icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

magdalenocka
1. apr 2010

no aj ja som tu este a pracujem

a ta otazka o nakupoch v TT mala byt pre askorku nie andrejku....sa mi tie nicky nejako pletu

rosannar
1. apr 2010

magdalenocka....a aj tebe sa nechce robiť tak ako mne? 😀

svet1
1. apr 2010

Ahojte. Uz som spat aj z obeda... Pridala som fotecky do albumiku, popis si necham na vecer... Bambulka sa ma vraj dobre, len maminka ma nizky tlak (lebo dost nepije, koza jedna!)

Stihli ste tusim 3 strany popisat, kym som bola prec, tak vas ani teraz nejdem citat, lebo v robotke zas nic neurobim! To si tiez necham tiez na vecer, ked uz zajtra nemusim do prace 😀

rosannar
1. apr 2010

svet....no dúfam, že naše bábo sa nám ukáže ked si ho pôjdeme kuknúť 😉 ale inak zlaté bábo, len neposed 😀

amadora
1. apr 2010

fakt sa nesmie pri homeo mentol? 😕 sranda, to som nevedela... ale prečo by sa nemal v tehotenstve? to je už zase čo za výmysel? 😀 niektorí ľudia by boli najradšej keby tehotné ženy vôbec nejedli lebo všetko im môže uškodiť 😝

rosannar
1. apr 2010

no to je pravda..zachvílku budeme žiť len zo vzduchu lebo nám všetko zakážu... 😀

amadora
1. apr 2010

svet krásne fotky 🙂

rosannar
1. apr 2010

ináč včera som si čítala nejaké papiere čo mám doma, sú tam rozpísané jednotlivé mesiace v tehotenstve a je tam že v 7 mesiaci bábätko vypije aj liter plodovej vody za deň 🙂

petra269
1. apr 2010

ja už idem domov, pustili nas o jednej, tak im za to velice pekne dakujem, fakt ma to potešilo

Silvi ja tu večer budem, aj zajtra, tak neboj, nebudeš sama zúfalo písať na koníka... 😉

amadora
1. apr 2010

no nech skúsia!!! ja sa obmedzovať nemienim ani omylom 😀

magdalenocka
1. apr 2010

rose keby si vedela ako strasne...najradsej by som len sedela a nic nerobila...ale sedi oproti mne sefka tak sa robim ze robim...
uz chcem ist domooooooov

rosannar
1. apr 2010

petra....nooo to je super....tak si uži voľný deň

jaaaaj keby aj nás chceli teraz pustiť domov....aj ja chceeeeem ☹

amadora
1. apr 2010

ozaj bodol by zase nejaký link na to čo sa s našimi bruškami teraz deje 😉 kočky ktorá ste to dávali minule? čo tam boli aj tie obrázky plodu, to bolo perfektné 🙂

rosannar
1. apr 2010

magdalenocka...tak to máš fakt zlé...u nas je vedúci v samostatnej kancelárii, takže vybehne len niekedy ale jemu asi aj jedno čo robíme 😀

alenkam.
1. apr 2010

ja musim ist nastastie cosi vybavit na 14.30, cize pojdem z prace o 14.00 a uz sa do prace nevratim.. juj ale to dobre vyslo.. len skoda, ze je zase zaciatok mesiaca, dalsia zavierka a robotu spravit treba.. do toho tie sviatky, takze buduci tyzden bude vesely... 😖 a ten dalsi som uz chcela volno, nejako mi to nevychadza.. skuska siat, uces, kozmetika.. no svadba je nejaka casovo narocna alebo co... 🙂

rosannar
1. apr 2010

amadora...no ja som si minule kukala stránku... www.mamatata.sk 😉

rosannar
1. apr 2010

alenka.....no to máš dobre...no a svadba je fakt niečo náročné...ale ten den ked príde, to je niečo nezabudnutelné 😉

magdalenocka
1. apr 2010

amadora no ja si kazdy tyzden pozeram tieto tri linky www.tehotenskakalkulacka.sk, http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=73017,
http://www.hami.sk/sk/vy-a-vase-dieta/tehotenst...
Na kazdom si kliknem na ten moj tyzden a je to fakt super, viem ako asi krpec vyzera.

mirininu
1. apr 2010

ahojte, tak ja sa hlásim po pár dňoch 😉

vyzerá, že nevoľnosti pomaličky ustupujú - klop klop, ale nie je to ešte žiadna sláva ...

dnes som bola na sono a krv kvôli NT hodnotám - odsedela som si tam skoro 1 1/2 a to som bola objednaná a nakoniec som sa nič nedozvedela , lebo drobec bol taký akčný, že sa to nedalo zmerať 😅 Dr. sa smial, že toto ešte nezažil ... no čo už musím vydržať do 15-teho - dúfam, že sa to podarí .

amadora
1. apr 2010

ďakujem za linky 🙂

jéj, ja som dnes vhupla do druhého trimestra 😵

magdalenocka
1. apr 2010

a pekne pravidelne posielam nas aktualny stava j buducemu tatinovi, nech aj on vie co sa deje

rose tak to mas celkom v pohode, ale ja robim vo firme kde sme 2 zamestnanci a 4 konatelia a je to rodinna firma, takze ich extra zaujima co robime....takze aj ked nic nerobim musim sa robit ze robim 🙂

tonicka
1. apr 2010

amadora gratulujeme k druhemu trimestru. mne je dnes na odpadnutie od unavy, idem si lahnut, som zrusila vsetko pracovne co som mala.....
ja sa tu tiez budem cez sviatky pohybovat, mam internet v telefone 😉

rosannar
1. apr 2010

magdalenocka..my ani rodinná firma nemusíme byť a je to tu super...my sme tu 7 a z toho je 6 žien a jeden chlap-vedúci....takže má čo robiť medzi toľkými ženami 😀

rosannar
1. apr 2010

no ja vhupnem do druhého trimestra až o týžden a pol 😀

askorka23
1. apr 2010

magdalenocka no ja som tam vyrastala 😀 no neviem manzel tam chodi na pracovne stretnutia a pravdepodobne si tam kupime bytik 🙂 a ideme az okolo pol3 lebo nech sa maly vyspi

andreaerdna
1. apr 2010

magdi - do kolkej robis? Dufam, ze tu nie som jedina, co dnes tvrdne do piatej 😕

ja som v robote jedina, mam len sefa, okrem toho ma 4zamestnancov, ale na tomto pracovisku som len ja... ale pred chvilou mi volal, ze dnes uz nepride, tak rozmyslam, ci to tu nezatvorim 😎 Inak chodi tak dvakrat do tyzdna na dve hodky zhruba, porobit si papierovacky, takze pohoda

pusinqa
1. apr 2010

baby, poslušne hlásim že upratané, umývačka vyložená, okná priehľadné, ešte šijem, malej musím polepiť nálepky na lampu lebo neprežije a zalepiť jej "majstrovské" okuliare detské pre remeselníkov čo zlomila, ešte perieme štvrtú práčku, tri ešte na rade, dieťa uspané a s pečením som to zredukovala že budem rada keď zmáknem vanilkové rožky nech aspoň niečo máme

pusinqa
1. apr 2010

manee ty ako si na tom? čo sme dnes chytili prázdninovú učiteľskú upratovaciu náladu?

rosannar
1. apr 2010

pusinqa...a nechcela by si skočiť ešte ku nám poupratovať a umyť okná? 😀

pusinqa
1. apr 2010

júúúj moja išla som šiť a miesto nožníc som vytiahla vývrtku na víno čo som z toho všetkého už taká mimo
zas bude na 2 mesiace pokoj 😀