icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

amadora
31. mar 2010

neboj, nič mu chýbať nebude 😉

askorka23
31. mar 2010

ahojte 🙂

petra269
31. mar 2010

Ja som sa dnes v práci informovala, ako mám dať oficálne vedieť že som tehotná, aby som to mala vo svojej zložke. Vedúcej som to síce povedala ale v našej veľkej inštitúcii, čo neni čierne na bielom, akoby ani nebolo. No a dozvedela som sa vraj mám dať čestné prehlásenie na osobný úrad že som tehotná a že tam si to založia. Problém je v tom že som to začala písať a zrazu som si začala pripadať nejako blbo pri vete ,,čestne prehlasujem že som tehotná...". No neznie to ako u debilov vo dvore, uznajte...

mobilo
31. mar 2010

petra znie trápne 😀 ty kokso veď za chvíľku uvidia, že si to nevymýšlaš 😅

mobilo
31. mar 2010

amadora my máme od hlavičky po zadoček 51 mm 😉

alenkam.
31. mar 2010

ale v takych instituciach je toho vela ako u debilov.. radsej si nechaj nabuduce u doktora vystavit to potvrdenie... ten moja napisal :"potvrdzujem, ze vasa zamestnankyna je tehotna, s pozdravom".. to tiez vyzeralo dost srandovne.. 🙂

petra269
31. mar 2010

alenkam ale myslím že stále lepšie to znie od toho doktora ako od samej seba, že čestne prehlasujem 🙂

magdalenocka
31. mar 2010

baby a k comu je to dobre? ved teoreticky zakonnik vobec neuvadza ze musime oznamit ze sme tehotne...a co ti to potvrdenie pomoze? je to dost smiesne petra..uz ked tak by som si to fakt dala vystavit od toho doktora

bamb27
31. mar 2010

hahaha, Peti, fakt ako u debilov... ale zas, co keby si si zacala brucho vankusom vypchavat 😀 😀 😀

mobilo
31. mar 2010

ja som tiež čítala , že nieje povinnosťou ženy uvádzať, že je tehotná 🙂 vraj je lepšie, keď to povie aby nerobila veci, čo by už nemala ale nieje to povinnosťou, ale človek sa v živote stretne so všeličím 😅

bamb27
31. mar 2010

magdalenocka... potom si v ochrannej lehote, ale zalezi na zamestnavatelovi, niekomu staci aj ustne, ale pravne je to platne ked to das pisomne

mobilo
31. mar 2010

ja som nič také nepotrebovala akurát, keď som nastupovala na materskú tak mi dal doktor papier a to som odovzdala..
ja som to nahlásila skor ale len kvoli tomu, že museli niekoho zobrať miesto mňa ale žiadne prehlásenie ani nič nepotrebovali akurát info

bamb27
31. mar 2010

aha co som nasla.. celkom zaujimave http://baby-web.topky.sk/Vyvoj-babatka.aspx ..ale to skor pre nas opozdene co sme do 12 tyzdna

monique02
31. mar 2010

ahojte,
peti ja som to tiez davala pri nini, lebo ze potom ta uz nemozu vyhodit a pod. a musis to oznamit pisomne, mne to gynekolog odmietol napisat ze on pise len pre policiu, tak mi personalistka ofotila tehotensku knizku a ja som k tomu doplnila ze "oznamujem vam ze som v x. tyzdni tehotenstva" 😉

koky co ste tu davali fotky a linky na tie pyzamka tak take maju u nas u cinancov,(vienneta secret, black tulip) oni su drahsie ale fakt kvalitne, tiez z nich uz mam zirafkove, somarikove, havinkove 🙂), ja len ze ked mate cinanca niekde pobliz skuste mrknut budete to mat lacnejsie 🙂

ja som si kupila jednu taku koselu na kojenie pri ninke (bez skusania) a mne vazne z toho trcali kozy, tak som ju musela aj vyhodit, lebo velkost mi stacila M aj ta mi bola vacsie ale kedze mam megakozy ked som tehotna a kojim, tak to bolo dost funny 😀 😀

lenok
31. mar 2010

Monique a Bamb, s tym oznamenim zamestnavatelovi a ochrannej lehote mate pravdu. Ja som sa mojho sefina pytala, ci take nieco potrebuje pisomne... Vraj nie, a ja som inak na PN, takze mi vypoved tiez asi nemozu dat.

Petra, nerobis nahodou v statnej sprave? Lebo tam vzdy vsetko chceli pisomne a oblubene bolo Cestne prehlasenie takmer na vsetko 😝

Bola som na skok v meste... kokos.. jaka kosa... ze coze? Ze jar? Velka noc? brrrrrrrr...... uplne ze kosti ma bolia 😝

Obehla som par sekacov po ceste, ale nenasla som ziadne tehu gate... ani nic mi do ocu nempadlo... no nist... musia to byt namatkovky, a nie planovane nakupy 😉

andreaerdna
31. mar 2010

tak, tak lenok, najlepsie kupis, ked ani nechces 🙂 A inak, zdochol pes, u nas to vyzera ako pred burkou, ale nech este hodinku a pol vydrzi, kym budem doma.

amadora
31. mar 2010

Peti to nemyslíš vážne?! 😀 Však nech počkajú kým ti bude riadne bruško trčať a potom nech si zavolajú ešte 4 svedkov aby im podpísali že brucho videli a cítili bábo kopať 😀 Veď to je smiešne...

vadelka
31. mar 2010

Ahojte 🙂
Peti,tak to je sila toto 😲 To je aké trápne toto.....Ešteže ja nič také nemusím písať,ufff......
Tie pyžamká sú fakt super 😀 😀 😀 Aj ja nosím iba také 😉 Aj v nemocke som mala také krátke pyžamko s Mickey Mousom 😉 a aj sestrička ma pochválila,že aké super a hneď to vravela aj dokymu,že sa mi pozerá iba tam dole a ani si nevšimol moje sexy pyžamko 😀 😀 😀
Amadora,krásna foto 🙂 Hotové bábo,už len pekne papať a rásť 😉
Ja idem až 6.4.na sono,už sa neviem dočkať,kedy ho uvidím 🙂 Inak ja idem na ten prvotrimestriálny skríning doma ,keď sa vrátime na SVK.Už len dohodnúť termín s dokym.On je na to odborník,tak uvidíme,dúfam,že je všetko OK...Mne je stále zle,hlavne poobede sa to niekedy nedá vydržať,ale našťastie s misou som sa ešte nerozprávala...A tiež v určitých polohách tam normálne cítim bábo,je to taký zvlášty,ale krásny pocit 🙂 A v noci sa budím stále aspoň štyrikrát na wc ☹ a cez deň chodím potom ako mátoha 😀 Ešte musím odfotiť svoje bruško,lebo tiež pekne rastie a večer som tiež ako pavúčik 😀

nivejka
31. mar 2010

ahojte baby...tak dnes som behala pol dňa po meste a ako hovorí.... lenok...dobrá kosa aj som ľutovala,že som si nezobrala teplejšiu bundu.....ved ja nemôžem nájsť žiadne obchody pre tehulky 😠 😠
prosím poradí mi niektorá niečo v Bratislave???aj ked pozeram niečo na nete--tak bud som slepá,alebo neviem 😒
našla som len nejaký tuzex-ved aj tam by som skočila,lebo majú aj nové veci...
za chvíľu fakt neobopnem rifle-už ma aj tak tlačia,alebo sa nakoniec zamotám do nejakého závesa 😖

manee
31. mar 2010

uf zeny, to co je tym zamestnavatelom, ze cestne prehlasenia...ja som povedala, som v tom, vsetci ma vyobjimali a hotovo

nivejka
31. mar 2010

manee..no keby to tak bolo všade - to by bolo super 🙂 🙂 --väčšina šéfov s tým ani nepočíta-že by sa také niečo mohlo stať 😨
bamb...jééééééj pozerala som,že kto to je a ani ma to netrklo--pokiaľ som si neprečítala o 2 stránky naspäť,kde to lenok spomenula 🙂 🙂

tonicka
31. mar 2010

nivejka ma-ma na bajzovej, ale je to drahsia skuina, ja skor cez mimibazar, kuknem kto je v ba a vyskusam a hotovo 😉

amadora
31. mar 2010

Vadelka ďakujem 🙂 A aj ja chodím v noci stále cikať 😝 A nemôžem nejako spávať, stále sa len vrtím

silvika
31. mar 2010

nivejka aj na medenej bol takya malicky ale super obchodik pre tehu

monique02
31. mar 2010

vadelka aj ja idem 6.4. na sono a tiez mi je este stale zle ale negrciam a cikat hodim v noci tiez stale 😝

nivejka ja som si pri nini najlepsie nakupila tehu veci v c&a v avione, a jedny nohavice som si kupila v takom malom obchodiku v poluse a viem ze chvalia hore maju take mensie oddelenie, minule som pozerala v auparku v ca a tam nemali vobec nic, a este viem ze je taky mensi obchod pre tehulky oproti zimnemu stadionu 😉

monique02
31. mar 2010

a nivejka v auparku su este 2 obchody s tehotenskymi vecami, pisu ze v mothercare a mutti to je hned vedla, tam neviem povedat co maju, ale tak za pokus to stoji http://www.aupark.sk/generate_page.php?page_id=...

mata2121
31. mar 2010

Ahojte.

Tak ja som sa dnes v práci velmi dobre pobavila. To by ste neverili, čo tie baby vo výrobe nenavymýšľajú.Hneď ráno som prišla do labáku a tam kamoška hovorí, že sa jej majsterka pýtala, že kto ma bude zastupovať, keď ja už odchádzam buduci týždeň na matersku tak som vyvalila oči, že čooooo? P 😲 Potom idem do skladu na kontrolu a tam skladník mi hovorí, že A vy s čím idete budúci týždeň na materskú? Veď ani bruško nemáte. Tak ja zase vypučila oči, že o čom tí točia. No proste plná firma toho, že ja už končím budúci týždeň a odchádzam na matersku. Neviem síce čo by som teraz porodila, možno tak na záchode niečo, keď sa dobre najem ak 😀 TAkto sa ma už chcú zbaviť.

vadelka
31. mar 2010

Monique,takže aj Ty sa už nevieš dočkať,však?Už len 5 dní 😉
Mata,tak som sa aj ja pobavila 😀 To sú tie klebety 😀 😀 😀
Aj ja už potrebujem nejaké rifle,lebo tie čo mám už nezapnem,tak chodím s rozopnutými,ale zatiaľ sa to dá zamaskovať 🙂 Tu nemôžem nič zohnať ☹ Už len 2 týždne a konečne domov 🙂 🙂 🙂 Ale videla som tu na koníku v bazáre pekné tehu rifle za dobrú cenu,tak skúsim asi tu...

amadora
31. mar 2010

Ja som si predsa len objednala tie tehu kraťasy 🙂 Sa mi páčia a nech si hovorí kto chce čo chce, ja sa v lete pariť nebudem 😝 😀

monique02
31. mar 2010

vadelka hej aj ja uz ledva cakam 🙂 a hlavne minule co som bola tak doki bol nejaky strucny, tak dufam ze teraz sa nieco viac dozviem, ved by mi uz asi aj knizku mal dat

ja som si objednala jedny pouzite rifle z MMB, take z hm za 10 eur a su super len su mi dlhe, tak si ich musim dat niekde skratit 🙂

ami kto by co hovoril, kratase su v poho, mozno aj ja nejake prikupim, aj ked ja skor planujem behat v lete v satach 🙂