icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

amadora
25. mar 2010

Janka ja mám hádam väčšie bruško ako ty a to tam je len jeden drobček 😉 😀 A ja si to video nepozriem, nám to púšťali ešte na škole raz a odvtedy to mám pred očami a hrôza ☹ Inak ja keď som bola prvýkrát tehu tak bežala tá bilbordová kampaň proti interupciám, ak si to pamätáte, bolo to na každom rohu, hrozne zle mi to robilo ☹

alenkam si mi narobila chute s koláčom, zajtra idem piecť 😀

renatka tak to fakt super reakcia, gratulujem k super vyvíjajúcej sa situácii 🙂

manee
25. mar 2010

zeny, ja som unavena, ako keby som cely den v bani zlato dolovala. Bru noc

alenkam.
25. mar 2010

ja som zvladla kysnute cesnakovo syrove slimaky a strudlu... 🙂 co to bude u teba amadora... ? 😉 musim nieco napiect aj pre rodinu... ale to neviem co cez vikend vymyslim... 😒

amadora
25. mar 2010

alenkam ja asi upečiem perník, ten má môj drahý rád tak keď príde domkov nech má maškrtku 😉 a na Veľkú noc upečiem banánové rezy, som si narobila chute keď som tu minule písala ten recept 😀

tonicka
25. mar 2010

ked tu kolace spominate, ja asi tvarohovy urobim, taky specialny, strasne dobryyyy, mnam 😝 😝

amadora
25. mar 2010

tak sme si narobili chute na noc a môžeme ísť spať 😀

nanulik
25. mar 2010

pekný večer vo spolok. tak video si určite nepozriem lebo by sa mi snívali škaredé sny.

dnes ked som bola u dr tak tam bol diler a dával tam ženám menštruačný kalendár a info o antikoncepcii. hovorím mu že ja to nepotrebujem tak som to nechala na stolíku. dva roky sa nám nedarilo a ja by som chcela anitkoncepciu 😒

baby teraz večer je mi totál na ho...o 😖 urobila som si na večeru grécky šalát, že si dám aj zajtra a ja svina pažravá som ho zhltla všetok. to ma pánbožko potrestal za pažravosť 😝

amadora
25. mar 2010

Nanulik aj mne je zle 😒 Zase mám chuť v ústach akoby mi tam niečo zdochlo 🙄 Ja mám pocit že to mám vždy keď sa napijem minerálky 😕

pusinqa
25. mar 2010

nanu ty aspoň vieš z čoho, mne je už druhý deň na skapanie, dochádza mi dych

nanulik
25. mar 2010

amodora ty máš ale prirovnanie 😀 😀 😀

pusinqa veru že viem z čoho mi je zle a za to sa aj hnevám na seba lebo si za to môžem sama

amadora
25. mar 2010

Nanulik tak sa cítim 😅 A ten potkan čo mi tam zdochol býval asi niekde v kanáli podľa chuti 😀

pusinqa
25. mar 2010

ako ide učenie? ja som prípravy do školy tento týždeň vzdala a improvizujem ako sa dá a kým sa dá

tonicka
25. mar 2010

ja som mala zase dnes ten krc v zaludku, ale nastastie to dnes bolo len chvilku
😅

nanulik
25. mar 2010

pusinqa ani mi nehovor o učení 😝 😕 😝 😕 ked som prišla od doktora tak som sa učila asi do pol piatej. potom som zobudila drahého po nočnej a šupla som sa k nemu do postielky a kedže doktor mi povedal že tehotenstvo nie je choroba tak sme sa venovali postelovým hrátkám 😎 a potom sa mi nechcelo učiť a teraz je mi zase zle.

a učím sa asi tak že si to len čítam a snažím sa to pochopiť vlastnými slovami. ale či som si aj niečo zapamatal to netuším

ale mám dobrú správu. mali sme robiť prezentáciu z power point a mám to za A 🙂 🙂 🙂

lienockaa
25. mar 2010

ja len kuk na chvilku..

baby-ktore ste prekonali toxoplazmozu, ved to je vlastne teraz pre vas dobre..uz je babo chranene, mate protilatky.. 😉 sama som ju prekonala a dozvedela som sa to tak, ako vy, pri prvom tehu z odberov..zvieratko som doma nemala nikdy, ale byvali sme na dedine a mozno som niekedy v detstve zle umyla ovocie, alebo zeleninu..po zahradach vselijake macky predsa behaju, alebo aj po skolskom pieskovisku..a tak to clovek dostane, ze nevie ako.. 😉 po tom, ako mi doktor povedal, ze som to prekonala, som tuho rozmyslala, kedy asi to mohlo byt..a fakt som si spomenula, ze raz som mala akoby chripku, kde sa mi aj zvacsili uzliny na krku, ale nikto to nejako neriesil, preslo to, nevysetrovali ma na to, neviem, ci som vobec mala 10 rokov vtedy..takze teraz budu robit asi zas ten odber, uz nebudem v soku, viem, ze som to prekonala.. 🙂

k peceniu-ani vas nemam akym receptom potesit, lebo nepeciem..a hlavne kysnute cesto na sladko nerada robim..slane zvladnem..ale buchty a strudle u mna nehrozia..🙂 ostatne cesta zvladam, ale hovorim, nerada, nebavi ma to.. 🙂 zato varit, to hej, cokolvek..len piect nie.. 😉 nemam motivaciu, muz kolace nemusi a maly toho tolko nepoje, tak nemam ani pre koho..mozno ked budu deti starsie a budu lubit kolace, tak aj piect zacnem.. 😀

a uz dobru nocku vsetkym.. 😔

krivka5
26. mar 2010

dobre ranko! 🙂
dnes bude krasny dnik,uz teraz svieti slniecko a je prijemne teplucko 🙂

amadora
26. mar 2010

Dobré ránko 🙂

Veru krásny dník vyzerá, počasie nádherné a nám už volal tatko že už je na SR takže o chvíľu ho máme domka 😵

Idem upratať, nakúpiť a upiecť koláčik 🙂

krivka5
26. mar 2010

amadora...tak ti muzicek pride domkov,to je super 🙂
ja asi idem umyt okienka, ale moc sa mi nechce 😒

bamb27
26. mar 2010

dobre rano pisarky 😉 😉 ..clovek tu jeden den nie je a tolko sa tu popise, najradsej by som na vsetko reagovala.. ale uz si nejak nepamatam co tam bolo popisane, heh 😅 ...no tak potom prilezitostne
no kazdopadne sa tesim, ze je piatok a slniecko... vcera som cely den rozmyslala nad tou mojou machulkou, co som videla na sono-tv, konecne si to naplno zacinam uvedomovat ze tam je...
nanu, neblazni, kam by si chodila... ja to mam tiez na tesno, ale verim ze mimi sa bude za nami chystat uz v oktobri 😉

svet1
26. mar 2010

Dobre ranko!

Vonku je naozaj krasne... Ale preco ma prave dnes musi boliet hlava? Uz vecer, ked som isla spat, som ju trochu citila, ale dufala som, ze sa z toho vyspim. Ale e-e. Je to este horsie. Dnes budem cely den zase skucat ☹

nivejka
26. mar 2010

dobréééé ránko.....tak včera mi robili ten scrining a doki ho nevedel zmerať 15min prosil toho malého tvrdohlavca,aby sa mu otočil do správnej polohy--stláčal mi bruško,aby ho vyprovokoval..no nakoniec sa to podarili na 1sek.sa otočilo...tak máme 5cm všetko vyzerá dobre a dokonca doki mi tvrdil,že niečo medzi nohami je priesvitná čiaročka a tá tam nemá čo robiť a ža asi na 80% to bude chlapček....ale aj tak je velmi skoro no ved uvidíme....

amadora
26. mar 2010

Krivka ďakujeme 🙂

Svet aj mňa tak minule bolela, tiež som sa nevedela dočkať kedy sa vyspím že prejde a houby, nakoniec mi pomohla masáž od manžela, rozmasíroval mi krk a bolesť v tom raze zmizla.

nanulik
26. mar 2010

bré ráno ženy 😀

krásny den začína ale či tak aj skončí to je otázne 😒

mna už od rána prehána 😅 , lebo drahý išiel k zubárke na závažný zákrok a ja sa bojím miesto neho 😕

retkvicka
26. mar 2010

ahojte kocky, ja som sa dnes zobudila nejak pracovne, tak uz periem postelne pradlo, frcim v kuchyni a tak.....snad ma to rychlo neprejde 😀 .

renatka9
26. mar 2010

dobré ránko.
no veru dnes to vyzerá krásne s tým počasím... ale vraj má začať pofukovať vetrisko 😒

svet aj mňa tak niekedy bolieva hlava a fakt tá masáž krku pomôže, pretože väčšinou je to asi z toho, že mám stuhnuté krčné svalstvo... takže mangelík musí byť vtedy po ruke 😝

nivejka, gratulujem... super, že už doki pomaličky odhaduje pohlavie. u chlapcov sa to väčšinou dá stanoviť skôr 🙂 aj kamoške to povedal v 12tt a potom na ďalšej poradni sa to už na 100% potvrdilo, že to bude chlapčiatko 🙂

ja idem ešte makať... ešte stále toho mám neúrekom... jaj baby, ja sa chcem zobudiť už 1.apríla, nech už je po všetkých tých uzávierkách, daňových, ročných zúčtovaniach a neviem čo všetkom ☹

svet1
26. mar 2010

No, manzelika mam v praci a neviem, co hlava povie az do vecera. Ale mozno kolegyne okolo neodolaju, ked im tu budem usi pilit, ako ma hlava boli 😀 😀 😀 A aj si myslim, ze to bude od krku, casto sa mi to stava ☹

Renatka, aj ja by som sa chcela zobudit 1.4. - to ideme zase do poradne a ja som hrooozne zvedava, ako sme povyrastli!

nivejka
26. mar 2010

renetka.....dakujem 🙂 🙂 🙂 🙂 ---ja som si doteraz myslela,že to bude dievčatko,tak uvidíme ako to nakoniec dopadne
ani sa nenazdáš a je tu 1.apríl a poto si už len povieš,že mám to z krku 😉 😉

amadora
26. mar 2010

Retkvicka aj ja som sa zobudila pracovne, už končím s upratovaním akurát 🙂 To človeku dá toľko energie to slniečko, že? 🙂

Reni, Svet, veď apríl je tu čo nevidieť, už vám to rýchlo ujde 🙂

amadora
26. mar 2010

Nivejka to je super že už asi viete pohlavie, aj ja chceeeeeeeem 🙂

retkvicka
26. mar 2010

amadora, no praveze ja som sa tak tesila, ako vyvesim na balkon pradlo..a u nas uz zacalo prsat..cize nic z toho..len susic doma v izbe 😝