Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
caute kocky nebola som tu sto rokov ..tak len zbezne: kakame ako kedy aj do nocnika aj do plienky je velmi ukecany povie mama baba bába tato ocooo dedooo kde je taaam ďa(dakujem) mňam ham papa tap bam páá(radiator) haaa (havo) cccc (macka) papa vsetko ochutene tak isto ako my kusy . este nechodime ..ale za jednu ruku chodi krasne takze podla mna za par dni uz bude aj sam .. 😉 a pijeme z klasickeho pohara a bez ubrblania alebo tecenia
Ahojte baby, ake pomazanky robite deturencomna chlebik? A ako prosim Vas riesite svokry a podobne tych ktori Vam do deti pchaju poza Vas chrbat kolace a ine blbosti ktore vy detom este nedavate?
@janaspa ja davam zatial len philadelphia natur, bez inej prichute. sice mu aj liptovska natierka velmi chuti, velmi ho z nej bolelo brusko - lebo tam je cibula a to nase deti este nezvladnu...
ja na stastie nemam ludi, co davaju daco, s cim nesuhlasim - pretoze som este stale s malym, ked sme dade inde, takze nie je na to cas a prilezitost. Ale upozornila by som na to, co si nezelas aby uz jedlo dieta
Cavte kocky, mame za sebou SIESTU CHOROBU ☹ 3 dlhe dni vysoke horucky a dnes vysyp po celom telicku . ☹ .no horor, chvalabohu, dnes je uz lepsie, len je mala stale unavena, umrnkana, len sa chce nosit, alebo potom sama nevie co chce.... a okrem toho sa jej prerezavaju vsetky 4 stolicky naraz ...jooj chuda moje male ...mali Vase deticky tuto chorobu ? ako ste to zvladli ? a co by ste mi poradili na tie dasienka, aby ju tak netrapili ? ja sa jej toho nemozem ani dotknut ...hmmm
@janaspa ahoj, moje dieta zje iba kravske maslo, alebo ked jej dam to toho vajicko na tvrdo ....skusala som aj ja kadejake, rybaciu, syrovu , ani bohovy ....a k druhej otazke - svokrovci jej davaju kadejake chipsy (slane a mastne) samoska, ze je to chuti, tak som to razne zatrhla, lebo jej to brusko zatazi ...ked som tam, dam jej 1 - 2 nech ochutna a dost, musia to odniest ...neviem preco maju stale pocit, ze ked prideme s malou, musi cely cas nieco jest, nechapem, preto som sa snazim nech jej daju radsej ovocie ..to je tazko, ked si niekto neda povedat, treba si to vzdy v klude vykonzultovat.
@majka1981 ahoj, dakujeme, teraz cely den pomrnkava a v noci co robila, jeden des, vkuse sa budila plakala , hadzala sa o vankus, az som mala strach, ze co jej je ..je nekludna, no verim, ze to skoro prejde ..a ake homeopatika pouzivas ? ja poznam len tie na tvorbu mlieka .... 😀
@nicky182 ked ho bolia zuby, tak mu davam Osanit (vyrobok co dostat tu v Rakusku, je tam chamomilla recutita, ferrum phosporicum, calcium phosphoricum, magnesium phosphoricum a ine co si nepamätam. Ked ma horucku tak zabera velmi dobre Bella Donna D 12, to zaspi do 5 minut a neplace 😅 . Ked je nepokojna, tak by jej urcite ta chamomilla recutita D12 zabrala 🙂, myslim ze Osanit na SK nedostat, tak by si aspon tu chamomillu mohla skusit tu urcite dostanes
@majka1981
@nicky182
dakujem baby za odozvu, majka mala som na mysli nejake doma robene, ja mu robim mrkvovu, vajickovu, sosovicovu....jasne ze bez cibule, od 8. mes. papame porik, ale zatial len vareny, surovy som mu este neskusala davat. No a k tym svokrovcom, dopredu som ich ziadala aby mu nic nedavali a a jtak to spravili poza moj chrbat, az nahodou som si vsimla omrvinku na puse, a vysvetlenie? Joj ved len trosku, vsak mu nic nebude, ze si pytal a bla bla. Proste nerv...som sa opytala ze keby ukazal na flasu palenky, ci by mu tiez uliali. Kurnik ved on je este maly a neuvedomuje si co moze a nemoze a jasne ze na vsetko ukazuje....a este som jej povedala ci pride na noc k nemu ona ked mu bude zle...tak jasan ze JA prehanam, a samozrejme ze mu bolo zle a sa aj vyhadzal. Asi chcu dosiahnut to ze ked nabuduce prideme, ze nedam maleho z ruky, a cez Vianoce by boli schopni napchat kadeco...aaaach jaaaaj.
baby čo máte chlapcov, ošetrujete im pindíka 🙂 ja som z toho nejaká nesvoja. JEdna Dr. povedala, nech nerobím nič, druha aby som mu sťahovala kožku, potom nám našu Dr. zastupovala nejaká cudzia a tá ma zasa presviedčala, že v žiasdnom prípade nesťahovať. Tak teraz mám z toho guláš.
@miroslavazh mne zase dr povedala, ze do prveho roka nestahovat a potom uz pravidelne. tak som aj tak robila. do prveho nie a teraz som par krat jemne stiahla a islo 🙂 .
ale aj ja som znepokojena, ze ci je to spravne 😝
@majka1981 vieš, ja sa bojím aby som mu nejako nepoškodila. Nám to veľmi nejde a neviem, či to mám robiť nasilu...
@miroslavazh ked mu to nejde, tak by som to tiez na silu nerobila. mojmu to slo celkom pekne dole.
@majka1981 🙂 však asi to nechám tak, len môj muž má okolo toho rečí 🙂 že to som mu mala od malička robiť a teraz ho chudáčika ešte hádam budú operovať.... Tak potom sa obviňujem, že či som všetk robila tak ako bolo terba.
@miroslavazh nerob si vycitky... a nasilu by som ani ja nerobila.
@miroslavazh My sme už od narodenia vždy pri kúpani prebehli kožičku na pipíkovi. Poradila nám to teta, ktorá vychovala 3 synov. Doktorka nám o tomto nevravela vôbec nič. A podľa synovca som vedela, že mu to v ordinácií nasilu stiahla až mu chúďatku tiekla krv a doma potom celý deň plakal, lebo keď cikal tak to ho štípalo. Keď sme my išli na kontrolu, tak mu to bez varovania stiahla. Ale to už mal kožičku úplne odlepenú, tak bolo super.
Nám rastú tiež zúbky, chvalabohu ale teploty nemáme, len zase soplík. A baby, ktoré ste nám radili polievočku na večeru, tak veľmi ďakujem - zabrala. My už rozprávame vo veľkom a nielen to. Keď príde domov tata, tak mu rozpráva, čo nové. Minule som mu na prechádzku dala novú čapicu. Tak hneď keď uvidel ocina, tak sa chytil za hlavičku a hovorí "papica". Alebo prišla k nám babka a hneď jej ukázal na poličku a vraví "anjel", lebo v ten deň sme kúpili sošku anjelika. No čo, my máme doma také malé rádio.
@janaspa Aj moja svokra je taká. Malý mal asi 7 alebo 8 mesiacov a napchali ho Pribináčkom, a vtedy on nejadával ešte žiadne jogurty. Ja som doma chystala oslavu, tak oni mi ho na chvílku zobrali a dopadlo to takto. O hodinku nato bola na rade večera, ktorú mi samozrejme nechcel jesť. Asi až po 2 mesiacoch som sa dozvedela, že ho vtedy prepchali. Tak som doma narobila bordel a odvtedy, keď si ho svokra pýta k sebe, tak mi už do telefónu povie, že mu debude dávať nič jesť. A ešte zaujímavý je štýl akým mu dáva teraz papať. Minule sme tam boli a ona mu pichla do ruky banán. A on si hrýzol také veľké kusiská, skoro som infarkt chytila. 😲
Cavte kocky, simke idu dalsie zuby, po stolickach sa tlacia dalsie 2 dole. Dokopy teda 12zubov 😀 😀 Stale nechodi, po tej chorobe z minuleho tyzdna sa boji este viec. ...Boze, hadam do Vianoc bude chodit, ci co ?Uz sa 2 krat pustila sama, ale hned ako sa zbadala, chytila sa gauca naspat ...hmmmm..neviete mi poradit ako jej vysvetlit, ze sa nema coho bat ? skusam ju aj postavit predo mna aby presla ku mne, to prejde sama par krockov, ale hned pri poslednom krociku sa na mna hodi ... ☹ Za to rozprava ako "velka" .... 😀
Ahojte kočky, tak som tu zas nakukla po dlhom čase, mám čo robiť, aby som prečítala čo všetko píšete 🙂
Nám sa tiež začínajú tlačiť stoličky a nie a nie vyliezť, občas je malý strašne mrzutý a všetko pchá do pusinky, najradšej obžižláva drevené varešky 🙂
@miroslavazh mne boja dorktorka stále hovorí, aby som s tým nič nerobila, len trošku popoťiahla, keď ho kúpem, nič na silu, vraj všetko má svoj čas
😉
čo kupujete vašim drobcom na vianoce? 🙂
Ahojte baby, poradite mi ako vyperiem skvrny od mandarinky? Mala objavila ich uzasnu chut a ma vsetky body okvackane od mandariniek 😝

@monca1991 simonka chce len mliecko .... a ked ma vidi ranajkovat, trosku si odhryzne s chlebika ....skusala som jej dat len chlebik alebo nieco ine ale len mlieko si pyta ...tak asi jej to staci ..hmmm