icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenok
31. mar 2010

AAaaaa.... Bamb dala novu foto... konecne ti vidime do fejsu, ty heeeerecka 😀 😀 😀

Nanu, presne, aj ja tak mam... vecer vajgel ako stary chlap, rano nista pista... 😀

bamb27
31. mar 2010

no jasne lenok.. takze toto jedlo by bolo odkazane na pokazenie sa... pretoze zasadne nejem nieco, co ma oci a pozera sa na mna, tak dik 😀 😀 😀

bamb27
31. mar 2010

vsak aj predtym som tam mala fejs, ciiii co si si myslela?? 😀 😀 , len oslneny, nech som viac inkognito 😝 ..skoda ze sa ujovi adminovi (tete admine) nepacila 😒

lenok
31. mar 2010

😀 😀 😀 ty si teeeeda... sak to su klinceky, pred konzumaciou vyber... 😀

lenok
31. mar 2010

heeeej? napisali ti, ze si mas zmenit foto? tak to uz je aka sila... 😀

bamb27
31. mar 2010

no isto, nebudem chudakovi zabiakovi predsa trhat oci, ako sa poznam kazdy jedinec by aj meno dostal 😀 😀 😀

fiorea
31. mar 2010

lenok, tak podobne robime aj my, ale ako oci davame cierne cele korenie a ako usta kusok cervenej kapie 🙂 pekne to je na mise. mama urcite vymysli zase aj kadeco ine. minule sme mali vselijake postavicky porobene podla nejakeho casaku 🙂
a s bruchom... rano este v poho, ale vecer ako v 6. mesiaci
to pyzamko teraz asi fakt este staci len trochu vacsie. s otvormi na prsiach este nejdem muza strasit 😀

bamb27
31. mar 2010

coby napisali, bez varovania stiahli, pch 😒

lenok
31. mar 2010

😀 Bamb, ty si drzka 😀 😝 a si sa cil na rychlo steluuuvala a sama pozovala, coooo???? 😀

Fio... to tiii diiiiry boli jakoze pod tym nariasenim.... 😀 neee cecy ven 😀 to by bola jaka svanda, pydzamo s dlhymi rukami a nohami a cecy nahate 😀 😀 😀

bamb27
31. mar 2010

ale nieee.. vyhrabala som z archivu, ale zvyknem sa steluvat kadejako ked muz nie je doma a nudim sa 😀 😀 😀 ..jedna foto zo 78 potom aj celkom vyjde, ze sa da aj zverejnit

fiorea
31. mar 2010

lenok, nie nahate, len podla potreby vyberatelne 😀 a mozno by sa mu to nakoniec aj pacilo 😀

lenok
31. mar 2010

😀 😀 😀 jak jaaaa... jak jaaaaa..... 😀

lenok
31. mar 2010

😀 😀 Fio... podla potreby a polohy... 😀 😀
ako kazdemu chlapov, nie? 😀

bamb27
31. mar 2010

fio, nahodou take vyberatelne, to je fakt prakticke 😀 😀

no vidis lenok, a ja ze to len ja som taka sibistka 😅

petra269
31. mar 2010

lenok ty si prípad, som si predstavila to pyžamo s tými cecami von a neubranila som sa smiechu, kolegyna na mna kuká že čumím do počítača a zrazu sa začnem rehotat, že či mi nešibe... Ale moju drahému by sa také pyžamko určite páčilo

renatka9
31. mar 2010

nanulík... prepáč, ja som nemchcela... ale tá skala by mi pahýlky dolámala, keby som sa snažila zadržať ju 😀 a inak, čo by si vyspávala toľko... šak mi by sme ti potom len závideli, takže dobre aj tak, že si už hore medzi nami 🙂

lenok, ok, len nezabudni na tie kravičenky 🙂 a ďakujem za link... sa mi žirafky moooc zalúbili teraz 🙂

babulky a nemáte nejajký recept na zákusok alebo koláčik veľkonočný? ale hlavne rýchly 😝

a inak čo dnes varíte? ja keď prídem domov z práce cca o 17:00, tak potrebujem uvariť niečo rýchle a dobré. neviete poradiť?

lenok
31. mar 2010

Bamb, tak my dve sme sibistky ako vysite, a iste sa k nam aj viacere pridaju 😀 😝

Renatka, myslim na teba s kravacinami, neboj.. len to dako nefungiruje 😝
Inak, ja mam pydzama len s infantilnymi motivmi, v nemocnici potom vyzeram ako pubiska, neeee jako matka na ceste 😀

Urcite urobim mafinky a cokoladovu tortu... idem si spisat zoznam a bezakujem na nakup.
Vcera som robila gulasik, fajny je, pikos.. 😉

nanulik
31. mar 2010

jáj ženy človek ide na chvílu vysávať a to je strašné ako sa to tu zvrtlo 😀

renatka včera som robila plnenú papriku v rajčinovej omáčke e dnes idem k nim urobiť parené knedle. držte mi všetky palce lebo som to v živote nerobila ale teoreticky som bola poučená. nechce sa mi ísť do obchodu a navyše mám všetky idegridencie doma

lenok
31. mar 2010

Nanuuu.... 😀 idegridencieeeeee 😀 😀 😀 prepaaaaaaaaac.... 😀 😀 😀 😝

bamb27
31. mar 2010

nanu, potom daj vediet ako si dopadla a ak dobre budem chciet recept, ked vyrobim vlastnorucnu knedlu tak to budem povazovat za svoj kulinarsky vrchol 😉

renatka, jeden strasne lahky by som mala ak mozes cestoviny... osmazis oravsku slaninku, alebo schwarzwaldsku sunku alebo proste nieco take prerastane na panvici, nech pusti masticku, pridas sampioniky osmazis a zalejes slahackovou smotanou, do toho hodis syrokrem, alebo vytlacis bambino.. a ked zhustne tak to vylejes na cestoviny a je to mnamka (pripadne robim verziu bez sampionov s uvarenou brokolicou) 😵

lenok, nezistovala si nahodou ci do porodnice treba nocnu kosielku alebo ci pyzamko moze byt... lebo ja si myslim ze asi kosielka, aby si mohla na poziadane pocas vizity len vyhrnut aby ta doktory posmatrali 😕

lenok
31. mar 2010

bamb, ked som bola v nemocke, zenstiny predporodne mali hocico...
niektore kosielky, niektore nohavkove pyzamko s kabatikom na gombicky....
nikto im nic nepovedal 😉

andreaerdna
31. mar 2010

Ahojte, dnes bude dlhy, uprsany, ospaly den... tak som si rano kupila to SME 🙂, ze nech nudu zabijem.

ja mam pyzamko taketo http://shop.tehotka.sk/list/174-PYZAMA?PHPSESSI... ibaze tmavoruzove, dostala som ho na narodky od kamaratky a kamarata, zatial len spodok nosim, lebo je na snurku a ten vrch mi je zatial velky, ale vyzera velmo prakticky ku kojeniu 🙂

A rybaciu pomazanku som vcera aj ja spominala, ale nakoniec sa mi ju nechcelo robit vecer, tak som si dala rybaci salat... a tak sa mi nim grgalo, ze fuj! Ale rybacia by dopadla asi rovnako, no dnes mozno spravim, lebo zas mam slinu. 😀

V knizke mam len rubeola - negat, takze netusim, ake hodnoty boli. Ale keby to bolo surne, tak ho urcite sestricka na to upozorni.

nanulik
31. mar 2010

to moja maimna hgovorí indegridencie a mne sa to lúbi, ona má všelijaké prerobené cudzie slová.
inak ani to tvoje napr. stálo to 2 "evri" mi trhá uši 😝

fiorea
31. mar 2010

ak mate radi osviezujuce ovocne, skuste na nete najst recept na kiwi zakusok. ale ovocie moze byt hocijake. podstata je piskota, na to bud tvarohova, alebo slahackova plnka, ovocie a zelatina zo zlateho klasu + praskoveho dzusu a vody, alebo stavy z kompota. tento mam rada a ma vela variacii. alebo "vyborny makovy kolac". takto ho najdete na googli. navrchu su oprazene orechy a kazdemu chuti. no ale inak tazko pospominat vsetky, lebo my strasne striedame zakusky. ale ak ma niekto nejaky typicky velkonocny kolac, rada by som poskusala

a rychla vecera - cestoviny na vsetky sposoby,a le aj kuracie maso udusit bud so zeleninou alebo spravit ako paprikas, to je chvilka. a ja rada robim aj ryby. oblubeny recept file dam na pekac, okorenim, posypem mrazenou zeleninou a dam zapiect. po chvili k tomu pridam smotanu+vajicka+koreniny. na vrch moze ist syr. je s tym minimum roboty

lenok
31. mar 2010

Nanuuu.... 😀 😀 😀 nie len tebeee... 😀 😀 😀

petra269
31. mar 2010

Gulášik výborný sme mali aj my cez víkend, ja som ho jedla 3 krát na deň čo mi tak chutil.

Aj ja mám pyžamká najradšej s veselými blbosťami...
Minule som si obliekla roztrhané rifle (ale také čo je to tak pekne roztrhané nie že diera na kolene 😀 ) a moja mama že či to sa patrí na tehotnú mamičku sa takto obliekať 😲

lenok
31. mar 2010

No, snad stastlivo pripojim slubene...

kravacie pydzamko....
a
velkonocnych zabiakov... 😉

fiorea
31. mar 2010

teeeda, ako tehotne sme uz zrazu dostojne zeny 😀 ale ja sa teda v lete mimo roboty chystam nosit minisukne aj blaznive tricka, co je na tom, ze budem mat balon :D len dufam, ze nepriberiem aj inde

fiorea
31. mar 2010

lenok, krasne. oboje 🙂

lenok
31. mar 2010

Fio... presne tak... obrazkove tricenka, riflove saticky a suknicku... farebne goraaalky a usnicky... zabky... a ideees, maminaaaa 😀
a dakujem 😉