icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nicky182
15. sep 2011

@emily327 trojkolka ci nie je nebezpecna ? asi nie, ved je mala priputana ...pockaj, pohladam ten link ...

nicky182
15. sep 2011

@emily327 http://www.verunka.sk/index.php?main_page=produ... ....ta ruzova 😀 😀 😀 nam pride niekedy buduci tyzden ...velmi sa tesim, lebo v kociku uz neobsedi, a chodit nevie 😀 😀

jammka
16. sep 2011

Aahojte kocky, my mame tiez tu trojkolku a mala je v nejstrasne rada, tiez ju mame uz vyse mesiaca, nech ju vyuzije aj vonku. Ale tiez si lamem hlavu nad darcekom na narodeniny a ona ma este zaciatkom oktobra aj meniny a onedlho su aj Vianoce, takze mame nad cim rozmyslat🙂
U nas to je podobne s otvaranim skriniek, suflikov, vybalovanim kabelky, premiestnovani topanok a podobne. Tiez ju dlho nebavi ziadna hracka, hlavne ked su rozhadzane, uz nie su zaujimave, takze niekolkokrat denne ich upratujem a zacne ich rozkladat znova a tak dookola 😉 najlepsie su tie na kolieskach s ktorymi vie "jazdit" po byte a vcelku maju uspech aj knizky.
Nasa sikulka uz urobila prve samostatne krocky v pondelok, takze sa z toho strasne vytesujem 😀 ale este ide velmi opatrne a neisto a moc sa este nepusta, iba ak vidi oproti oporu, teda otvorenu naruc🙂 je to skvely pocit, ked sa mi potom hodi cela stastna okolo krku 😀

uzu17
16. sep 2011

@emily327 ahoj, kde v biskupiciach je ten obchod s topanockami? a ako sa vola?

slavuska30
16. sep 2011

@majka1981 no že to je teraz v BA rozšírený virus daky coxacie alebo tak, len to svrbi..bez teploty..potierat liehom, prejde samé...už sa mu to stráca 😝 😝

majka1981
16. sep 2011

Baby ja uvazujem, ze taketo daco kupime na narodeniny 🙂 .

https://www.amazon.de/Eichhorn-100002235-Holz-S...

emily327
16. sep 2011

@nicky182 presne tuto trojkolku mame my 😉 vid obrazok 😉 A sme s nou velmi spokojni. Malej sa tam velmi paci a je to pre nu ine ako kocik... bola to dobra kupa, tak hadam posluzi aj vam 😉

@uzu17 ten obchodik je, ked ides od Slovnaftu alebo z tej krizovatky, tak po pravej strane tak v strede BOTICKY NA NOZICKY sa vola. Hned pri ceste, vedla je taky detsky textil. Urcite to najdes. Neviem presne ulicu, ale to urcite z cesty uvidis. Drzim palce. Dufam,ze to najdes. Potom daj vediet 😉

emily327
16. sep 2011

@nicky182 moja mala laska v trojkolke 😉

jammka
17. sep 2011

@majka1981 my tuto hracku uz mame a mala sa s nou velmi rada hrava, takze podla mna je to dobry vyber 😀

nicky182
17. sep 2011

@emily327 Jeeeej, ta je zlataaaa - myslim dcerku 😀 😀 , trojkolka vyzera super, som rad 😖 , ze sme dobre vybrali 🙂 pocuj, teraz som si vsimla, ze si pisala, ze kde kupit vyzdobu na narodeniny - sestra mi volala, ze perfektne "vybavenie" maju v KIKu (napr. tenieriky, pohariky hello Kitty )...je to u nas v BB, aj v ZV..ael urcite to niekde najdes aj v BA ..

majka1981
17. sep 2011

@jammka dakujem, tak ju urcite kupime, kedze sa s nou rada hrava 🙂
@emily327 jeeej aka zlata je 🙂

emily327
17. sep 2011

@nicky182 dakujem 😉 uz mam vyzdobu dakujem pekne... ja som praveze nechcela tanieriky, pohariky..... ale len taky transparent na stenu, obrus, baloniky, servitky... okrem balonikov som to kupila v KIK a baloniky a sviecku 1 v Tesco, ale si zlata, dakujem ;-*

@majka1981 dakujeme :-* cmuk

aduska82
18. sep 2011

ahojte maminky uz strasne dlho som nepisala ale obcas zajdem a precitam ale nestiham prispievat. Tomasko sa nam 9 mesiaci a 3tyzdni pustil chodit a odvtedy chodi a jojka ako stary chlap 😀 😀 ma 6 zubkov 4 hore a dva dole a strasne rad papa a skoro uz vsetko..a ktomu sa este kojime ale to len take male cucnutie a dost...
a tiez mam dilemu obrovsku co k narodeninam ked my mame strasne vela hraciek po dcere...
ale aj tak najoblubenejsie su mobil a ovladac od tv 🙂 🙂 a samozrajme vsetko z kuchyne 🙂

me
18. sep 2011

@aduska82 🙂 🙂 to sú aj naše najoblúbenejšie hračky, prosím ťa a ked si už len sem tam cucne - dávaš mu ešte nejaké mlieko? lebo my sa tiež kojíme už len v noci, inak úplne odmieta

aduska82
18. sep 2011

@me mame takyto rezim rano vstane okolo siedmej kusok cucne oblecieme sa a ideme do skolky ked prideme dam mu jogurt strasne zboznuje hocijaky vypije cajik a nakladie do plienky 😀 okolo desiatej spat to nekojim...vstane na obed polievocka a druhe a hra sa niekedy si cucne ale uz malokedy ..ideme vonku a poobede spapa ovocie alebo vyzivu a vecer mu dam kasu do flasky a ide spat....
no v celku sa mi kojime iba v noci ale to mu ide len o to cucnutie a hned spinka ale niekedy je v noci hore aj 6 krat ☹

aduska82
18. sep 2011

@me uz som aj rozmyslala ze skusim normalne kravske ze prevarim lebo ked som dcere robila krupicu alebo puding tak papal a nemal ziadnu reakciu ale este chcem pockat aspon kym bude mat rok...ale niekedy som tak rano unavena z toho vstavania ze sa mu vyhrazam rano ze dostane ine mlieko ako od maminy 🙂

locko007
18. sep 2011

@aduska82 Aj ja som už premýšlala, že začneme zaraďovať kravské mlieko, lebo už od 8 mesiaca sa nedojčíme a sme na Nutrilone. A poznám veľa mamičiek, ktoré už bez problémov detičkám dávajú kravské mliečko. Len sa tiež ešte trošku obávam, lebo my sme doteraz nepapali nič kde bolo obyčajné mliečko.

aduska82
18. sep 2011

@locko007 no my ano aj ked varim polievku alebo omacku davam kravske tak maly to pekne papa...len pred par dnami som stretla kamosku a ona dala malej krupicu s kravskym a mala dostala strasnu reakciu nan..bolelo ju brusko az hystericke revy mala...tak som zostala zaskocena..ale vyskusame a uvidime..

locko007
19. sep 2011

@aduska82 Toto sa stalo brantrancovej žene. Ale oni to skôr pripisujú tej krupici.Lebo oni mu dávali na večeru tie kupované kašičky a raz mu urobili krupicovú kašičku a malý im celú noc nespal, bolelo ho bruško. Ale inak mliečko pekne papá.

uzu17
19. sep 2011

@emily327 ahoj, nevies mi prosim poradit ako by som sa tam dostala autobusom z petrzalky? 😲 🙂

emily327
19. sep 2011

@uzu17 fuuha to netusim.... ale skusim sa opytat vecer mm a dam ti vediet 😉

jammka
20. sep 2011

Kocky, takze to mam oficialne na papieri 🙂 na buduci rok v maji by sme uz mali byt styria 😀

me
20. sep 2011

@jammka ja odpadnem, tak blahoželám, a chceli ste, či sa zadarilo ?

emily327
20. sep 2011

@jammka wau, super, gratulujeme cmuk :-*

monca1991
20. sep 2011

ideme sa trosku pochvalit vyliezol nam 6 zubcek a my uz chodiiiiiiimeeeeeee to je najväcsi uspech!!!!!mame velku radost

jammka
20. sep 2011

@me @emily327dakujem 🙂 kedze prve sa nam dlho nedarilo, dali sme tomu tentoraz volny priebeh a podarilo sa 😉 trosku sme sa ale pravdupovediac prekvapili, ze tak skoro, ale ja som vzdy chcela deti hned po sebe, tak to snad zvladneme v pohode 🙂

tanija133
20. sep 2011

@jammka blahozelaaaaam, to je krasne.....nech ste zdravucki...... 🙂 aj ja chcem.... 😉 ale az buduci rok, dievcatko....))))

jammka
21. sep 2011

@tanija133 dakujem 🙂 a drzim palce, nech Vam to vyjde 😉 ja zas tajne dufam, aby to bol chlapcek🙂

sasa123
21. sep 2011

🙂 Aj my už 2 dni normalne chodime, je to krásne 🙂

majka1981
23. sep 2011

@jammka jeej blahozelam, tak budete mat prekrasnu jar 😵 😵