Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@emily327 http://www.verunka.sk/index.php?main_page=produ... ....ta ruzova 😀 😀 😀 nam pride niekedy buduci tyzden ...velmi sa tesim, lebo v kociku uz neobsedi, a chodit nevie 😀 😀
Aahojte kocky, my mame tiez tu trojkolku a mala je v nejstrasne rada, tiez ju mame uz vyse mesiaca, nech ju vyuzije aj vonku. Ale tiez si lamem hlavu nad darcekom na narodeniny a ona ma este zaciatkom oktobra aj meniny a onedlho su aj Vianoce, takze mame nad cim rozmyslat🙂
U nas to je podobne s otvaranim skriniek, suflikov, vybalovanim kabelky, premiestnovani topanok a podobne. Tiez ju dlho nebavi ziadna hracka, hlavne ked su rozhadzane, uz nie su zaujimave, takze niekolkokrat denne ich upratujem a zacne ich rozkladat znova a tak dookola 😉 najlepsie su tie na kolieskach s ktorymi vie "jazdit" po byte a vcelku maju uspech aj knizky.
Nasa sikulka uz urobila prve samostatne krocky v pondelok, takze sa z toho strasne vytesujem 😀 ale este ide velmi opatrne a neisto a moc sa este nepusta, iba ak vidi oproti oporu, teda otvorenu naruc🙂 je to skvely pocit, ked sa mi potom hodi cela stastna okolo krku 😀
@majka1981 no že to je teraz v BA rozšírený virus daky coxacie alebo tak, len to svrbi..bez teploty..potierat liehom, prejde samé...už sa mu to stráca 😝 😝
Baby ja uvazujem, ze taketo daco kupime na narodeniny 🙂 .
@nicky182 presne tuto trojkolku mame my 😉 vid obrazok 😉 A sme s nou velmi spokojni. Malej sa tam velmi paci a je to pre nu ine ako kocik... bola to dobra kupa, tak hadam posluzi aj vam 😉
@uzu17 ten obchodik je, ked ides od Slovnaftu alebo z tej krizovatky, tak po pravej strane tak v strede BOTICKY NA NOZICKY sa vola. Hned pri ceste, vedla je taky detsky textil. Urcite to najdes. Neviem presne ulicu, ale to urcite z cesty uvidis. Drzim palce. Dufam,ze to najdes. Potom daj vediet 😉
@emily327 Jeeeej, ta je zlataaaa - myslim dcerku 😀 😀 , trojkolka vyzera super, som rad 😖 , ze sme dobre vybrali 🙂 pocuj, teraz som si vsimla, ze si pisala, ze kde kupit vyzdobu na narodeniny - sestra mi volala, ze perfektne "vybavenie" maju v KIKu (napr. tenieriky, pohariky hello Kitty )...je to u nas v BB, aj v ZV..ael urcite to niekde najdes aj v BA ..
ahojte maminky uz strasne dlho som nepisala ale obcas zajdem a precitam ale nestiham prispievat. Tomasko sa nam 9 mesiaci a 3tyzdni pustil chodit a odvtedy chodi a jojka ako stary chlap 😀 😀 ma 6 zubkov 4 hore a dva dole a strasne rad papa a skoro uz vsetko..a ktomu sa este kojime ale to len take male cucnutie a dost...
a tiez mam dilemu obrovsku co k narodeninam ked my mame strasne vela hraciek po dcere...
ale aj tak najoblubenejsie su mobil a ovladac od tv 🙂 🙂 a samozrajme vsetko z kuchyne 🙂
@me mame takyto rezim rano vstane okolo siedmej kusok cucne oblecieme sa a ideme do skolky ked prideme dam mu jogurt strasne zboznuje hocijaky vypije cajik a nakladie do plienky 😀 okolo desiatej spat to nekojim...vstane na obed polievocka a druhe a hra sa niekedy si cucne ale uz malokedy ..ideme vonku a poobede spapa ovocie alebo vyzivu a vecer mu dam kasu do flasky a ide spat....
no v celku sa mi kojime iba v noci ale to mu ide len o to cucnutie a hned spinka ale niekedy je v noci hore aj 6 krat ☹
@me uz som aj rozmyslala ze skusim normalne kravske ze prevarim lebo ked som dcere robila krupicu alebo puding tak papal a nemal ziadnu reakciu ale este chcem pockat aspon kym bude mat rok...ale niekedy som tak rano unavena z toho vstavania ze sa mu vyhrazam rano ze dostane ine mlieko ako od maminy 🙂
@aduska82 Aj ja som už premýšlala, že začneme zaraďovať kravské mlieko, lebo už od 8 mesiaca sa nedojčíme a sme na Nutrilone. A poznám veľa mamičiek, ktoré už bez problémov detičkám dávajú kravské mliečko. Len sa tiež ešte trošku obávam, lebo my sme doteraz nepapali nič kde bolo obyčajné mliečko.
@locko007 no my ano aj ked varim polievku alebo omacku davam kravske tak maly to pekne papa...len pred par dnami som stretla kamosku a ona dala malej krupicu s kravskym a mala dostala strasnu reakciu nan..bolelo ju brusko az hystericke revy mala...tak som zostala zaskocena..ale vyskusame a uvidime..
Kocky, takze to mam oficialne na papieri 🙂 na buduci rok v maji by sme uz mali byt styria 😀
ideme sa trosku pochvalit vyliezol nam 6 zubcek a my uz chodiiiiiiimeeeeeee to je najväcsi uspech!!!!!mame velku radost
@me @emily327dakujem 🙂 kedze prve sa nam dlho nedarilo, dali sme tomu tentoraz volny priebeh a podarilo sa 😉 trosku sme sa ale pravdupovediac prekvapili, ze tak skoro, ale ja som vzdy chcela deti hned po sebe, tak to snad zvladneme v pohode 🙂
🙂 Aj my už 2 dni normalne chodime, je to krásne 🙂

@emily327 trojkolka ci nie je nebezpecna ? asi nie, ved je mala priputana ...pockaj, pohladam ten link ...