icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

manee
27. mar 2010

kathi, tak teda stastnu a plynulu cestu a kraaasne dni na Slovensku

matamisi
27. mar 2010

pekne od teba ze budes nanas mysliet... 😀 ved si cely cas na facebooku tak ako upratujes 😀
v nedelu by zapchy nemaly byt... 😉 tie boly vcera a dnes.... 😝 😉 tak prajem ti stastnu cestu a ozvi sa... 😉

amadora
27. mar 2010

no kočky treba to využiť že idete na SR a spáchať dáke stretko októbroviek 😀 😀 😀

andrejkaa23
27. mar 2010

amadora no veru len neviem ako by sme sa tam vsetky zmestily

amadora
27. mar 2010

andrejka a kde tam? 😕 😅 však je jar, tak stretko vonku v parku a piknik 😀 trochu vytrčiť na slniečko pupíky 😀

silvika
27. mar 2010

by ste chceli pupiky vytrcat, sak by vam prechladli, aspon teda mne az tak horuco nie je. ja som dnes menila satnik, prec zimne a do skrin letne a tehotenske, ale len take letne ktore predpokladam, ze si natiahnem aj v lete, aaa mozno ani niebudem musiet nic dokupovat, iba ak by som chcela, tomu sa zasa asi moc branit nebudem ze 😝

pusinqa
27. mar 2010

amadora aj ja som si už objednala bundu ja sa smejem že veľkosti stanu, môj kožák aj keď má tesný strih síce ešte v pohode zapnem ale akonáhle cítim že mi trošku tesnejšie na bruchu ostáva mi zle, tak radšej čosi voľnejšie a dúfam, že ho donosím ešte aj na jeseň a na chladnejšie letné večer
baby my po grilovačke, malá asistovala, tatik superne ugriloval, dali sme si cela rodinka šlofika, romantikuš
amadora ako robíš tú tuniakovú omáčku, ja milujem špagety s tuniakom, kečupom, syrom
baby ďakujem za slová chvály na adresu torty

pusinqa
27. mar 2010

vidno že som ešte ochrápaná píšem ako maďar 😒

amadora
27. mar 2010

Pusinqa aj ja premýšľam akú si kúpim aby som aj na jeseň mala čo nosiť 😀
A omáčka: na troche oleja usmažím cibuľku, pridám tuniaka z konzervy, trochu popražím a pridám kyslú smotanu, trochu kečupu a soli a nakoniec syrokrém a nechám ho rozpustiť 🙂 Je to super, aj malému to chutí a robila som mu to hádam od nejakých 7 mesiacov lebo tuniaka detičky môžu ako prvú rybku 🙂

pusinqa
27. mar 2010

to vyzerá dobre, skúsime, presne preto som sa pýtala že to sú také receptíky že varíš spolu pre dieťa aj pre teba

amadora
27. mar 2010

ja mám tiež také rada 🙂 a hlavne celý obed máš hotový za 20 minút 😉

andrejkaa23
27. mar 2010

amadora tak ked niedke vonku tak by trebalo mega deku alebo mega lavicku aby sme sa vonku zmestili vsetky oktobrovky 😀

matamisi
27. mar 2010

ved za mesiac bude v nitra vystava bocian,tak tam sa mozme stretnut... 😵

amadora
27. mar 2010

andrejka ale si náročná 😀

kathi76
27. mar 2010

manee dakujem.... 😉 😉 😉

matamisi no ty uz nemusis hned bozovat , ze som cely cas na FB!!!! 😀 😀 😀
isla som povodne na 10 minut nozky vylozit a bum zaspala som na hodinu....dobre co?ale uz mam vsetko hotove a pripravene....len ked pride muzik z prace ponosime tasky do auta, aby som sa ja zajtra rano nemusela nadrapovat... 🙂

no kto sa to tu chce stretnut? a jako to spravime....ved jedna je zo zarnovice,dalsia z hlohovca a zase dalsia z blavy a potom trnava,ruzomberok.....tak vas teda v utorok cakam v parku okolo druhej v nitre...moze byt????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

matamisi
27. mar 2010

kathi...ja som nebonzovala... 😀 to len aby boli vsetky v obraze ze stihas medzi vsetkymi tymi vecami aj na FB byt... 😀
aj ja som si dneska poobede pekne pospinkala... 😎
a ohladom toho stretka v utorok...ved zober si do parku aj nootbuk a pokecame cez FB......... 😀 😀 😀

lucy778
27. mar 2010

ahojte

ja som na koníku nebola ani nepamätám, moja únava akosi nemá hraníc, skôr to vyzerá na spavú nemoc než na tehotenstvo 😀 , ale dnes ma trochu prebralo a podarilo sa mi upratať byt a dokonca som umyla okná a prezliekla periny, ale som grogy 😝 😝 😝
toľko ste toho popísali, že neviem či to niekedy dočítam 😀

kathi76
27. mar 2010

baby takze ja zoberem ten notebook, aby sme aj s matamisi pokecali.... 😉 😉 😉

lucy778 ja tiez niekedy nemam sancu to tu docitat a hlavne cez tyzden....len pekne spinkaj , ked muis a telo si pyta... 😅 😅 😅

amadora
27. mar 2010

ok, takže park v Nitre a o koľkej? 😀

amadora
27. mar 2010

júj kočky toto sa mi hrozne páči 😵 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8183585&tab=0

matamisi
27. mar 2010

amadora....velmi pekne...to tyrkysove by som si hned objednala...len ja ani neviem ako sa cez net objednava a aku velkost si vybrat... 😅 ja sa bojim cez net objednat... 😖 ale su velmi pekne a ani drahe su neni... 🙂

amadora
27. mar 2010

Mata ja mám tiež presne z tohoto obavy či trafím veľkosť a tak, ale hrozne sa mi to páči tak sa neviem rozhodnúť 😅 A fakt že cena nie je zlá, čo som pozerala druhé tričká nad 30 euro 😕

matamisi
27. mar 2010

takcena je perfaktna...ja som si minule jedno tricko kupila a 35 euro....a to uz bolo zlacnene 😝

kathi76
27. mar 2010

amadora takze o 14 :00 v parku....sa tesime.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

inac pekne tricko a ta cena....no nadhera..... 😉 by som hned brala....

amadora
27. mar 2010

normálne vážne uvažujem o ňom 😉

Kathi ok 😀

monique02
28. mar 2010

ahojte maminky,
tak mi kamoska vcera doniesla ten test na urcenie pohlavia a dnes som to teda aj vyskusala, podla testu by to mal byt chalan 😉 som zvedava ci to bude platit

toto je ono http://www.ma-ma.eu/?page=shop&cat_id=6&id=322&..., pre tych co sa pytali

peknu nedelu vsetkym

amadora
28. mar 2010

Moni teda o tom som ešte nepočula 😕 A teda super že by to mal byť chlapec, držím palce nech to vyjde 😉

miroslava2207
28. mar 2010

AHOJTE ženy, dlho som tu nebola a šanca, že vás dočítam je mizivá 😀

Ja som akási nachladnutá, ale v utorok idem do poradne, tak uvidím bábätko, dúfam, že bude všetko ok!

Tak sa majte krásne a pozdravujem bábätká Paa 🙂

andrejkaa23
28. mar 2010

tak amadora mysli ze ta Nitra ujde 😀 😀 😀
miroslava2207 tak sa co najkor uzdrav 😉

andrejkaa23
28. mar 2010

amadora nadherna tunika 😉 rychlo objednaj sup-sup no ja mama po Philipkovy takze budem nosit tie veci a sem-tam si dajaku novu vecicku kupim 😉