Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
andrejka tie fotky malej ako keby som našu videla tá 2 týždne mala "domáci úbor" vílovú sukňu, čelenku, krídla a paličku, chodila v tom doma celé dni 😀
pusinqa jaj tie nase male 😉 a den ucitelov je v nedelu 🙂
Ahojte kočky 🙂 ,vidím že väčšina už pekne víkenduje 😎
Pusinqa,daj potom link,nech si to mrkneme 😉 Ja som pozerala akurát kriminoviny na jojke a to je hrôza,ako môže vlastný otec zabiť svoje 2,5 mesačné bábätko....Nemám slov ☹
Ja som sa už tak tešila,že konečne prišla jar a pred hodinou pozriem von a normálne sneží,ale tak poriadne ☹ Ja už nechcem zimu......Inak gratulujem všetkým,ktorým dopadla dobre kontrola u dokyho.Ja idem až 6.4. a už sa neviem dočkať 😉
Matamisi,tak ten šéf nemá chybu,on si akože čo myslí 😠Teším sa ,že aspoň kontrola dopadla dobre.Jogurty už môžeš?
Prajem pekný víkendík....
vadelka to ani ja nechapen co by za tie deticky dali take snazilky 😉
vadelka...uz si tu davno nebola...nestacis citat ze....uz si povedala v robote ze si tehotna...teba doktor neposlal na to NT-messung...moj sef je taky 33 rocny chalan a vzdy som s nim vychadzala super jak najlepsi kamosi,ale asi mu zacalo sibat...no co uz 😠 ale o dva a pol tyzdna sa stahujeme tak zillertal nechcem uz vidiet.... 😀 a 1.04 idem k svojmu doktorovi na kontrolu tak som zvedava co mi povie....ale ja si myslim,ze tu infekciu nemam,lebo inac by babetko nebolo take velke.... 😝
matamis dobry pristup mu nic nepodpisuj....inac neviem ako v rakusku, ale u nas ked si vypisana ti neplaty 100% plat zamestnavatel , ale len nejakych myslim 30% zbytok plati zdravotna poistovna...tak nech netrepe lebo myslim , ze aj u vas to je tak nejako...nedaj sa moja... 😉
jaj a gratuljem vsetkym ktory boli u dokiho a maju pekne spravy ani nestiham vsetko citat...nemam sancu.... 😵
ahojte, ja uz mam upecene..🙂
ja oblecko musim kupit, s malym som bola tehotna v zime, tam som vyuzila dost aj normalne tricka, pod satami a pod svetrom to nebolo vidno, ci su tehu, alebo netehu..kupila som si dve veci s dlhym rukavom, netehu, ale dobry strih, to som nosila na kontroly, alebo do mesta, do prace som potom uz nechodila, bola som PN..a mala som este jeden sveter, jedny mencestraky, jedny rifle a jedny sviatocnejsie saty..viac nic..ani vetrovku som nekupovala, vosla som sa do normalnej az do porodu..mala taky fajn strih.. 😉
teraz ale bude leto a to je trosku ine, clovek sa viacej poti, nema kabat, bundu, zeby pod tym sikovne skryl nejake nedostatky na obleceni..ale tiez sa mi zda strasne vela toto co pytaju za jeden kusok tehu oblecenia..to aby bluzka stala 30eur je fakt sila.. 😝
Dobré ránko 🙂
Matamisi,mne doktor vravel,že na to meranie by som mala ísť v 13TT a keďže to už nebudem v Rakúsku tak som písala svojmu dokymu na Slovensko a vravel,že jasné,len musíme ešte dohodnúť termín...V robote to už vedia skoro všetci,iba šéfka ešte nie
😀 .Už jej to musím povedať.Aj ja si myslím,že si OK,lebo bábo pekne rastie tak pekne ďalej oddychuj 😉 Tak ten šéf sa ukázal,všetko je pohode až kým nepríde nejaký problém.Vtedy každý pozerá na seba... 😒
Prajem pekný deň,ja musím ísť pracovať ☹
baby už sme ochutnávali, fajnová volá sa ľahká biela torta
3 žĺtky a 75 g práš. cukru vymiešať do peny, pridať 25 g mleté orechy, zamiešať. z bielkov ušľahať tuhý sneh a s 50 g hrubej múky ho zľahka primiešať k žĺtkom. tortovú formu vymastiť maslom, vysypať hrubou múkou, pomaly to upiecť v trúbe vyhriatej na 150 stupňov. nechať vychladnúť vo forme. na vychladnutý korpus poukladať mandarínky, treba 2 konzervy, výjde na spodok aj na vrch na ozdobu.
100 ml biely jogurt, 100 ml sladkej smotany, 3 PL kryš. cukru, 1 van. cukor, 150 g tvarohu vymiešať šľahačom na hladký krém. 1 želatínový stužovač do jogurtových dezertov pripraviť podľa návodu na obale a pridať ku krému. Naliať na korpus nechať stuhnúť 4 hod v chladničke. Ozdobiť mandarinkou a horkou čokoládou.
Ja som dávala želatínu podľa návodu s vodou a mandarinkovou šťavou, takýto špeciálny stužovač som nenašla a je to ok.
pusinqa nerob mi chute ty potvorka 😀
ale vyzera hrozne dobreee mnam aj by osm si dala 😉
kľudne dôjdí len sa poponáhľaj kým je čosi v chladničke 😉
😀 no tak to nestihnem 🙂
ja už len čakám kým dosuší sušička nech to poskladám a hurá na prvú jarnú grilovačku, to ešte len budú chuťovice 😨
no to veru 😉 tak teda dobru chut a pobavte sa mi sa chystame v maji na piknik sak romantika ne? 😀
caute baby, tak my slavnostne zaciname 14tt 😀 😀 😀
ja som si vcera urobila radost, som si nakupila jarne kvietky, posadila ich spolu do kocicka, vyzdobila vajca a nasiala tam este zeruchu, tak sa vytesujem, aku mam krasnu zahradku...uz mi kvitnu tulipany aj narcicky Kazdu chvilu chodim kontrolovat, ze co nove mi tam narastlo 😀
manee gratulujeme 😀
mna dnes dost boli brucho, sa citim ako by som uz nabehala minimalne 198 km 😉
tonicka, vdaka, inak aj mna vcera cely den pobolievalo a potahovalo brusko, tak som len vyhladkavala mimco
pusinqa ale si mi narobila chute s tou tortou 😠 😀 normálne rozmýšľam kedy si spravíme smotanovú 😀
manee gratulka k 14tt 😉 a aj ja som sa dnes vytešovala v záhrade koľko narcisov mi rastie, každú chvíľu zakvitnú 🙂
nám ráno odišiel tatko, chudiatko môj drobček tak hrozne za ockom plakal ☹ zajtra asi pôjdeme k našim do utorku, nech je nám veselšie a rýchlo to prejde. a rovno si v BB chcem pozrieť nejakú jarnú bundu lebo tú čo mám nezapnem 😅
ja tlačím jahody aj s malým a varím na obed cestoviny s tuniakovou omáčkou 😵
pusinqa...mnam...dala by som si taku torticku....az sa mi creva vykrucaju ked na nu pozeram... 😝 😀
vadelka....a kedy idete domov tiez po velkej noci.... 😎 my okolo 14.4 konecne,uz sa neviem dockat na slovensku stravu... 😎
Matamisi,my ideme tiež okolo 14.4. a tiež sa už neviem dočkať 🙂 ,hlavne na tú stravu sa teším,lebo tu mi už nič nechutí 😒 .Už keby to bolo 😉
Pusinqa tak tú tortu by som si aj ja hneď dala.Si nám teda narobila chúťky 🙂
Manee gratulujem k 14TT,ako ten čas letí....
Ja asi idem oddychovať a popracovať na farmičke 😉
matamisi ,vadelka ja idem zajtra na SK a tesim sa jak mala, hlavne na jedlo.... 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
pusinqa torta vyzera fajnovucko mnamky.... 😉
manee gratulka k 14tt...my zaciname uz zajtra 14 tt.... 😉
je vadelka aj pracujes na farme....no aj ja niekedy....tak pekne pracuj ide jar treba sadit moja.... 🙂 a hlavne tie vajcaaaa poposielat...... 😀 😀 😀
vadelka,kathi....ja som prave uz posadila... 😀 vajcia zbieram o 106.... 😀
kathi...zajtra uz ides....zavidim ...aj ja chcem....nezoberes ma... 😎
ja musim este 17x sa vyspat a pojdem aj ja... 😀 😝 odpocitavam jak na vojne... 😝
ja zacinam 14tt v stredu..... 😎
matka jej, moja hned este jedno miesto mam volne...mam so sebou aj malu a aj mamu....bude sranda v aute zase jako u ciganou.... 😉
ja nesadim momentalne sa mi nechce nejako....nastala jarna unava asi u mna... 😀 ale vajca zbieram aj ja.... 😀
jaj hned by som isla s vami...by sme si zaspievaly... 😀
len ja idem vo stvrtok na kontrolu tak sa mi neoplati ist domov... 😝
ozaj a ako dlho budes na sk...
Kathi,aj mňa zobeeeer,aj ja už chcem ísť domov.......... 😉 Tak si to teda uži na Slovensku,juuuuj ako Ti závidím...Hej,aj ja farmárčim,aspoň takto 😀 Aj ja zbieram tie vajcia a zbierať budem až večer 😀 😀 😀
Ja tiež odpočítavam jak na vojne,tie posledné dni sa mi zdajú ako večnosť...
matka,vadelka nebojte cas ujde jak voda uvidite....budem na vas myslet.... 😉 😉 😉 😉
matka drzime palceky na kontrole.... 😎
ja neodpocivam...balim,perem,upratujem,na nakup behnem este....aspon mama ze tu je chvala bohu....teraz
posedim chvilku a hajde dalej...nech uz zajtra padame....len nech su zapchy neni lebo su v 8,, bundesländer,, prazdniny....

tonička deň učiteľov je tuším v nedeľu
oblečko riešim dosť ako lenok cez mmb, aj dnes mi došli 2 letné fasa šatky, každé tak za 5 euráčov + poštovné a jedny sú úplne nové gatea super na leto
pri malej som kúpila 4 veci z origoš obchodu drahé ale zas také že som ich nosila aj netehu do práce tak ich využívam stále a sú fasa