Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte... tak ja som spat od Dr. ..dneska to bola teda riadna rychlovka 😉 ...musela som cikat do poharika na wecku bez svetla... parada 😅 ..ale trafila som sa nastastie, inak vsetko v poriadku, mam sa dostavit az o mesiac... a vraj na najblizsie sono sa mozem tesit az v 20tt 😢 ..zase sa citim ako v stredoveku, no ale co uz, povedal ze ak je vsetko ok, tak castejsie nerobia... a v sprave z posledneho sona v 10tt mam ze NT-negat. ..to neviete ako mam tomu rozumiet? ...robil a je to dobre, ci zle, alebo sa nedalo merat?
bamb...v 10tt sa to meranie este nedalo urobit,preto tam mas negat. tie merania sa robia 12tt - 14tt. zaujmeve ze ta nan neposle, asi to nerobia vsade. v 20tt sa toto meranie uz neda urobit.
hmm.. aj som si myslela... takze budeme bez NT, no nevadi, ja verim ze to bude ok 😉
nivejka posunul ti termín dopredu či dozadu a o koľko?
bamb, mne doki povedal, že to NT nerobí každý lekár, tak možno tvoj ti to robiť nebude. lebo to musí merať šiju a noštek na stotiny milimetra.
kazdy vysetrenie je dobre. ale zas keby aj to NT nedopadlo dobre, tak co? zbytocne sa budeme triast do dalsieho testovania... Co sa ma stat, stane sa, bez ohladu na testy.
Bamb to som minule písala že po týchto ultrazvukoch až v 20tt a potom až v 30tt 😒 to som aj ja bola sklamaná pri prvom tehu 😅
amadora a ty si bola pri prvom tehu aj na 3D? lebo to je asi navyse popri tych v 20. a 30. tyzdni. nie?
firoea máš pravdu, len by sme sa strachovali... ale asi je to dobré pre mamičky, ktoré by sa chceli rozhodnúť nad interupciou, v prípade, že by bábenko malo nejaké vady...
ano, asi preto to robia. snazia sa zistit vady cim skor. lenze ja som uz citala o tolkych planych poplachoch, az fakt neviem, ci by som tomu verila. Dufam, ze toho budem usetrena a vysetrenie dopadne tak, ako ma 🙂
neskusila ste niektora cocculine proti nevolnostiam? poradil mi to moj dr. je to homeopatikum
firoea a ty máš ešte stále také nevoľnosti? ja už nejaké tri týždne, alebo dva som v pohode, už sa ani ráno v posteli nepotrebujem naraňajkovať. iba raz za čas mi je ťažšie.
ten coculin je vraj na toto dobrý. aj ja som dostala brožúrku od dokiho o homeopatikách, ktoré sú dobré pre tehuľky a dojčiace mamičky a detičky a je tam aj toto proti nevoľnostiam... a kopec iných užitočných homeopatík. 🙂
mne byva stale zle. k veceru som uplne vyradena z prevadzky. rozmyslam, ci este pockat nejaky tyzden, alebo skusit tie homeopatika. najradsej do seba nedavam nic, co nepoznam, ale ak to ma pomoct... preto som zvedava, ci to niekomu pomohlo
baby ako viete presne na den kedy zacinate dalsi tyzden? Podla utz alebo podla ovulky? Lebo mne to ultrazvuk posunul oproti tomu ako som to ratala predtym tak teraz neviem.
ja som skúšala cocullin pomáhal chvíľku potom pomáhala kola a tak
mne kola nezabera ☹
tyzdne ratam len priblizne, zacinam vzdy od pondelka. viem, ze to nie je presne, ale ved je to len kvoli mojmu pocitu. aby som vedela, co priblizne ma caka. mozno ze ostatne baby rataju presne na dni, lebo pri posl. kontrole dr. povie na den presne svoj predpoklad. Podla mna su to vsetko len tipy 🙂
mne inak aj dnes je ok..ale odkedy menili čas tak moj fešák buva až do 8 rána 😲 a ja som super vyspatá a je mi fajn..lebo doteraz stával cca od 5- 6 a to som bola ešte taká na odpis zle mi bolo teraz asi začína krásne obdobie..
zajtra uvidím drobčeka s teším
mne sa presne zhoduje posledna ms, den D kedy sa zadarilo a dokiho merania.. takze ja to mam jasne, ze je to sobota... 🙂
magdalenocka...ja to viem presne podla oplodnenia vajicka a to bolo 12.1. v utorok 🙂
jaj tak takto to ratate...no ja som mala posledny menzes 1.1. /piatok/ a oplodnenie mohlo nastat bud 14.15.16. takze teoreticky to mohlo byt 15./piatok/, tak by som to mala ratat od piatku. Ale u doktora mi vyslo podla merania o 4 dni neskor na utorok...pytam sa lebo niektore tak presvedcivo povedia ze dnes im zacal dalsi tyzden...ja som si spravila kompromis a ratam si to od pondelka teda dnes zacinam 13tt....🙂
krivka aj alenkam vy v tom mate teda jasno...a krivka tebe to tak vychadza aj u dokiho?
magdalenocka...podla posledneho merania mi doki dal termin o dva dni skor. male nam volako rychlo rastie 🙂 a podla menzesu by som mala mat termin uz v septembri.
to je super, ked niekto vie presny termin pocatia. ja netusim ani len kedy som mala ovulaciu 🙂 ale 23. 1. som mala zvlastnu bolest v podbrusku ako nikdy predtym a uz vtedy som si pomyslela, ci to nahodou nie je uhniezdovanie vajicka. akosi podvedome ma to napadlo, muzovi som ani nepovedala, lebo sa mi to zdalo smiesne. Ale teraz to celkom vychadza, kedze vajicko po oplodneni chvilku putuje, kym sa zahniezdi. Tak si potichucky vravim, ze asi patrim medzi tie zeny, co to pocitili. Hoci viem, ze nazory na to su rozne a niekto povie, ze to nie je mozne. Neverila by som ani ja, ale ta bolest bola uplne ina, ako som kedy zazila... Bolo to hned prvy mesiac, co sme si nedavali pozor, takze som si fakt nenamyslala, ze by som mohla byt tak rychlo tehotna. A predsa 🙂
magdalenocka... ja mam oproti MS a merania asi 5 dni rozdiel... neriesim to, budem si hovorit ze som nejaky 10-11tyzden 😉 ...mne doktor este ani neratal TP, asi az neskor ked sa to vykrystalizuje
fiorea...ja ti zase zavidim to klasicke oplodnenie 🙂 inac ta bolest v podbrusku co si mala bola urcite uhniezdenie. v CAR nam povedali ze to uhniezdenie mozem tak citit. ja som po ET nemala ziadne zvlastne pocity a az v 5tt mi zacalo byt ee a je mi tak zle stale...
ahoj kocky, aky mate den? ste toho popisali. ja som mala nejake behacky. tak rozmyslam, ci vas idem citat dozadu 🙂. ako vam dnes je? mne celkom fajn, ani prsia ma nejak nebolia. ze by uz prechadzali nevolnosti?
baby tak ja ani neviem, kedy som mala poslednú menštruáciu ja som pri synovi nestihla ani značit sa mi marí, že 7.1. ale vobec neviem to len myslím nejak tak som ju mávala začiatkom mesiaca 😅 takže mne to rátajú odtadiaľ. no a zajtra na sone sa hádam niečo dozviem sa taaaaakkk tešššíím 😉
ja doteraz neviem, ktorý dátum mám považovať za oplodnenie....lebo ten môj posledný cyklus bolo niečo zvláštne, ale skúsim sa spýtať najbližšie doktorky, že či by mi to vedela povedať 😀
krivka tak len dufajme, ze nam tie nevolnosti rychlo prejdu 😉 mne je tiez zle tak od 5tt
fio, krivka ...ja som nic necitila.. dokonca aj pri ocikavani testu som necakala ze tam bude // ale pamatam si jedno rano co som sa zobudila, zaciatkom februara ze som mala sen s dietatkom a som si sama sebe povedala ze coze? ...zeby to vyslo? ..potom som tomu nevenovala pozornost, no a podla toho terminu sono merania to niekde tam vychadza.. ale asi to bola len nahoda 😉

spiru, mne tiez byva velmi zle pri odberoch, ale teraz to bolo ako zazrakom uplne v poho. Ani som nevedela, ze berie. Treba vecer predtym a rano pred krvou vela pit a pri odbere mysliet na ine. Mne sa osvedcilo ratat alebo hovorit v duchu nejaku basnicku, vtedy sa musim sustredit a nemyslim na to, co sa prave deje 😀