Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
renatka ty máš fakt apetít 😀 😀 😀 a robíš nám tu riadne chute dnes
miroslava super blahoželáme k úspešnej kontrolke 😉
renatka.. dobreeeee... 🙂 3,5 krajca... no to neviem ci ta dobehnem... 😎
renatka....aj ja som si dnes spravila rybaciu natierku-tuniakovu... 😵 mnam bola vyborna a zvladla som len dve zemle,ale vecer este nekonci 😀 😝
Alenkam - aj my dnes pokracujeme v redkovkovani 😉
Matamisi, aj na to som tiez myslela. Skusim nahodit sarmantny a sebavedomy fejs v lekarni, a pozmurkat po tetule 🙂
Renatka, krasne kravickovske so snurkou. Je tam aj gumina, ale slaba. Mali v Mlynoch na 3.poschodi,tam je predajna cisto pyzamkova. Vselijake obraztekove,aj pre tehu "profi" na kojenie. Nejdem ho zatial drat,len chcem byt kludna, ak by sa trafil spital. Clovek nikdy nevie. Zajtra ti hodim foto. Chces? 😀
tak ja sa budem u dokiho asi vazit v zimnej bunde a v tazkych topankach, aby ma nezvozil 😀
renatka, ja som na mrkvovom salate, alebo aspon mrkve 😀
ahoj babule, som od vedla z temy "novembroviek. 😉 kedze ste mesiac v predstihu, viete mi povedat, kedy vam zacalo byt zle tak, ze ste si to museli uvedomovat? ja som v este len na zaciatku, v polovicke 7 tt, ale mne nie je zle. len som castejsie hladna, viac jem, nemam chut na nic sladke, ale zle mi nie je. je to zle znamenie? alebo sa nemam stresovat? 😅
Ofinka, teskaj sa,ze si fit. Ani mne nebyvalo zle, semtam bolest hlavy, ale citim sa fajn. Co by za to dali ostatne partacky, ktore sa pasuju s kazdym sustom jedla? Bud rada, zeno! Je nas takych very malo 😉
Mirka super, tešíme sa s tebou 🙂
Ja idem zajtra ráno na odbery (skúmavku na moč už mám nachystanú v kúpeľni aby som nezabudla 😀 ) a na poradňu, držte mi palce 😉 Len ma štve že krpec musí so mnou a musím ho ráno budiť 😒
bamb,maqdalenocka dakujem za link 😉
amadora, dufam, ze zajtra pridas dalsie foto.. 😉
baby, ja som taka rozozrata, ze to nie je mozne.. by som len jedla.. ☹ dufam,ze to takto nechce byt az do porodu...
Alenkam ďakujem, dúfam aj ja 😉 A ja som práve dojedla 😀
A musím ísť do sprchy potrápiť sa so žiletkou 😅 😝 Nechce sa mi ani trochu! Večer kým bol ešte malý hore som si epilovala nohy (drobec po mne pozeral s maximálnym zájmom 😀 ) lebo sa mi nechce každú chvíľu holiť. Len toto zase dlho trvá a so žiletkou je to šup šup. Som náročná 😀
Alenkam, tak sme 2. Ja tiez zeriem ako kyselina. Nechape to nikto okolo mna. Bola som v jedeni len taka myska 😉 a mali by mi zakazat chodit do potravin, lebo kupujem absolutne vsetko 😀
jasné lenok... chceeem 🙂
amadora tak sa zajtra drž, poriadne odchlp čo treba, nech doktorko nemá zážitok 😀
Amadora! Ziadne odchlpovanie! Nech nie je fajnovy 😀 v osemdesaaatompaaatom sumiace pralesy nikomu nevadili. Nech si len nostalgicky zaspominaju 😀 😀 😀 ta ne?
lenok ja z tvojich komentarov asi zahynem 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Silvi, nehyn! Ty co nespis? Ci aj ty vrkoce zapletas? 😀
ale de, ja mam asi otoc ze cula vecer skapal cez den, chuuda chlapec si so mnou moc neuzije.
ale ako mi daju nejaku detketivku tak pri nej pospim sak sa poznam 😉
dobre ranko vsetkym... dnes to vyzera na hrozne uprsany den... by bodlo ho stravit v posteli... 😖 tak nech to dnes rychlo ubehne...
ahojte
baby ja sa od včera trápim...zabudla som tu spomenúť, že krvné testy boli dobré, ale pri ruboele som to mala nejaké vyskočené...zabudla som sa opýtať na to lekára...hranica bola tuším 1-4 , ja som mala 110? neviete náhodou aké hodnoty Ste mali vy v krvi? teraz neviem, či to znamená, že som to prekonala, alebo že som to mala teraz niekedy, lebo ten výsledok sestrička podčiarkla, ale lekár si to asi nevšimol...?????čo myslíte???? ☹
ale teraz som pozerala do starej tehu knižky co som si prefotila na pamiatku, že pri rubeole som mala aj nejake pozitivne vysledky, takže asi som to len prekonala...
Ahojte.
Dnes je v Sme 8-stranova priloha o materskej...
ahojte
ikon, no ja neviem, ked si to mala podciarknute, ze by si to fakt nevsimol? ..mozno pre pokoj v dusi by som mu zavolala, lepsia blba otazka ako ziadna 😉
ofinka, mne zacalo byt zle tak v 8-9tt, takze neboj este to moze prist, ale nic hrozne, par nevolnosti... ako po opici, inak sa tes mozno to na teba ani nepride
ja som inak dneska riadne nevyspata, o 3.40 v noci u nas pred domom horelo auto, zobudila som sa na vybuch.. no teda skor len na take "buff" a svetlo, o 2 miesta dalej bolo zaparkovane nase auto, normalne mi potom ostalo zle a nemohla som zaspat.. ale potom som zalomila, no to vstavanie bolo hrozne 😖
svet, dik ze si pripomenula, dam si odlozit...
a ikon, a aku skratku ma v knizke rubeola? pozriem sa
aha.. mam, no ja to mam bez hodnoty len ze (neviem to dobre precitat) IgG-poz. a IgM-neg
Dobre ranko!
Vo vseobecnosti IgG znamena pamatove protilatky, ktore telo tvori po prekonani choroby hadam aj cely zivot , a IgM signalizuje cerstvy priebeh choroby. Ikon, neboj, keby si to mala naozaj pozitivne, uz by ta hnali. Rubeola v tehu je velmi nebezpecna, taku vec dr. neprehliadne.
diky fio, aj som si myslela ze to bude nieco take... ale zas preco tam ikon ma hodnotu?

ja zas denno-denné chrúmem mrkvičku... veeeeľmi mi chutí 🙂 a zmrzlina musí byť každý deň... no a teraz odfukujem, lebo môj manželík mi urobil rybaciu nátierku, tak som zjedla 3,5 krajca chleba 😀 za chvílku má prísť môj klient pre účtovníctvo a daňové priznanie, tak budem asi na neho hovoriť z kilometrovej vzdialenosti, aby neodpadol pred tým, než ma vyplatí 😅