Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
andrea ja mám na mechúr takú srandu že uroval manosa a môžu to aj tehotné už to mám odskúšané, bez toho na dovolenku ani nejdem, ale ubezpeč sa v lekárni nech ti dajú taký aj pre tehotné je to v návode napísané pri dávkovaní
ženy tie naše okná svine sa tak cez tú zimu zaprasili no brutal ale veď som to len tak akože nech cez ne vidíme
idem ešte povysávať 😒
baby vy mate dnes aky frei...mne tu pobehuje sef a stale vas vypinam a zapinam a ani sa nemam kedy zapojit do diskusie o menach...fakt dobra zabava, ale tusim sa mi paci Mladoň alebo Dagobert pre chlapca a jednoznacne Eustachia pre babu 😀 😀 😀 😀 ...len neviem ako by som ich zdrobnovala: ze mladonko alebo eustaskulka, no fakt neviem
andrea a co sa vam tak strasne paci na Trnave? 🙂 Ja tam zijem od malicka a my len do BA chodime na nakupy 🙂
nanulik, ja som sa tiez tej ceny zhrozila a radsej som si kupila calibrum mami, malo by sa to brat 2x, ale ja dam len rano jednu, nechcem, aby mi z toho narostol maly obrik, radsej by som chcela velkeho mrnousa...
inak ja upratujem, aby ste si nemysleli, ze to flakam 😀 😀 😀
magdi... Eustachia mi pripomina Eustachovu trubicu ..to je v uchu 😀 😀 ... takze ako zdrobnelinku by si mohla pouzivat aj ze Trubka 😀 😀
manee.. ved my vieme ze fachcis 😉
nanulik na Žalúziu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
manee tak upratuj su sup 😀 😀 😀 😀 😀
no omáčka na cestoviny je hotová a je výýýýbornááá a úúúúžasnáááá. viem smrdí tu samochvála ale musím sa pochváliť 😀
Kedy už bude koniec pracovnej doby, uz chcem byť doma na gauči!!!!
nasla som Andělu, v ceskom 11. 3. skoda, uz sme oslavy presvihli, ale mozno mamu dodatocne prekvapim...
Nanu? a ty mas ake to meno? prosim pekne? 😲
Mne sa uz torticka pecie 😉 , este muffinky 🙂 a cestovinky, lebo hladosko sa hlasi 😀
a jejeee.. vy ste tu takeee sikovne vsetky dneska... a ja len vymyslam ako vydrzat v praci 😉 , akurat ze asi budem musiet byt dlhsie ako do 12tej, este cakam kym mi nieco posle jeden slimak 😒
lenok mám meniny 23.12.
ja mám tehu knižku s reklamou na Pregnium, máte niekto takú? 😕
a na tých menách som sa z chuti nasmiala 😀
ja som si kúpila v lekárni Paragrippe a čaj proti nachladnutiu, som zvedavá či niečo pomôže 😒
amadora ja som mala coryzalliu to je nieco ako paragrippe ale treba to fakt davam aj kazdu hodinu aspon prvy den alebo aj dva potom mozes trochu redsie brat 😉 mne to pomohlo
ja mam ruzovu s clubrum vzdau a vpredu je take babenko ale je to obal vnutri je len knizka papierova ze tehotenska a hotovo
tak devy, mne padla... prajem Vam krasne sviatkovanie 😉 uzite si to, ja sa tu zjavim tak najskor v stredu, takze ked vam bude moc smutno, tak si aspon otvorte kalendar, packo 😅
no a co budete robit doma, ked nebudete na nete a nebudete uz chodit do prace? sak nacisto zvlcite
Silvika mám doma aj Coryzalliu, neviem čo je lepšie. Pýtala som si v lekárni niečo účinné na prechladnutie a dala mi toto 😒 Tam píše 2 tabletky každú hodinu až dve. Tak skúsim a dúfam že pomôže lebo sa mám chuť zastreliť 😝
skus to cunlat fakt casto a drzim palcre aby zabralo, mne pomohlo
amadora, na teba nejako tie choroby moc lezu! skore uzdravenie, nech si co najskor fit..
silvi neboj, isto sa daco zaujimave najde 😉 ...praca a net neni vsetko... ale myslim ze postel to isti, tam sa da vselico vymyslat 😉 😀
Manee ani nevrav, som z toho na nervy 🙄 Pred mesiacom ATB a teraz zase chorá, to nie je normálne!
jaaaj, ozaj ked sa tu bavite o tych homeopatikach ako coryzalia a paragrippe.. nie vzdy to v lekarni hovoria, ale ich ucinnost ovplyvnuje vsetko co obsahuje mentol.. takze ziadne zuvacky, stiplave cukriky a nejedzte ani zubnu pastu 😅.. to len tak pre info a uz fakt idem dza
sak mentol by si nemala ani ked si tehotna
v deviatom mesiaci? ja som v nej teda dlho nevydrzala 😉
tak neviem, kto tu ostal ale ja som sa už vrátila z obeda....som robila špageti a tak som sa napráskala 😀 ..normálne ma tlačia nohavice 😀 a drahý, ten si dal aj za dva taniere... 😀
ja som tu stale ja nepisem z prace 😉
silvika....joooj tak by som chcela byť doma....nechcelo sa mi ísť do práce...s drahým sme sa trošku hašterili 😀

askorka na čo som ti dala inspirejšn? na žalúziu alebo cestoviny?