icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

kathi76
31. mar 2010

jej mata a ty uz ides teraz na matersku???neni trochu priskoro v 12. tyzdni??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

a petka cestne vyhlasuje , ze je tehu, no pekne.... 😵 😵 😵 😵

dneska tu v nitre aka kosa som v zimnej bunde a na aute vsade bola.....a kurenie na plne bomby v aute....

amadora
31. mar 2010

Moni ja si už rifle skracujem aj sama lebo tiež som ich stále nosila mamine a prestalo ma to baviť. Síce to občas tak vyzerá ale tak hlavne že je 😀 A super cena za ne 🙂
A tak nájdu sa taký čo povedia že sú príliš krátke a pre tehu sa to nehodí ( aj moja mamina 😀 ) ale tak čo ma po nich 😉 A tiež chcem behať v šatách ale nech mám aj niečo "pohodlnejšie" 🙂

Ozaj kočky, mne dnes sestrička vravela že tú krv čo mi brala posielajú na tie genetické testy do BA. Len kozuš som sa nespýtala kedy si mám zavolať 😅 Čo myslíte, kedy by mohli byť výsledky?

renatka9
31. mar 2010

ahojte bambulky, tak sa chválim, že už mám všetkých klientov vybavených, takže budem mať aspoň cez sviatky pokoj a potom už pomaličky pravidelne účtovať... juj ale sa teším... začína mi pokojné obdobie a o nedlho aj najkrajšie obdobie tehotenstva, tak som vytešákovaná od ucha k uchu 😀

a zase som tlačila tú rybaciu pomazánku.... ale dnes len tri krajce som zvládla, ale pôjdem sa ešte naložiť zmrzkou o chvíľku 😝 inak mangelík zas bude do noci vetrať, keď otvorím ústa 😅 čo už, nemal mi urobiť takú dobrotu 😔

ozaj baby, nekúpila si niektorá ten dnešný denník SME? ja som na to zabudla a chcela som vedieť, čo zaujímavé tam písali o našej mama-holiday 🙂

monique... máš pravdu, ja mám od číňancov také opičkovské so srdiečkami a inak super jemnučká látka a moja obľúbená fialová farba 🙂 inak, som si kúpila až L, aby guma netlačila, inak si kupujem S, XS, tak mangelík sa mi teraz smeje, že aká som v tom utopená, že len také chodiace brušeno vo vreci... 😀

kathi... veru v nitre riadna kosa ... brrrr 😖

spiruanka
31. mar 2010

amadora mne ju prali v pondelok a na kontrolu mam ist 9.4. a to povedala,ze dovtedy uz budu vysledky.takze to asi trva tyzden mozno aj dva 😕

matamisi
31. mar 2010

ahojte....ale ste toho zas popisaly... 😝 uz ani neviem na co mam odpovedat... 😀
ja idem zajtra do insbrucku na nakupy,tak som zvedava co zas pokupim... 😝 a vecer idem k doktorovi na kontrolu.uz sa tesim ako uvidim tu moju bambulku... 😵

manee
31. mar 2010

zienky, ja sa s pyzamkom absolutne netrapim, ja som si povedala hned na zaciatku, ze dost, ze ma tlacia na brusko gatuse a gate, v noci mam len kosielocku, nech si brusko oddychne od gumy 😀 😅
inak renatka si mi narobila chute s tou zmrzkou, uz aj bezim....a to som stlacila dva krajce chleba a pizzu.
Dnes mam smutny vecer, lebo mm ma vyjazd a celu noc bude zase prec, este ze mam to brusko, co mi bude robit spolocnost 😵

renatka9
31. mar 2010

manee, veru toho bruška sa tak ľahko nezbaviš... na najbližšie mesiace to bude verný parťák 😎

no a zmrzka... ja zbožňujem tvarohovo-čokoládového míšu... fuuurt ho kupujem 😝 😝

bamb.... super čítanie, fakt 😉 ..a tie videá sú paráda

renatka9
31. mar 2010

idem kuken paneláčik 🙂

lenok
31. mar 2010

Renatka, my sme boli v tesku, sme som hodila do kosika, urobili rychly nakup, bo naval sviatocnych nenazrancov a utekali domov. Az teraz som si vsimla,ze tam nie je ta priloha! ☹ penim ako sprosta a nadavam sama sebe,ze som taka nepozorna. Zajtra rano zbehnem do stanku, ci este neostalo... Jaj, som hrozna krava! V poslednej dobe sa mi taketo hovadiny stavaju casto :-P

amadora
31. mar 2010

ja už dlhoooooooo spávam len v gaťkách a manželových tričkách 😀

pusinqa
31. mar 2010

júúú baby ja dnes doma zo služobky pre mňa bohu za chrbtom v šamoríne, ale tieto 2 dni mi bolo ok, tak sa teším že som to zmákla, gate napoly zapnuté a ideme
tonička - to ako robíš s tým mmb v ba? to k nim nabehneš a skúšaš? mne dnes došiel balík bunda stan 😀 ale nie je super môžeme sa guľatiť a za 10 eur, paráda, sadla ako uliata, mi lepilo, ale veď som premerala
inak od malej tie pekné tehu veci som dnes náhodou kuken na visačku a sú ma-ma, sú fakt super, teraz mi stačia aj z mmb 😀
manee - v školstve tuším majú tehu dobré maniere, teda aj u nás v škole, keď som od riaditeľky s malou dušičkou pýtala voľno na dovolenku už v júni lebo sme tehu, tiež ma vyobjímala a kričala na zástupkyňu nech príde, či počula, a hovorí jej že "ideme rodiiiť ...", veselo bolo 🙂
vadelka to máš ako ja aj s tým že je zle, ale tiež veľa ľudí mávne rukou že veď negrcám to je nič, no nech je im stále zle, a teším sa že mi nešiši keď to bábo fakt občas cítim, ale musí to byť naozaj špeci poloha a len občas
a baby zlá správa aspoň v trnave na pôrod a potom pekne ich erárne brutálne košieľky, ešte mi aj veci na oblečko vzali asi aby som im neutiekla, dali mi až pri prepúšťaní ako trestancovi 😀

amadora
31. mar 2010

Pusinqa aj my sme v Leviciach mali ich košele všetky, civil nám síce nechali normálne na izbe, ale košele boli také že keď ich ráno vyložili tak si sa musela byť rýchlo kým ich tam bolo viac aby si si nevybrala takú čo ti z nej trčala riť aj didi 😀

pusinqa
31. mar 2010

hej to aj u nás bolo ako na blšáku, na príjme mi hodila ktorá bola na rade, potom na výmenu čo sa trafilo 😝
am perfiš bábo
ty si tuším tiež teraz kupovala bundu? akú si kúpila nakoniec?

amadora
31. mar 2010

Pusinqa ďakujem 🙂 Niekde mám foto čo som posielala mužovi keď som ju kúpila, počkaj...

amadora
31. mar 2010

páči sa mi, je pohodlná a voľná tak aby mi snáď bola aj na jeseň a pritom sa v nej necítim ako utopenec 🙂

amadora
31. mar 2010

MUDr manžel mi nakázal kúru : vypotiť sa pri štipľavej polievke, vypotiť sa pri sexe, vypotiť sa v horúcej sprche a nakoniec sa vypotiť pod perinou s horúcim čajom, takže vás opúšťam a idem sa liečiť 😀

pusinqa
31. mar 2010

pekná, ja mám podobný strih len tmavozelenú, manžel sa chechtal že army a trošku kratšia ale myslím že tiež by mohla byť aj na jeseň, sa z nej riadne vytešujem
ja som teraz nejaká háklivá keď mi je tesno na bruchu, aj s nohavicami aj s bundami, aj tehu gate ja musím mať pod bruško, mne by nad vadili
a baby s tými podprdami presne to som mala pri prvom tehu, obvod malý hneď na všetkých a nevedela som či už kúpiť na kojenie ale veď mi to bolo smiešne v 3 m., tak som kúpila takú elastickú, tú mám aj teraz na doma, a teraz zatiaľ v pohode, len keď mám kosticové dlhšie na sebe trošku ma tisnú zospodu na brucho, ale inak pohoda

pusinqa
31. mar 2010

amadora utekaj pod perinu keď na teba čosi lezie, nech to rýchlo vypotíš 😉

lenok
31. mar 2010

Babenky, ja som si taky jarny balonacik kupila v H&M. Mali tam zlavy -10 eur /spravny nazov nasej meny uvadzam menovite kvoli Nanu 😉 Balonacik je cierny, sportovo-slusacky, predlzeny, so snurkou aj okolo pasa, aj pod ritou, dostatocne siroky aj pre jesenne brusko s vysokym sirokym golierom.

silvika
31. mar 2010

inac baby mne posledny mesiac byvalo tak teplo ze zimne veci som ani nezniesla a to som rodila v januari a ja to istim poziciam si nieco od mamus ... na tych parkrat co niekam pojdem - najskor tak nemocnica na poradnu a konec

lenok
31. mar 2010

Ja som taka neprekrvena zmrzlinka 😉 ja este aj dnes v pancuchacoch do mesta som vyrazila, tielko, triko s dlhym rukavom, teplakova bunda a balonak. Tak to neee... Taku este nehrali, aby Lenuske zimka bola! Hahaha!

vadelka
1. apr 2010

Dobré ránko 🙂 Tak ja idem pracovať ☹ ,ale vôbec sa mi nechce....
Matamisi,nákupný deň 😉 ,supeeeer,aj my sme sa chystali ešte do Salzburgu do toho Europarku,lebo tam majú teraz poriadne zľavy,no ale nič z toho,lebo už nebudeme mať voľno do konca ☹ Príď sa potom pochváliť s úlovkami a večer držím palce u dokyho 🙂
Pusinqa,neboj to by sme museli byť dve šiši 😀 Mňa to tiež prekvapilo,že čo to je 😉 A áno,je mi zle,ale veď to aj tak nikoho nezaujíma,hlavne že pracujem.Ešte aj kolegyňu mám takú závistlivú,že normálne z nej už nemôžem.Ona má 30 je sama,tak asi tak....
Prajem pekný deň 🙂 Tu to vyzerá na slnečný deň ale ako v snežnej krajine 🙂

bamb27
1. apr 2010

bre ranko nadherky,
nam dneska vedenie milostivo udelilo volno od 12.00 tak dufam stiham vsetko porobit a idem dza... ale zas aby ste si nemysleli az taki granti nie su, musi byt vsetko urobene a rata sa akoby sme tu boli len do 14.30, cize na to aby spm mala na dnes plny pracovny fond tak si este hodinku budem musiet niekedy odmakat 😉 😉 ..ale aj tak potesi, ze su taki "ustretovi"

vadelka zavistlivcov si nevsimaj ...tych je kopec, a o tejto aspon vies ze je taka, este plus k tomu je kopec takych co sa tvaria ze sa s tebou uprimne tesia

Ja osobne mam problem s oznamovanim tejto mojej reality kamaratkam, co nemozu otehotniet, je mi to take blbe, no ale budem musiet 😕 ..a mam ich celkom dost okolo seba, preto by ma ani nenapadlo, ze nam sa zadari na prvy sup

alenkam.
1. apr 2010

dobre ranko vsetkym.. dnesne vstavanie bolo strasne.. uz nech je zajtra a nemusim vstavat... 😖
na svatky pride brat so zenou, s malym (10 mesacnym synom) a psom... takze bude u nas veselo.. 🙂 ale verim, ze ma to nabije pozitivnou energiou... 🙂
prijemny den vsetkym... 😉

bamb27
1. apr 2010

chcela som si dnes dat na ranajky puding a jahody.. no v nasej perfektnej erarnej chladnicke mi puding zmrzol na kost... takze jem jahody a pozeram sa na puding 😖 😅

silvika
1. apr 2010

lenok no sak das vediet ako ti bude v septembri 😉

renatka9
1. apr 2010

Dobre ranko tehulienky.
Tak ja teraz pisem z mobilu a z postielocky. Rano o siestej som totiz vstala z postele s bolestami hlavy a s tym,ze mi bolo dost zle. Dala som si sprchu, umyla vlasky, ze idem do prace, ale mangelik, ked ma uvidel, tak mi naordinoval povinne volno. Ale mal pravdu... Po tom rusnom a stresujucom marci potrebujem oddych, takze teraz vylyhujem v postielke a som strasne spokojna 🙂

pusinqa
1. apr 2010

renatka "závidím" ten oddych, tú hlavu nie 🙂 , ale myslím že si zaslúžiš trošku oddychu
ja som malú dala doobeda do škôlky, lebo mi nie je najlepšie a doma vôbec nič urobené, no nestíhala som, ale majú spojené triedy že išla chúďatko s plačom tak mi srdce trhá
a doma neviem čo skôr, aspoň tie okenné sklá, prach, sanitu, postele, prať, no všetko treba a ešte chcem aj piecť, do obchodu treba ísť, netuším ako to urobiť a o pod dvanástej pre malú nech sa chúďa doma vyspí a je mi zasa zle od včera večera 😖

krivka5
1. apr 2010

dobre ranko!
renatka...tak tak,len ty ostan pekne v postielke.
no ,to sa ten prvy april pekne zacina. u nas taka hmla ,ze ani na krok nevidno...

amadora
1. apr 2010

no mňa tá choroba riadne zmohla, je mi fest nanič a som ako skapatá 😒