Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
cesto na knedlík je už zarobené, teraz ešte čakať kým vykysne. ja sa zatial napchávam hrozienkom
ahojte, tak po dlhsej dobe sa zase hlasim. pekne pekne, ze pizamo s cici von, to ani muzovi nesmiem povedat, bo by hned utekal kupit aspon dva 😀
ja dnes idem po vysledky na infekto. Inak schudla som pol kilecka a kazdy den aspon raz si pregrcnem, strach a hroza, ale zle mi nie je, len misu objimam. som zvedava, ze dokedy...
fio - ja som bola u toho isteho na sone pred tyzdnom a cez brucho nebolo dobre vidiet, takze som sa musela vyzliekat 😒 A ak sa ti pacia tie pyzamka, maju ich v OC Duben v obchode vedla lekarne... a toto moje je tehu, teda take na kojenie, vsak uvidis, tam aj vyskusas. 🙂
Ja sa vypekat nechystam, ideme k svokrovcom hned zajtra po robote. No a dopredu som planovala a vravim si, ze to bude teplo, ze kolace nejdem robit, to v tom teple a 6 hodin cesty autom.... no a nakoniec asi taky hic nebude 😖 No ale mam naplanovane, ze dnes po robote upeciem take moravske kolaciky ci co to je... kysnute cesto, vnutri tvarohova plnka a navrchu slivkovy lekvar s posypkou... take malinke ich chcem spravit, no tak uvidim, ked pridem o pol siestej z roboty, aka bude energia.
A vcera vecer som varila priordne kuracie masko s ananasom a ryzu, tiez celkom rychle a spravila som na dva dni, nech mame pokoj a mozem dnes vypekat tie buchtule. 🙂
Lenok, pyzamko pekne a tie zajace tiez sranda, prvykrat vidim take.
jeee... ked tu vy takto o peceni rozpravate, ja ze nejdem nic robit.. a teraz som si spomenula, ze som svokre slubila cesnakovo-syrovo-sunkove rozteky napiect 😲 ... no snad bude v piatok stacit
jáj ludia jak som videla tie žaby tak som dostala nenormálnu chuť na vajíčka uverené na tvrdo a dám si k tomu chren a tatrarskú omáčku. mnam
pred včerom som robila aj ja cestoviny také ako kolienka len boli dlhšie a k tomu omáčku takúto:
osmažila som cibulku na oleji, pridala 4 párky na kolieska a šampinony (mám zamrznuté) to som asi 5-8 minút opekala, ešte som tam dala 3 strúčiky cesnaku roztlačené, worčester, sojovú omáčku, bazalku, oregano, podla chuti všetko a nakoniec zaliala 3 dcl domáceho pretlaku a potom ešte cukor sol a korenie. nechala variť kým sa nevyparí zbytočná tekutina a ked to bolo také kašovité, zmiešala s uvarenými cestovinami. bolo výýýýborné a za chvílu hotové
ja ani nič nerobím na velkú noc. som úplne mimo z tejto starej kuchyne ☹ a už sa teším ked odtialto vypadneme. v novej kuchyni sa bude inak variť 😉
k našim ideme až v pondelok a možno pojdeme pozriet aj priatelovu babku tak by som možno mala upiecť nejaký zákusok 😕
a babule, ja tak citam moju knizku... co to znamena to PA-PP-A? a ake hodnoty su ok, ja tu mam 1,25
baby vy ste strasne rychly a vtipne🙂 hned mam lepsiu naladu ked citam tie vase hlody...
no ja sa tento rok na svaitky vyparim prec, takze to pecenie a varenia ma nastastie obide...
Babulky, prave som sa prvykrat porozpravala so zachodom 😝
A to som dufala, ze toto ma obide 😒
svet... nooo to ..asi nejdem ti gratulovat, snad to bolo prvy a posledny krat (taky symbolicky) 😉
Tajne dufam... zachod mame dost daleko, musela som zrychlit krok... 😅
svet súcitíím. Snaď už si aspoň na dnešný deň skončila (s kecaním so zachodom)
andrea, presne hodnoty tam nie su, ale skus mrknut tuto stranku: http://sk.gendiagnosztika.hu/ganova-diagnostika...
ja som mala ist povodne na taketo kompletne vysetrenie do MT, kde by hned dr urcil aj pravdepodobnost poskodenia zohladnenim vysledkov sona, krvi a veku. ale teraz pojdem pekne zvlast na sono a zvlast krv (asi ako vacsina zien) a neviem, kto vyhodnoti tie vysledky. asi moj gynekolog.
myslim, ze tie hodnoty su len sucastou nejakeho vzorca
a este toto som nasla: http://www.omimine.cz/poradna/dotaz/5325/nizke-...
bol to len plany poplach , sestrička povedala, že to počiarkuje všetky vysledky, ak bola žena očkovaná proti rubeole 😝 😝
Ahojte kočky
Mám za sebou nádherný zážitok 🙂 Síce ma najprv scedili z krvi ale potom som išla na sono a krása, drobčiatku bolo všetko krásne vidno, ručičky, nožičky, pršteky, pupočnú šnúru, tváričku, noštek, srdiečko... proste zážitok 😵 A sestrička s doktorom sa smiali že riadne živé bábo, sa tam hmýrilo a kopkalo a robilo akrobata, nemohol ho doktor pomerať 😀 Ale mne to vyhovovalo lebo o to dlhšie som sa mohla vynadívať 🙂 Foto pridané 😉 A vraj guľky zatiaľ nevidno tak mám takú maličkú nádej v duši že to bude kočka. Inak máme skoro 5cm
gratulujem, amadora 🙂
ikon, dobre, ze si zavolala, apson mozes byt kludna
Fiorea ďakujem 🙂
amadora.. super foto... 😉
jeeej amadora.... gratulujem, krásne foto 🙂
svet, dosť neskoro ťa chytajú tie pletky s misou, nie? ale držím palčeky nech je to prvý a posledný krát 😉
amadora krásna fotka 🙂
pozerala som aj graf čo máš v albume a neviem prečo mi doktor povedal že som len v 8tt ked som mala menses o týžden neskôr ako ty. a aj ovu bola na asi 18 den a podla teploty aj uhniezdovanie približne v rovnakom čase len o týžden posunuté. ja si myslím že som viac ako v 8 tt.
čo ak sa nám narodí krpaté dieťa 😢
nanu, neblbni... dorastie 😉 ...ja som tiez menej ako podla MS, asi o 5 dni... mozno ked pojdes nabuduce tak to male kusok dobehne, mne zatial ani nepocital TP, lebo to moze skakat hore dole, ja kamoska mi hovorila co lezala na rizikovom v nemocnici, ze tyzden hore dole vobec nehra rolu...
ama... krasne, skoro hotove minimiminko 😉
fio - dakujem za linky, nie som o nic mudrejsia 🙂
amadora - kraaasna fotecka, zachytil super polohu, ze vsetko pekne vidno.
no knedle budú o chvílu hotové. dve už sú a robí sa ešte posledná. sú menšie lebo nemám velký hrniec. uvidím ako budú chutiť ale na to že som to nikdy v živote nerobila to myslím ujde
no vidis nanu aka si sikovnica,,,,a pekne zdrv celu malu knedlu, nech ti poriadne rastie dieta v brusku 😉
práve som si urobila dalšiu várku vajíčok s chrenom a tatarskou 😀 to budú večer fukoty 😀 😀 😀 drahý sa aj odsťahuje 😀 😀
ďakujem pekne kočky 🙂
nanu a na koníku ti ako vyrátalo tt? ja mám dlhý cyklus a tým posunutú ovulku, takže my sme počali až 25.1., tak neviem... ale podľa utz mu to vychádza tak ako podľa tabuľky na mrchu že je to koniec 12tt
ja už ani neviem akoto mám. všade mi ukazuje inak. len dúfam že drobec to doženie.
bamb ja stále volačo jem ale jediné čo rastie je moja riť 😒

...hej, ja mam teraz super triceno najoblubenejsie... asi si budem musiet prikupit, lebo zoderiem.. z newYorkera... je tam taka velka sova s velkymi ocami, a tie oci su rovno cez dydyky.. tak su fajne vypulene 😅 😅 ..ale tusim maju aj ineho tvora okateho