Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
pekne od teba ze budes nanas mysliet... 😀 ved si cely cas na facebooku tak ako upratujes 😀
v nedelu by zapchy nemaly byt... 😉 tie boly vcera a dnes.... 😝 😉 tak prajem ti stastnu cestu a ozvi sa... 😉
no kočky treba to využiť že idete na SR a spáchať dáke stretko októbroviek 😀 😀 😀
amadora no veru len neviem ako by sme sa tam vsetky zmestily
andrejka a kde tam? 😕 😅 však je jar, tak stretko vonku v parku a piknik 😀 trochu vytrčiť na slniečko pupíky 😀
by ste chceli pupiky vytrcat, sak by vam prechladli, aspon teda mne az tak horuco nie je. ja som dnes menila satnik, prec zimne a do skrin letne a tehotenske, ale len take letne ktore predpokladam, ze si natiahnem aj v lete, aaa mozno ani niebudem musiet nic dokupovat, iba ak by som chcela, tomu sa zasa asi moc branit nebudem ze 😝
amadora aj ja som si už objednala bundu ja sa smejem že veľkosti stanu, môj kožák aj keď má tesný strih síce ešte v pohode zapnem ale akonáhle cítim že mi trošku tesnejšie na bruchu ostáva mi zle, tak radšej čosi voľnejšie a dúfam, že ho donosím ešte aj na jeseň a na chladnejšie letné večer
baby my po grilovačke, malá asistovala, tatik superne ugriloval, dali sme si cela rodinka šlofika, romantikuš
amadora ako robíš tú tuniakovú omáčku, ja milujem špagety s tuniakom, kečupom, syrom
baby ďakujem za slová chvály na adresu torty
vidno že som ešte ochrápaná píšem ako maďar 😒
Pusinqa aj ja premýšľam akú si kúpim aby som aj na jeseň mala čo nosiť 😀
A omáčka: na troche oleja usmažím cibuľku, pridám tuniaka z konzervy, trochu popražím a pridám kyslú smotanu, trochu kečupu a soli a nakoniec syrokrém a nechám ho rozpustiť 🙂 Je to super, aj malému to chutí a robila som mu to hádam od nejakých 7 mesiacov lebo tuniaka detičky môžu ako prvú rybku 🙂
to vyzerá dobre, skúsime, presne preto som sa pýtala že to sú také receptíky že varíš spolu pre dieťa aj pre teba
ja mám tiež také rada 🙂 a hlavne celý obed máš hotový za 20 minút 😉
amadora tak ked niedke vonku tak by trebalo mega deku alebo mega lavicku aby sme sa vonku zmestili vsetky oktobrovky 😀
ved za mesiac bude v nitra vystava bocian,tak tam sa mozme stretnut... 😵
andrejka ale si náročná 😀
manee dakujem.... 😉 😉 😉
matamisi no ty uz nemusis hned bozovat , ze som cely cas na FB!!!! 😀 😀 😀
isla som povodne na 10 minut nozky vylozit a bum zaspala som na hodinu....dobre co?ale uz mam vsetko hotove a pripravene....len ked pride muzik z prace ponosime tasky do auta, aby som sa ja zajtra rano nemusela nadrapovat... 🙂
no kto sa to tu chce stretnut? a jako to spravime....ved jedna je zo zarnovice,dalsia z hlohovca a zase dalsia z blavy a potom trnava,ruzomberok.....tak vas teda v utorok cakam v parku okolo druhej v nitre...moze byt????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
kathi...ja som nebonzovala... 😀 to len aby boli vsetky v obraze ze stihas medzi vsetkymi tymi vecami aj na FB byt... 😀
aj ja som si dneska poobede pekne pospinkala... 😎
a ohladom toho stretka v utorok...ved zober si do parku aj nootbuk a pokecame cez FB......... 😀 😀 😀
ahojte
ja som na koníku nebola ani nepamätám, moja únava akosi nemá hraníc, skôr to vyzerá na spavú nemoc než na tehotenstvo 😀 , ale dnes ma trochu prebralo a podarilo sa mi upratať byt a dokonca som umyla okná a prezliekla periny, ale som grogy 😝 😝 😝
toľko ste toho popísali, že neviem či to niekedy dočítam 😀
baby takze ja zoberem ten notebook, aby sme aj s matamisi pokecali.... 😉 😉 😉
lucy778 ja tiez niekedy nemam sancu to tu docitat a hlavne cez tyzden....len pekne spinkaj , ked muis a telo si pyta... 😅 😅 😅
ok, takže park v Nitre a o koľkej? 😀
júj kočky toto sa mi hrozne páči 😵 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8183585&tab=0
amadora....velmi pekne...to tyrkysove by som si hned objednala...len ja ani neviem ako sa cez net objednava a aku velkost si vybrat... 😅 ja sa bojim cez net objednat... 😖 ale su velmi pekne a ani drahe su neni... 🙂
Mata ja mám tiež presne z tohoto obavy či trafím veľkosť a tak, ale hrozne sa mi to páči tak sa neviem rozhodnúť 😅 A fakt že cena nie je zlá, čo som pozerala druhé tričká nad 30 euro 😕
takcena je perfaktna...ja som si minule jedno tricko kupila a 35 euro....a to uz bolo zlacnene 😝
amadora takze o 14 :00 v parku....sa tesime.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inac pekne tricko a ta cena....no nadhera..... 😉 by som hned brala....
normálne vážne uvažujem o ňom 😉
Kathi ok 😀
ahojte maminky,
tak mi kamoska vcera doniesla ten test na urcenie pohlavia a dnes som to teda aj vyskusala, podla testu by to mal byt chalan 😉 som zvedava ci to bude platit
toto je ono http://www.ma-ma.eu/?page=shop&cat_id=6&id=322&..., pre tych co sa pytali
peknu nedelu vsetkym
Moni teda o tom som ešte nepočula 😕 A teda super že by to mal byť chlapec, držím palce nech to vyjde 😉
AHOJTE ženy, dlho som tu nebola a šanca, že vás dočítam je mizivá 😀
Ja som akási nachladnutá, ale v utorok idem do poradne, tak uvidím bábätko, dúfam, že bude všetko ok!
Tak sa majte krásne a pozdravujem bábätká Paa 🙂
tak amadora mysli ze ta Nitra ujde 😀 😀 😀
miroslava2207 tak sa co najkor uzdrav 😉
amadora nadherna tunika 😉 rychlo objednaj sup-sup no ja mama po Philipkovy takze budem nosit tie veci a sem-tam si dajaku novu vecicku kupim 😉

kathi, tak teda stastnu a plynulu cestu a kraaasne dni na Slovensku