Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
andrea a co tak nejaku babysatku alebo ten vankus na kojenie v tvare hada? ja som to vcera dostala od mojho draheho na narodeniny..
inak nam draheho kolegovia kupili na svadbu, ktoru sme mali pred rokom a vobec sme este nevedeli ze chceme babo, detsky byciklik...taky krasny maly...no vtedy som povedala ze dobra blbost, ale mozno ho za nejake 3 roky vyuzijeme 🙂))) tak gakt treba dary dovre zvazit...
amadora - nie su normalni! ja som zatial nemala naladu ani cas kukat tehotenske veci, ale zajtra sa chystam do mesta kuknut, tak mozno len tak nacuchnem, ze ako sa to hybe u nas. Ale kamoska mi tiez vravela, ze si kupovala tricko na oslavu a ze 30eeeeciek! ze uz si bude kupovat klasicke tricka, ale vacsie cisla, lebo ze to nema obdobu.
stolicku, choditku... vsetko mozne dostali od inej kamosky po synovi, takze nic take nehrozi. Este naznacila trojkolku s tou predlzenou ruckou pre rodica... ale ze to spominala aj niekomu v rodine, takze to pravedepodobne dostanu od niekoho ineho. 😒
magdi - diky za tip, bejbyvak maju nejaky a ten vankus na kojenie... ona kojila len 5-6 mesiacov, takze to uz je za nimi. 🙂 Ten bicyklik napadol aj mojmu manzelovi, lenze kym ona bude bicyklikovat... a byvaju v malom byte, takze by to nemali kde skladovat. Ale bolo by to zlate. Na druhej strane by nas s tym nikto nepredbehol, lebo by vsetkym oznamili, ze bicyk uz maju. 🙂
inak ta stolicka nie je zly napad, ak ju este nemaju..ked ma mala osem mesiacov, to uz mozno aj maju.. 😕 aj nase dvojky boli uz velke ked sa krstili..a hovorim, fakt sme nechceli davat peniaze, ale ani sme nechceli kazdemu kupovat nieco ine, kedze boli rozdielne pohlavie..preto nakoniec tak..
bambulky a mimibazar ste nepozerali? som tam minule videla vselijake tehu tricka, aj ked neboli zrovna pre tehu, ale dostatocne siroke, kimonove, dokonca aj spolocenske satocky... 😉 som si odtial strasne vela veci objednavala na svadbu, takze mozem odporucit 🙂
ja tiez zvazujem toho tehu hada, lebo si furt perinu pcham medzi nohy 😀 a potom mi trcia krize 😝
Adri tak potom autosedačku možno ak ešte chodia vo vajíčku, tak už takú veľkácku? 🙂
Lenok to skúsim pozrieť večer keď malý zaspí, dobrý nápad 🙂 Ja som za minulé tehu mala z origoš tehu obchodu asi len tri veci, jedno tričko a dvoje gate, lebo fakt hrúza ceny 😝 A samo ešte tehu podprdy, inak nič
chodia vo vajicku, toto budem musiet prezistit, ci maju ci nie - skvely napad!
Adi 😉
lenok, no ja som ho vcera pouzila prvykrat, ale nakoniec nadranom skoncil hodeny na muzikovi, kedze este ziadne brucho nemam asi nesplna funkciu🙂 ale zevraj ej to dobre aj pri kojeni a aj na ulozenie babatka, odtial sa nepretoci a bude pekne sediet...tak ho hadam este vyuzijem
urcite vyuzijes 🙂
ja som ten vankus dostala od manzela na valentina...auz si bez neho ani neviem predstavit spat... 😵
na zaciatku som si nemohla zviknut,ale teraz nedam nan dopustit... 😝 😵
ahojte dievcata 🙂
co nakupujete? ja si idem zajtra kupit topanocky ,lebo nemam ziadne na jar a v cizmickach mi je teplo 😒
ahojte.......šak ja váááás nestíham čítať 😒 --teraz len vyše 10minút čítam,čo ste popísali 🙂
okná umyté,záclony+závesy oprané,navarené,upratané a ešte aj nakúpiť som bola---nohy ma už bolia ako koňa.....
ja som sa včera vážila u dokiho,lebo doma nechcem váhu ani vidieť....no aj najprv som tam zbadala,že 80kg až sa mi hlava zatočila až potom kuknem poriadne a bohožiaľ už som sa vyšplhala na 62kg--toľko som mala,ked som rodila malú.....
a môj mangel by 100% nechcel byť pri pôrode,lebo je tiež nervák a snažil by sa mi pomôcť a určite by znadal aj dokimu 😀
nivejka - radsej by som teda nestihala citat a mala umyte okna, vyprate zaclony,upratane.... a nie tu sedim v robote ako knedla. V piatok poobede! 😠
krivka - ja chcem kuknut nejake tenisky, sice mam este tieto, ale hodili by sa nove a tiez nejaku kapsu cez plece by som chcela, co som kukla max, carrefour... nic som nenasla, co by sa mi pacilo. A v meste som nebola hadam aj 4 mesiace po obchodoch kuknut. No ako sa poznam po polhodine mi bude divne z vydychaneho vzduchu po obchodoch a pojdem domov 🙂
mata a ako na tom lezis? ja podla navodu...hlavu na vankusi a spodok medzi nohami...ale nechapem kde by som dala brucho ked ho budem mat, akoze do tej medzery? to mi nedava nijaky zmysel...a hlavne som nemala dat kde ruku s tou som mala najvacsi problem 🙂 no vselijako som sa tocila, vrtel ale kedze som chcela urobit drahemu radost tak som enjako zaspala, ale nadranom som ho nenapadne odhodila🙂
magdalenocka... 😀 ja ho v necelej polovicke zohnem a dam medzi nohy ten mensi koniec mam v predu asi po prsia a vecsiu polku mam za chrbtom...pod hlavou mam normalny vankus.pravou rukov obijmam vankus a lavu mam pod sebou v okoli podbruska....take daco ako stabilizovana poloha....a brusko a prsia netlacia.... 😉 neboj po case na to prides ako ti je najlepsie....ja som tiez ho prvy tyzden po polhodinke vzdy hodila na zem... 😀
ja som bola na nakupoch v sobotu, gate uz nastastie mam, tie som nemusela riesit, ale bolo treba nejake to sirsie tricke, lebo ja som take vobec nenosila. Dva super trika mam za 13 euri, nech vsetci zabudnu, ze jedno 30 bubakov, no ani nahodou. Este ze je teraz taka super moda, ktora praje tehotnym...
no doma to skusim podla tvojho navodu...dakujem
uz len hodinuuuuu
magdalenocka... 😀 😉 len moj manzel neni moc nadseny tomu vankusu,lebo on vzdy zo zadu na mne spal a teraz je medzi nami vankus 😀 ale manzel to vyriesil tak ,ze tu polku co mam za chrbtom si da on tiez medi nohy a moze byt znovu na mne prilepeny ako aj pred tehotenstvom... 😀
tuším väčšinou chlapov má rado túto prísavnícku polohu...u nás doma je to pravidlo,len najhoršie ked tuho zaspí ja sa neviem ani pohnúť 😲 ..a teraz mi to teda už nevyhovuje,lebo si neviem stále nájsť správnu polohu astále sa len prehadzujem...
tak mi sme vynimka, moj muz ked spi, tak sa ho ani dotknut nemozem, on sa strasne nerad tuli. Aj ked sa k nemu otocim tvarou, sa on sa hned zvrtne mne chrbtom 🙄
to moj je taka pijavica... 😝 😀
ahojky ja som už doma zo skúšky. ústna nebola tak som už o štvrtej bola doma a chvílu som hrala pc hru na odreagovanie. ako dopadla písomka netuším lebo ja som to písala vlastnými slovami ako som pochopila tomu učivu a profák povedal že on nechce žiadne okecávanie že chce podstatu na čo sa pýta. tak uvidíme 😒 a všetkým čo mi držali palce, alebo si aspon na mna spomenuli dakujem 🙂
zajtra idem zase na prednášku a môžem sa pomali učiť na dalšiu skúšku 😖
idem robiť francúzske zemiaky aby mal miláčik čo papať zajtra kým budem preč 🙂
môj svokor ide na jojke akurát
pusinqa a co sa stalo ked je na jojke?juj vy tu teda ale pisete nestiham vas citat 😉 dnes som malej v brusku kupila 3 bodynka len nestihla som odfotit.Este chcem kupit taky peknucky overal 🙂 neodolala som
to dnes narýchlo svokra volala, bol tam s citrónmi ktoré pestuje a o pár dní má narodky, keď to bude na nete hodím link nech sa zasmejete, ja som sa smiala ako kôň
manee všetko naj aj magdalenočke, mne to niekedy tiež ide na city, ale zas popri malej je to super džob okrem príprav nad ktorými ja strávim dosť času poobede a radšej by som sa venovala malej, domácnosti, mužovi a mala víkend, ale zas v pohode si pre ňu idem do škôlky, som s ňou cez prázdniny, len ten plat 😒 aj po druhom sa isto vrátim na rok, dva, kým sa vychuble potom uvidíme, lebo sú občas dobré nervy, aj pokazené doobedia a víkendy, furt nejaké vzdelávanie, a tempo riadne, ale zas občas je fakt dobrá sranda a je to tvorivé čo ma na tom baví
pusinqa aha nepozerala som 😉

Andrejka nám krstní rodičia kúpili pre malého stoličku na kŕmenie a bol to fakt super darček 😉 Od 5. mesiacov ako sme ho začali prikrmovať sme ho dávali do nej a tiež to nie je najlacnejšia záležitosť 😉