Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
tiez pravda 🙂 a aspon si budu vediet rychlo vypocitat, kolko maju rokov, ked je 10 take okruhle cislo 😉
Amadora, tak by sme sa mohli na vyrocie uz vracat domov 😀
...a podla jedneho cinskeho uja by to mal byt chlapcek... uvidime!
lenok no vidíš ja som meškala pomaly mesiac som sa mala narodit 12.12. a nakoniec až 2.1. 😲
aspoň, že teraz dajú vyvolávačku! i keď dúfam pri druhom nebudem potrebovať, lebo vraj to viac bolí! druhý porod chcem viac pohodový!
jaj už som naobedovaná drobec ešte výnimočne dnes buva a potom pojdeme zase na celé poobedie von sa teším! len dúfam, že nebude chcieť jeho bisik tak vola bicykel, lebo to šediviem chvíľku ho baví sedieť a po chvíľke zlezje a ja naháňam jeho pozerám, či bicyk neuteká na cestu no zážitok, keď sme sami 😉
mne tiež jeden ujo vyveštil, že budem mať dvoch chalanov- to som ešte deti nemala tak uvidím, či aj druhý bude! je mi to jedno, len mám len dievčenské meno vybraté zase budem musieť improvizovať 😀
Svet no to skôr 😀 My by sme mali mať dievča podľa predpovedí, dúfam že vyjdu 🙂
Mobilo ja som mala vyvolávačku a môžem povedať že som mala pohodový pôrod 😉
mobilo, a ake meno mas pre dievcatko? ja uz pomaly tiez rozmyslam, nech ho mozem postupne nejako volat, ale nejako mi nic nesedi 🙂 ani babske, ani chalanske
ja by som chcela dievcatko, ale z muzovej strany sa baba nenarodila uz velmi davno. naposledy svokra 😀 inak ma moj drahy brata, samych bratrancov a ti zas maju len chlapcov. ked som chcela dceru, asi som si mala najprv zistit, do akej rodiny sa vydavam 😀 hoci nadej umiera posledna...
amadora no ja som bola strašne chudá a tie kontrakcie tak boleli, že som si v duchu hovorila, že bude len jedno dieťa 😲 a teraz sa ma každý pýta, prečo mi nerobili cisársky, ked som taká chudá bola 🙂
fierea keď som čakala prvé mali sme tiež iba dievčenské Karin veľmi sa nám páčilo- lenže teraz je strašne veľa dievčatok s týmto menom takže druhé máme Šarlotka už aj syn ju volá Šarli tak uvidíme! chlapčenské sa nám ako tak páči Viliam teda manželovi viac ako mne ale to je jedno aké je meno, hlavne aby všetko dobre dopadlo a mali sme zdravích drobčekov!
ahooj krasotky....
tak my sme naspat zo sona,,, na chvilku som sa zastavila v praci nech vam napisem ako sme sa mali 😅 😅 ... tak machulka ma 25milimetrov, srdiecko bije a v pondelok ideme este na poradnu kde sa dozvieme viac, lebo ujo doktor na nas nemal cas ...
jaaaj a myslela som ze sme 9+6 a sme len 9+1 ...co nevadi, lebo podla toho to uz musi na sto tuti byt dievka 😀 😀 .. teda no ja to tak citim, na 70% 😉
Tak mrveničková, tú tiež máme radi ale takú light zeleninkovú verziu nech nevarím osobitne pre malú a pre mňa 🙂
Ja som pre toto nechcela bábo na jeseň to sú narodené moje dve "obľúbené" osoby švagriná 16.10. a svokruša 6.11. a jak na just sa toto malé voľáko ponáhľalo ale termín máme medzi nimi 23.10. tak uvidíme, lebo to by ma porazilo, svet ma inšpirovala ja som skoro zabudla že 18.10. máme tiež výročie svadby, ktovie?
pekne, ze sa uz tak tesi na male 🙂 zlaty 🙂 prinajhorsom bude volat aj braceka sarli 🙂
bamb....som rada ze si dobre dopadla....takze ziadne ine vysetrenia nerobil?
magdi nic ine mi nerobil... mam prist v pondelok.. ale toto bola vyslovene sono ambulancia.. tam ani kozu nemaju, ani ostatne moje papiere..
jeeej, musim si vas ist precitat, zasa ste pisali ako cesky pisari 😉
bamb, tak nech ti tvoje tusenie vyjde 🙂 super, ze sono ok.
pomaly sa hadam vsetky spolu dopracujeme aj do toho 2. trimestra a uz bude vsetko len dobre 🙂 ved vsade pisu, ze v 2. trim. prival energie, same pozit. pocity, tak sa uz neviem dockat 🙂
Nám sa pri malej "podarilo" 1.1. a to ma ani netrklo keď mi začalo byť na Silvestra divne že budeme rodiť, termín až 7.1 a 3 dni predtým na kontrole sa doktorka smiala, že to vyzerá skôr na február a prd makový. potom mi hovorila že malá vyzerala podľa stavu plodovej vody ako prenášané detičky, tak som zistila že som asi škrečok tuším som ju psychicky podvedome držala dnu nech máme ten zvýšený príspevok vtedy o 11 000 Sk, a bola to tesnota len o 5 hod 😀
Bamb, no supeeer.. 😉 tesakujem, ze rastiete ako z vody 😉
pusinqa a potom ze sugescia nefunguje 😀 asponze si ju tam nemusela kvoli prispevku drzat dlhsie 😀
lenok a ty co tu obchendujes? ...nemas u doktora tiez vysedavat? 😀 😀 😀 ...tesim sa moc... ozaj, neviete mi povedat, teraz ked sme teda 9+1 a nie 9+6 ako som si myslela tak sme pocali o par dni neskor, ci len zatial sa nas opozdencek neponahla?
fiorea to u nás sú zasa samé baby v rodine a mne je to jedno, ale myslím že tata v kútiku duše dúfa že konečne bude chlap, ja som chcela chlapca pri malej a teraz som rada že je taká krasotinka túlivá a teraz mňa zas voľáko skôr napadá keď myslím na bábo že to bude dievčatko, zas také milé,prítulné no uvidíme či bude zas zákon schválnosti fungovať
jaaaaj... mojaaaaaaa..... sak ciiiitaj.... ja uz som bolaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀
vyrehotana jak lecoooooooo.... 😀
No na tej druhý smemester som sa aj ja tešila jak malá, a ja už som v ňom a nič z toho. Blahodarný pocit bez nevoľností a s prívalom energie sa nedostavil.
mne pri synovi bývalo zle ešte aj 4 .mesiac- teda zle to som si myslela, teraz mi býva zle 😀 potom prišiel nával energie dobrej nálady a pod!!!
petra mne aj pri malej prešlo až po 4 mesiacoch a to som tiež už po 3-om čakala ako na zázrak a nič, takže sa nespoliehať presne na začiatok 2.trim., inak tie prechádzky doporučujem, ja chodím čo najviac a von mi vždy do hoďky nevoľnosť prejde, už aj malá to ovláda a motá sa so mnou alebo večer chodíme spolu jak mátohy okolo činžiaku kým nepovolí, aj bruškáčikovi čerstvý vzduch isto prospieva
baby ja som teraz v dvanastom tyzdni a doktorka povedala,ze uz mi puchnu nohy.
je mi hroozne zle ani maternu nedokazem prehltnut
Ja stále nestrácam nádej, že snáď mi nebude celých 9 mesiacov takto 😕
Baby čo sa boli vytešovať u lekára gratulujeeeeeeem
ahojte babenky 🙂 🙂 🙂 --tak ja už mám po skúške,ale ako som išla odpovedať zrazu len okno ☹ ☹ --nakoniec som aspoň niečo koktala 😲 a mám 3.-ked ja som taký stresmen....
bolo mi poradené........že na zápchu je veľmi dobré sojové mlieko+kakao...tak som si to utekala kúpiť a už som to kakauko aj vypila a dalo sa,lebo som si ho aj osladila 😀
krivka.....super fotečka a teším sa s tebou 😉 -ja idem dnes večer na utz a snád už dostanem knižku,lebo.........
Lili ani ja som ju včera nedokázala, takže som si ju ani nedala ...
retkvicka...ano od zaciatku tehu som pribrala 10 kg 😒 a hoci uz pomaly idem do druheho trimestra stale mam tie nevolnosti aj ked myslim ze je to trosku lepsie. a kedze som uz trosku starsia bojim bojim ze tie kilecka pojdu po porode veeelmo pomaly dolu ☹
ja som si to vtedy vysvetlila tak , že začalo mi bývať zle až od nejakého 6 týždňa takže preto aj 4 mesiac..
no a teraz mi tiež až tak začalo bývať...
lili neboj bud lepšie! i keď ťažko sa to predstavuje, keď je na prd mne ta kola celkom zabrala som vypila pohár a bolo mi lepšie

😀 mobilo, aj ja som bola lenivec, meskala som 10 dni... bola som cela chlpata ako opica 😀