icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

amadora
25. mar 2010

fiorea 🙂

fiorea
25. mar 2010

baby, pred otehotnenim som sa liecila na toxo. chodila som pravidelne na infekcne. ked som tam sla 1.x, mala som tiez divne pocity, ze aki ludia tam budu. ale neboj, v cakarni su normalne diagnozy a nic tam nechytis 🙂 ja som prave kvoli tomu, ze som chcela male, najprv musela prejst liecbou na toxo, aj ked som nemala vobec ziadne priznaky a netusim, kedy ani z coho som to chytila. protilatky budete mat skoro cely zivot, ale to je prave dobre, lebo to chrani dieta

magdalenocka
25. mar 2010

apiruanka super ze si dobre dopadla...a ty sa tes ze mas brusko, ja by som hned menila...stale som uplne plocha, len navecer trosku vykukne...niekedy mam aj pochybnosti ci tam krpec stale je🙂
s tou toxoplazmozou je to zaujimave...vsade strasia aka strasna choroba a nakoniec ani ludia nevedia ze ju mali...tak sa vlastne nic nedeje...

manee a preco sono nerobil?

fiorea
25. mar 2010

Divecata, ktorym sa protilatky nenasli, a teda ju este neprekonali, si musia davat pozor, aby to nedostali teraz. To moze byt dost nebezpecne. takze ziadne surove mlieko a neumyte ovocie!

petra269
25. mar 2010

A ta toxoplazmoza teda nema žiadne vonkajšie príznaky, že je ti zle, alebo tak...?

fiorea
25. mar 2010

niekedy horucka a zdurene uzliny, prip. zapal spojiviek, ale to len malokedy. bezne ani nevies, ze to mas. dospelemu to vobec neskodi, len plod to moze vazne poskodit

andreaerdna
25. mar 2010

od dnes si umyvam ruky dvojnasobne!

magdalenocka
25. mar 2010

no tusim budem aj banany umyvat 🙂

amadora
25. mar 2010

jaj kočky, keby sme sa mali všetkého báť tak celý život prežijeme v strachu 😉

nivejka
25. mar 2010

no neni možné ako ste sa odmlčali!!!----normálne mi to na vás nesedíííí 😀

lenok
25. mar 2010

Nanuliiiik, a de by si, prosim ta pekne chodila? 😲 a de by ta tak lubili a podporovali? 😲 sak ty si nasa krvna skupina 🤐 Novembrovky moooozes len spehuuuuvat a vyzvedat potichucky, co a ako 😉 ...
ale sak budes pri nas nadcasova, bo seeeecko budes vediet dopredu 😀 😀 😀

nivejka
25. mar 2010

lenok....hi,hi,hi.......máš pravdu!!!!

mata2121
25. mar 2010

Ahojte,

ja som sa akurát dovalila z práce. Dnes to bol hrozný deň, teraz mám ešte viac práce ako predtým a ešte musím zaúčať kolegu, ktorý bude robiť namiesto mňa, ked odídem. Dnes som nestíhala ani poriadne na WC, mala som 5 stretnutí a ešte aj audítora a k tomu všetkému ma celý deň trápilo nafúknuté bruško už od rána. ☹ Nič také som nezjedla,ale bruško ma neskutočne tlačilo a mala som velké krče a nafuknuté som ho mala ako keby som bola už v 5.mesiaci 😀 vyzeralo to pekne 😀

Inak moja maminka prvé bábätko potratila kvôli toxoplazmoze a tiež sa mačiek ani nechytala,ani mačku doma nemali. Sama nevie z čoho to bolo, na bábenko to neprežilo ☹

A ešte mám jednu otázku. Kedy treba zamestnávateľovi oficiálne oznámiť, že som tehotná? a vraj musím zaniesť aj nejaké papiere na personálne. Neviete mi poradiť aké a čo konkrétne? Lebo že pokým to nedonesiem, tak ma nepovažujú za tehotnú 😒

retkvicka
25. mar 2010

ahoj mata, ja som uz oznamila v robote, ze som tehulka, lebo som na rizikovom. cize ak normalne, tak ti dr. moze dat papier - alebo podla toho, co zamestnavatel vyzaduje - mojmu stacila materska knizka, kopiu ktorej si spravili na personalnom. no a samozrejme PN, kedze som doma.

jankaa15
25. mar 2010

babulky mne nejde dat album lebo zevraj som registrovana na cz konikovi to neviem ako moze byt mozne a ze len tam si mozem urobit album no tu nebude vidiet:( poradte co mam? 😒
aspon tu vam ukazem foto nasich drobcekov ako rastu

matamisi
25. mar 2010

janka napis adminovi ten to tam vymaze a budes moct mat tu.... 😉

kathi76
25. mar 2010

vy toho vzdy za jeden tolko popisete , ze nestiham no proste nemam sancu... 😝

spiruanka
25. mar 2010

maqdalenocka ja az oddnes som si ista,ze mam nieco v brusku ked som uvidela na sone 🙂inak som si stale pripadala ako keby mam brucho po rychlom pribrati nafuknuti a neviem co este 😀
takze mozem byt teraz len rada,ze som tu toxoplazmozu prekonala ? 😕 ved nech len vseko je ok a budem spokojna ak to neublizi babatku

renatka9
25. mar 2010

ahojte... vy ste teda toho zase popísali. ja som dnes od rána nestíhala popísať, ani čítať... mala som dnes dokončiť uzávierku, lebo šefino odchádza do grécka, ale som to nestíhala, tak som ho spracovala, aby mi podpísal, len prázdne formuláre, takže o jednu starosť menej...

a dnes som mu už oznámila aj, že som tehu 😀... sranda... som takú reakciu ani nečakala.

fiorea, treba pridať albumík, aby sme videli brušenko... no ja to už veru nemôžem maskovať (keďže mám +17cm v páse) a odo dnes už ani nemusím, takže asi si cez víkend idem na nákupy tehu rifličiek... 🙂 teda ak budem stíhať, keďže doma pre mňa ešte uzávierky neskončili ☹

lenok... do kelu, zasa sa nestretneme, ja idem až 13.04. ten mirec nám to asi robí naschvál... zdžubkal ťa? mňa našťastie nie, lebo som mala predĺžené tričko, tak nebolo vidieť, ako mám zarezané rifličky na brušku 🙂 ...a ide aj tvoj mangelík pozrieť na sono?

lenok
25. mar 2010

Renatka, tak ty takto makas...
Ale raz sa stretneme, neboj 😉
Hej, pytala som sa Cecilky, ci mooze dojst, a ona ze v pohode 😉
JJ, zdzubal, lebo mi meral panvu a uvidel rifle, ale sak som aj tielko mala pekne zapravene, ale mam ho v pazi, mne su tie rifle este dobre a netlacia ma, takze nech nepinda... ja si kupim gate, ked uz tietok nezapnem... 😉

renatka9
25. mar 2010

tak to je super, že aj mangelík môže, lebo ja som sa na to zabudla opýtať, tak neviem, či si má môj drahý brať kvôli tomu voľno... aby sa náhodou nestalo, že ho tam nepustí...
no aj mňa panvoval 🙂 , ale nepindal a to som pritom mala gombík rozopatý, lebo už žiadne gate nezapnem. ale asi si to ani nevšimol, lebo kým sa totiž na mňa pozrel, tak som už mala gate dole 😀

amadora
25. mar 2010

Janka pekné bruško 🙂 A pre album napíš adminom.

Ranatka a aká bola tá reakcia že si to nečakala? 🙂

jankaa15
25. mar 2010

amadorka dakujem 😉 velke nie? ja stale neverim ze su tam dvaja drobcekovia 🙂
inaaak 😵 😵 😵 musim zaklopkat uz 3. den mi neni zle proste necitim ziadnu nevolnost nic, velmi dobru naladu mam, som vsetko vyupratovala,prala,zehlila dufam ze to takto aj ostane lebo pekny pocit
😀 😀 😀
za ten alubm som adminovi napisala dufam ze s tym nieco urobia

alenkam.
25. mar 2010

jooj, prave som dopiekla.. som mrtva... mame v robote zvyk, ze ked ma niekto sviatok, tak musi doniest napecene... a oni si este objednali, co konkretne mam pripravit... 😎 som ich tam nejako rozmaznala... teraz meniny, o 3 tyzdne svadobne a potom o 3 tyzdne mam 30... budu prezrati... 😀
o mne uz v robote vedia vsetci okrem korejca... toho necham tak.. hadam si casom vsimne aj sam... 😝

jankaa15
25. mar 2010

alenkam. nerob chutky jaj by som si dala kolacik 😝
a skoro som zabudla mam pre teba to cislo na tu pani v pk 😉

renatka9
25. mar 2010

amadora... šefino sa celkom potešil. povedal, že je to dobrá správa a že mi srdečne gratuluje. a dokonca sme sa dohodli, že budem s ním spolupracovať aj počas materskej. teda bol to môj návrh a on nenamietal. a keďže som živnostníčka, tak možno už o pár mesiacov budem pracovať iba z domu, takže by to bolo super a hlavne by sme pri bábätku nemali problém s financiami, keďže aj materskú budem poberať 😀 len ešte musíe doklepnúť so šefinom detajlíky, keď sa vráti z grécka.
no a vraj to mám porodiť už 5.10., lebo vtedy má on narodky (tak ako aj môj mangelík) 😀
som to vážne nečakala, takúto reakciu, keďže od je temperamentný a hlavne nevyspytateľný grék. a hlavne nemá rád takéto zmeny, najmä keď sa jedná o ľudí, ktorý mu vedú komplet účto, colne veci a podobne... nuž, tak mi spadol jeden veľký kameň zo srdca... nepočuli ste ho náhodou? 😀

renatka9
25. mar 2010

fuj, koľko chýb som tam narobila... bleee 😝 asi som už fakt prepracovaná... ☹

alenkam.
25. mar 2010

janka, tak mi ho prosim ta posun cez IP.. sice este neviem ako to funguje v tejto novej verzii, ale hadam zmaturujem... 🙂

jankaa15
25. mar 2010

babulky ja revem zas jak male decko 😢 😢 😢
jedna znama bola na interupcii, ja nenavidim take zeny co to dokazu,,,teraz s odstupom casu to strasne lutuje a mi poslala jeden link na video o interupcii ja vam ho tu dam ale fakt to nepozerajte ked si netrufate fakt to je na silne zaludky ja som to pozrela a stale si hladkam teraz brusko a si uvedomujem ako velmi milujem svojich drobcekov a v zivote by som toto nedokazala 😢 😢 😢
PROSIM nepozerajte to ked sa na to necitite ja nechcem zle ani nic len dam to sem uz len z toho dovodu ze keby ste poznali niekoho kto by chcel ist na interupciu len jej pustite toto video 😢 😢 😢 dufam ze ma nebudete mat za zlu a neviem aku
http://n-joy.cz/video/potrat/zBhiqAojOJ5frzaP/

alenkam.
25. mar 2010

no janka, ja som si to teda kukla... postavili sa mi vsetky chlpy na tele... hrozne zabery... ☹ ☹ ☹ nikdy som si neuvedomovala ako to cele prebieha... dufam, ze nikdy nic podobne nebude musiet podstupit nikto z mojho okolia... .... ... ...