moja dcera, lebo ona neskutocne vela papa, asi ma metaboizmus po nas s manzelom 😀 )

stojdulka
25. mar 2010

babenky,,,idem ja niečo uvariť na obed a potom šup...nálet na obchody, sľúbila som dievčatám že pôdeme kúpiť nejaké nové oblečenie...už im z všetkého vyliezajú ruky-nohy, a ked vydrží slniečko, tak by som chcela ešte trošku popracovať v záhradke...pekný deň prajem, majte sa 🙂

tonicka
25. mar 2010

amadora, kludne aj ku nam mozes 😀 😀
ja som vytriedila supliky a trosku satnik a chcela som este dalsie veci upratat, ale zase som skoncila, len pri ddychovani.... sa mi dnes toci hlava

spiruanka
25. mar 2010

ahojte baby,dnes idem na sono dufam,ze uz nebudu pozerat zo spodu ci....este budu?fakt neviem uz si nepamätam ako to bolo 😅 ale uz sa velmi tesim na babenko len nech je vsetko vporiadku a samozrejme aj u vasich miminkach 😉

spiruanka
25. mar 2010

inak tento tyzden sa prekonavam bo uz som umyla 3 okna a to som ich rok neumyvala ale napadlo ma,ze nie je zle vidiet pekne cez okno jar a leto 😀

mobilo
25. mar 2010

mna iba prvý raz pozerali zo spodu potom už iba cez bruško...mi povedali, že som chudá tak to super vidieť 🙂

andreaerdna
25. mar 2010

Ahojte, tak vcera sono... vsetko super.... 12tt+2 potvrdene.... NT 1,4. CRL 59mm a všetko, všetko super.... až nemám slov 🙂 Babule, ktoré sa tešíte na sono..... máte sa na čo 😀

Adys - myslim, ze ty si vcera pisala, ze mas anti-uzv brucho... no ja mam asi tiez. Mne to sice nepovedal, ale najprv skusil cez brucho a dvoch sekundach povedal, ze to asi moc neuvidime, tak zospodu.

A prave som zalozila fotoalbum, tak kuknite 🙂

matamisi
25. mar 2010

ahojte....mna pozera vzdy len zo spodu...som zvedava ci bude ma zajtra pozerat cez brucho... 🙂 to idem na specialnu kliniku.... 🙂

mobilo
25. mar 2010

je pravda, že keď musí človek zvládne všetko!
keď som so synom sama nemám tak čas myslieť na to, že mi je zle! Proste o 6 ráno vstane a on nieje z tých zapnúť rozprávku atd on ma hneď ťahá z postele a hjať! tak vstanem ako mátoha žalúdok sa mi točí keď je najhoršie idem zvracať a zase sa hráme! potom ideme von a stále niečo, keby som nemusela tiež len ľahnem a asi prespím tieto dni, keď mi je na prd ....ale čakám každým dňom, že to už bude ok 😉

pusinqa
25. mar 2010

andrea krásne, ale že pupek a pupek zatiaľ dokopy nikde 😉

mobilo
25. mar 2010

andrea aj ja sa už teším! krásne fotky 😉
ja idem 30.3. sa neviem dočkať 🙂

pusinqa
25. mar 2010

matamisi aká je to teda tá melencová polievka?